• NORTE
    21.9k
    Livaković = hobotnica
    Zidane = marketing

Silom po našeg Livija!
  • Papastrumf
    21.2k
    Cudo jedno koliko vi toga mozete napisati u ovoj temi samo na temelju neke objave na bespucima interneta.
  • NKDZ86
    7.1k
    Svi vi kojima je svejedno domaći igrač ili stranac, pogledajte si video sa pikada.

Di su ti stranci i ajde ti stvori ovakvu atmosferu i zajedništvo sa strancima. Nikad pa ni tad. Ko tvrdi suprotno, ne poznaje uopće psihologiju ni čovjeka.
    Toliko od mene na tu temu, vrijeme će svoje pokazati, ali za sada nisam zadovoljan sportskom politikom kluba i to me brine.
  • jedan u nizu
    17k
    Di su ti stranci i ajde ti stvori ovakvu atmosferu i zajedništvo sa strancimaNKDZ86

E jbg kada nemamo Bosanaca ....
  • Dzoni
    3.5k
    Pogledao sam i kakve to veze ima? Sa njima se vjerovatno na neki drugi način druže
  • DiddyGuela
    5.2k
    Eventualna prodaja Stojkovica mi ima smisla jedino ako taj novac preusmjerimo u transfer Jagusica ili Fruka. Mogu se sloziti sa onima koji tvrde da se Stojkovic iz ovog ili onog razloga nije razvio na pravi nacin i da je tih 4-5M€ maksimum koji mozemo dobiti u ovom trenutku za njega. Ali onda ocekujem od uprave da reagira i pojaca momcad sa novim igracem. Sve ostalo bi bilo slabljenje kadra.
  • Jos-Optimus
    8.8k
    nije nikome svejedno, ali ga ti stari puno pretjeruješ
  • rakurs
    2.3k
    za sada nisam zadovoljan sportskom politikom kluba i to me brine.NKDZ86

Di su ti stranci i ajde ti stvori ovakvu atmosferu i zajedništvo sa strancima.NKDZ86

Stranci u Dinamu: Dominguez, McKenna, Bennacer, Bakrar, Vinlof, Torrente, KTC, RPG, Villar, Cordoba, Varela, Hoxha. Od njih četvorica ove sezone nisu niti igrala, a na njih trojicu se više niti ne računa.

Dominguez, McKenna, Bennacer - jel bi rađe gledao domaće dečke nego ovu trojicu koji su već tijekom jeseni pokazali da su klasa za ovu ligu? OK, od nekih se možda više očekivalo, ponajviše tu mislim na Bennacera, ali i takav kakav je bio bio je odličan.

Onda imaš Bakrara o kojem dovoljno govori statistika, ali i sam dojam, imaš Vinlofa, imaš Torrentea koji ove sezone nije igrao, ali je prošle pokazao da može itekako biti koristan. Na Varelu se drkalo kad je dolazio, a sada je pretpostavljam i on problem. Jedini koji je mene razočarao, i to možda ne toliko igrački koliko karakterno je Villar.

Pod Bobanom je ljetos, ako se ne varam, stiglo 17 igrača, ajde 15 ako ne računaš Mudražiju i Soldu. Od toga su šestorica stranci (netko ovdje možda računa i Zajca i Ljubu pa ih je tako osam). Je li to toliko drastično puno stranaca? Ili se masovno pretjeruje posljednjih tjedan dana na ovom forumu? I jesu ti stranci koji su stigli takav škart da bi ih se zamijenjivalo Mudražijama, Šotičekima, Vrbančićima i ostalim domaćim dečkima, 'pravim dinamovcima'?
  • Jurki
    21.6k
    Svi vi kojima je svejedno domaći igrač ili stranac, pogledajte si video sa pikada.NKDZ86

Doslovno 10 stranica prije je @Krizy pobrojal sve domace igrace koji nekaj valjaju.. pogledaj pa reci koji su to nama dostupni i dovoljno kvalitetni.

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/817320
  • Mathiasovi Chageri
    7.2k
    Doslovno 10 stranica prije je Krizy pobrojal sve domace igrace koji nekaj valjaju.. pogledaj pa reci koji su to nama dostupni i dovoljno kvalitetni.Jurki

Kolega je propustio jednog igrača za kojeg mislim da je puno puno bolja opcija za kupnju od Tabinasa, a koji očito nije u planovima u svom klubu jer nije dobio šansu u kupu protiv amaterskog niželigaša nedavno, odigrao je ukupno 22 minute u jesenskom djelu sezone, a hrvatski je mladi reprezentativac i uopće nije skup, Teo Barišić.

Edit: vidio sam sad da ga je spomenuo, posipam se pepelom.
  • Orc123
    14.5k
    jedina logika je da nemres razvijati dva mlada igraca na toj poziciji nakon Valincica, ako imas Mikica....
    Moja logika je da Tabinas dolazi zlu ne trebalo, dok se Valincic ne oporavi a sljedece sezone ako nekim slucajem ne iskoci, igrat ce za 2. Momcad jer tu i tako nemamo igraca. Sigurno dobio skroman ugovor i rizik je nikakav. Uvijek postoji mogucmost da iznenadi ko Bakrar iako po meni tesko.
  • Kujtim Shalla
    8k
    Evo prošao još jedan dan a Stojke u Čatežu i dalje,radi nasmijan. Hoćemo li još 20 stranica i danas naškrabati o tome kako je sramota da se prodaje za kikiriki, ili kako je to top posao? Ajmo malo pozitive i zajebancije
  • Fan
    1.8k
    Cudo jedno koliko vi toga mozete napisati u ovoj temi samo na temelju neke objave na bespucima interneta.Papastrumf

A čemu forum ako ljudi neće komentirati SVE vezano za Dinamo, bilo istina ili ne?
    Najbolje onda ugasit forum i čitati samo službena priopćenja kluba.
    Neki bi trebali shvatiti da je ljudima veselje (nekad, nažalost, i ispušni ventil) komentirati bilo kakve informacije u i oko Dinama, normalno da će komentirati i ovo, a i koliko vidim, više manje se svi slažemo da je ovo patka.
  • Niko1986
    5.1k
    Dolazak Tabinasa je loša vijest za mladog Nou Mikića (18), koji bi po onome što saznajemo opet trebao preseliti u drugu momčad koju vodi Jerko Leko. U plavom domu su procijenili da Mikiću treba recimo još godinu dana igranja u drugoj momčadi kako bi bio spreman za sve izazove seniorskog nogometa. (Olivari)
  • skener
    6.9k
    Još jedan fantastičan Olivarijev tekst

Možda da, a možda i ne...

Biti će tako i tako, a ako ne bude znači da se nešto promijenilo...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.