• Noel
    18k
    Može Soldo u Rijeku, ako Mišković da za njega 3 milje, Fruka, Vignata, i još dobi gratis Nevistića.

Sad recite da ne bi bio fer sportski direktor.
  • Borovljanin
    440
    Naša trojka u sredini ne može biti Mišić - Bennacer - Ljubičić. Jedan od njih mora otpasti za ofenzivnijeg veznjaka (ja sam tu tipovao na Stojkovića). Po tome Villar otpada jer ti ne treba takav igrač na klupi/rotaciji. Tu je još Zajc koji treba imati što je više moguće minuta u prvoj, ali isto nije Odegaard tip igrača, koji nama treba.

Ako ode Stojke, jedina ofenzivna opcija u veznoj liniji ti je Vidović...
  • Dzoni
    3.4k
    Nije bilo dosta gazilijun eura za svaki riječki proizvod izgleda pa ajmo još koji milijun za najgoreg stopera lige u zračnim duelima
  • Jurki
    21.5k
    pa ajmo još koji milijun za najgoreg stopera lige u zračnim duelimaDzoni

Nist od toga nebu. Pise Nicota pizdarije.
    Stopere sigurno nebumo dovodili.
    To bi bilo nepotrebno pretrpavanje rostera.
  • scooniepenn
    6.1k

Zato što je domaći ili je u tvom paralelnom svemiru Vrba klasa ranga Bennacera u nastajanju? Živo me zanima tijek misli.
  • ElDorado
    8.8k
    Romani o Stojku pa bi se malo uključio. Prvo i osnovno svi igrači koji su igrali u Loksi pod Čabrajom igrali su sve i svašta. Kačavenda desno krilo, Vrbančić krilo, veznog, sve živo, Stojke ne zna se kaj nije igrao, Krivak isto. Jedini od njih koji je podigao svoju igru na bolju razinu je Vrba jer je ipak prošao našu školu i sad tam igra solidan nogomet kao zadnji vezni. Ostali ne znaš di bi ih stavio. Stojke kao 10 ili 8? Po meni katastrofa. Odigrat će 15-20 min odličnog nogometa svaku drugu tekmu a onda se utopiti u svojim lutanjima, trčanju bez glave i repa, greške u ključnim dodavanjima, nekontrolirane reakcije.
    Jedino mjesto di ga vidim (a tako je Boban i razmišljao početkom sezone) je krilo gdje on može nekom izolacijom probiti, ući u sredinu i pucati pa i solidno centrirati, brzinu i dribling ima. Držati se linije, dati mu par tekmi pa vidjeti. Uostalom na proljeće je tu, na desnom krilu bio dobar. A ako se ne varam Jakir ga je u onoj jednoj tekmi prije ozljede stavio upravo na krilo, a i u toj tekmi di se na zagrijavanju ozljedio trebao je igrati krilo.
    Ne bi ga prodao već dapače gurnuo ga par tekmi na krilo, Lisice ionako nema, pa da vidimo jel bu kaj od njega. Ali on desetka nekakva nikada neće biti.
  • Droljo
    24k
    Vrba igra zadnjeg veznog a u biti je osmica ili desetka, ustvari deep lying playmaker iliti igrač za kasne devedesete. Na žalost nikad on nebu igrač za dinamo kakvog mi želimo. Eventual da klubu padnu ambicije pa se tak nađemo....
    Po meni je tak. Ne vidim u njemu niš. Iako je dečko dobar nogometaš.
  • mali M
    9.3k
    Uf, namučio sam se dok sam sve pročital, posebno ove patetike koji neki pišu. Uopće mi je smješno kako neki jako brzo zaboravljaju kakvom je Dinamo transfer politikom došao do ovog stupnja da mu ime nešto znači u Europi. Te famozne sezone kada smo s Bjelicom probili te neke stare granice ovako je složena momčad:
    "Naši" lepi domaći dečki - Šitum, Moro, Šunjić, Majer koji nije naš nego Lokomotivina škola, Livi koji je došel s 21 u Dinamo iz Zadra i nk Zagreba? - koliko je tu "naših" bilo?
    Zli nedomaći dečki- Teo, Dilaver, Rrahmani, Perić, Lešković, Leovac, Lecjaks, Stojanović, Moharrami, Ademi, Olmo (koji zapravo i je stranac i Barca je njegov dom), Gojak, Kadzior, Oršić, Atiemwen, Hajrović, Gavranović, Petković, Hodžić, Andrić

Jako brzo se zaboravlja da je najbolji Dinamo i nakon toga uvijek bio kombinacija PAR domaćih dečkiju, a ostalo se posložilo iskustvo i stranci.. Nisu svi odrasli za žigosanim malim d na srcu, to je floskula i laž...
    Pa i ovi sad nad kojima se cmizdra:
    Soldo - zapravo BiH, bio do 18-19 godine u BiH nije baš prošao akademiju i da je NAŠ
    Stojković - nije NAŠ, dete Lokomotive
    Mudražija - ajde ako navlačimo mak na konac, bil je ko malo dete kod nas, kasnije se prebacio u kadete nk Zagreba i onda je krenulo lutanje po svijetu
    Tolko spominjani Kačvenda je bil u Dinamovoj akademiji ravno godinu dana. Ko mali Kustošija, onda JEDNA sezona Dinamo i pravac u kadete Lokomotive
    Pa Kulenović je Dinamovo dete koje je zbrisalo van čim je mogel, kasnije kad je sve propalo se probudila u njemu Dinamovština.

Ništa nemam protiv svih ovih dečkiju, dapače, svi mi volimo da igraju i razvijaju se naši dečki, ali je notorna izmišljotina da je ovo što SAD radimo katastrofa i da to vodi u propast, a tako funkcioniramo već odavno. Zapravo simptomatično, tako smo počeli raditi ozbiljne rezultate u Europi i simptomatično, kad je krenulo odstranjivanje glave iz Dinama i njegove rasprodaje Dinamove dece čim im otpadne prvi mliječni zub
  • Masto
    764
    draže mi je imat našeg igraca koji ne košta toliko i jos je mlad, po pokazanom bennacer mi nije nezamjenjiv košta ima koju godinu ne moze odigrati 90 minuta
    Ne kazem da je vrba klasa za bennacera samo mi bennacer nije pokazao nesto što vrba ne bi pokazao
  • CastAway1986
    4.9k
    Nakon prosle polusezone gdje je bio po(najbolji) igrac kluba , Stojkovic ove nije isporucio ono sto smo ocekivali ali bez obzira na sve meni je ova cifra koja se vrti u medijima slaba i nebi volio da ga prodamo..
  • Zagi
    14.1k
    Nakon prosle polusezone gdje je bio po(najbolji) igrac klubaCastAway1986
    U najslabijoj sezoni kluba zadnjih 20ak godina.
    Kontekst tih njegovih par dalekometnih šuteva koji su ušli.
  • Jurki
    21.5k
    bravo, tak se radi analiza. Bez patetike i bez izvrtanja i prekrajanja povijesti.
    Samo čiste činjenice.
    Sve su to nasi decki a svi skupa nemaju 5 godina provedenih u nasoj akademiji.
    Isto kak se pise da je Zajc "nas" kak je nas kad je iz Slovenije?

Igrace treba gledati samo po dvije kategorije dal je ili nije dovoljno dobar.
    Ove price o domacim ili stranim nogometasima su debilne.
    Nismo Athletic Bilbao i nikad necemo biti ako zelimo postizati nekakve rezultate.
  • Crni86
    18.9k
    Ove price o domacim ili stranim nogometasima su debilne.Jurki

Pitanje je sto smatras domacim igracem. Imali smo mi brazilaca, argentinaca, cilenaca svega i svacega, a najbolji rezultat smo napravili kada nam je momcad bila slozena vecinom od decki s prostora bivse juge. Mentalitet je jako vazan za koheziju momcadi.

Stranac nikad nece znat sta znaci dinamo. Ovi decki itekako znaju i oni moraju raditi vecinu u svlacionici kako bi se tom mentalitetu i stavu onda svaki stranac i prikljucio. Kaj se cudite zasto je bas zajc bio najglasniji? Pa covjek je em karakteran em zna kaj znaci dinamo. Svaka cast mckenni ali kak ce on znat sta znaci dinamo?

Za ove fore da cemo primat samo ciste zagrebcane su mi bzvz, ali sam itekako za da “domacim” deckima smatramo sve koji pricaju nasim ili slicnim jezikom.
  • Jurki
    21.5k
    po domacim igracem smatram Hrvata.

U proslosti se jesmo nakrcavali svakojakim brazilcima itd al se to znalo zbog cega tj rikverc poslovanja.

Naravno da ne tvrdim da bi trebali imali legiju stranaca jer nam onda skola niti ne treba. Pod time mislim da naravno ako imas na stoperskoj poziciji Jakirovica da nebus dopeljal Carlosa.
    Ako na krilnoj poziciji imas Špikica, a mozes dopeljati boljeg Brazilca.. onda dopeljas Brazilca.
  • Crusades
    20.9k
    Stranac nikad nece znat sta znaci dinamo.Crni86

Svaka cast mckenni ali kak ce on znat sta znaci dinamo?Crni86

Da, zato je uz Zajca dokapetan Dinama. Jer ne zna kaj znači Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.