• Krizy
    64.8k
    Talentiran je mali, nema šta.
    Neka ide u Kustošiju što prije.
  • Jurki
    21.6k
    kaj se tih mlađih kategorija tice.. ako zeli ici.. nek ide... svi su oni dolazili revitalizirati karijere.
  • rokikaciga
    9.2k
    Kolega Fili85 bi bio razocaran sa goscama na Liveu. Samo toliko.
  • Crni86
    18.9k
    audicija za fizioterapeutkinju u NK Kustosija
  • gaTeDZG
    2.6k
    Na kraju će mu najveći nogometni uspjeh biti dobacivanje lopti golmanima u par tekmi ispod Sjevera
  • Tvrdica McTvrdi
    4k
    Tabinas baš loš transfer. Da ne ponavljamo kako imamo dovoljno igrača, a ako je za drugu ekipu nema smisla kad se mogao besplatno na ljeto. Čak i to, okej mi nemamo mladog desnog beka, pa valjda Rudeš, Jarun, Dubrava...imaju nekog kog možemo probat.

Belinho je od starta bio nakaradna priča i nadam se da bu službeno završila. A da se Bari malo pokaže zube (iako sam jedan od onih za suradnju) nek Horvat dobije Vareline minute par utakmica
  • Orc123
    14.4k
    Nadam se sto prije Liviju jer ako fakat back up opcija Luca Zidane onda nije dobro....teski prosjek od golmana....u nicem nije na top razini osim igre nogom....sve ostalo ispod razine Dinama ko i Neva i Filipovic.
  • rokikaciga
    9.2k
    Svakom se desi glup gol.

Ono kaj je dostupno na youtubeu mi se cini da ima dobru igru nogom, ne boji se izac sa crte, samopouzdan je, solidno hvata centarsuteve, nema onaj problem s radu nogama kaj Neva ima...ali mora pojest drugu spanjolsku ligu ak cemo ga dovodit inace ovo mogu smatrat u rangu Maricevih francuza... A Zidane nazalost ispada kao ispod prosjecni golman druge spanjolske lige.

AITm4TC.jpeg

U stilu kolege @Omake koji je mozda cak i predlozio ovog mladica nekad.

Mali gruzijac na posudbi iz Barce. Mozda bi se tu moglo nekaj napravit.

q0iuCrc.jpeg

Na crti odlican, s loptom prosjecan... Jako iznad razine na kojoj igra.
  • Šteco
    1.3k

I rukom hvata dobro :lol:
  • Omake
    14.7k
    zabranit ce ti Orban ulazak u Mađarsku, šalješ im talenta natrag u djedovinu. Šalu na stranu, velik je hype oko njega. Iako mu je vrijednost 1,5 milijuna po transfer marktu, ne bi me iznenadilo da ga netko plati i tri puta više.
  • Masto
    777
    Za lucu dovoljno vidjet reakciju kod oba gola sinoć i jos ima 27 godina
  • MarK
    1.3k
    Nikad nisam gledao Lucu Zidanea ali samo njegova visina od 183 cm mi je razlog za NE
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.