• Krulek
    1.1k
    Nevjerojatno je da se jednog dečka poput Stojkovića u koga su se svi navijači zaklinjali do prije
    nekoliko mjeseci, sada tjera iz Dinama i kao alibi koriste crveni kartoni, " divljanje" po terenu kada se dečko borbeno baca na glavu i to najčešće kada ne igra na svojoj poziciji. Nitko i dalje ne govori da bi se trebali riješiti neprimjetnog Ljubičića ili da je Villar totalni promašaj kao i Vidović od kojega je Stojković u polusezoni puno više napravio. Domaći dečki su očito u nemilosti da bi se prilika dala onima koji su na ljeto skupo plaćeni, a pokazali malo ili ništa.
  • Mr Anderson
    16.4k
    Ne znam zašto se uopće u Stojkovića upliće Kova. Glupost da je kod Cannavara bio dobar, a kod Kove loš, veze sa stvarnošću nema.
    Krenuo je dobro u sezonu, najprije s klupe, a brzo i u prvih 11 i onda je prvi put sam sebe sjebao s onim crvenim. Pogodilo se da su tada došli još dva dobra igrača u veznu liniju, pa poslije malo ozljeda, malo opet crveni i tako je ispala polusezona. Nitko osim njega samog nije za ništa kriv. Činjenica je što je Boban rekao da je pomalo divlji igrač, ali to ne mora ništa negativno značiti. Od njega se može sve očekivati. I da ti riješi utakmicu i da je sjebe. Treba se posložiti u glavi da često bude ovo prvo a rjeđe ovo drugo.
    Ja ga ne bih još prodavao.
  • Dinamo-SB
    932
    Prodati Stojkovića sad na zimu je loš potez. Konstantno se zaborsvlja da ce ovo biti teska sezona do kraja. Na kraju sezone mozda i OK,iako ja osobno nisam za to,ali sada ga prodati je po meni neshvatljivo. Uostalom negdje sam procito da klub je izjavio da ne planira prodati ni Mudraziju,a kamoli Stojkovića. Jedino ako igrači to baš žele.
  • Jurki
    21.5k
    jel u redu tjerat igraca nakon 6 mjeseci, a ovog kojeg se ceka 2 i pol godine, njemu treba dati jos prilike?
    Uostalom kakve veze imaju Villar i Ljubicic sa Stojkovicem.. jel igraju mozda istu poziciju?
  • Krulek
    1.1k

Zaboravljaš prednji križni...
  • Teofil Kateran
    3.7k
    Nitko i dalje ne govori da bi se trebali riješiti neprimjetnog Ljubičića ili da je Villar totalni promašaj kao i VidovićKrulek

A dobro, ovo je sad stvarno baš teška glupost u nedostatku kvalitetnih argumenata. Vjerujem da smo od te trojice svi očekivali puno više, i oni su nekako najmanje donijeli u usporedbi s očekivanjima pri dolasku, ali bome su dobili hrpu pljuvačine ovdje. Villara se prozvalo teškom prevarom i stranice su se ispisale i svaki njegov ulazak s klupe i instagram story se analizirao i pljuvao. Ljubičić se isto nakon solidnog starta ugasio i od tada bio prilično loš i pokupio dosta pljuvačine, a Vidovića se isto dosta popljuvalo i iskritiziralo. Tako da po meni promašen argument.

Ne kužim zašto se ne smije prokomentirati neke Stojkovićeve mane samo zato što je "domaći dečko". Pa ja prvi vidim da taj domaći dečko ima talent i potez i da može biti vrhunski igrač, ali za to mora poraditi na tim stvarima koje mu ovdje mnogi forumaši zamjeraju.
  • Hoxhemo Titulu
    23

Fer, iako ga stvarno ne vidim kao "desetku", mislim u Slavenu uglavnom operira kao neka desna osmica, a i nije ni Kova baš ove sezone igrao s "desetkom" - eventualno s visoko postavljenom osmicom, al i to više ovih zadnjih par utakmica. U pravilu smo imali krater i hektar praznog prostora od nisko postavljenih veznjaka do Belje.
  • Jurki
    21.5k
    on ima 22 godine, mi nemamo vise prostora za čekanje.. kaj se njega tice ili je ili nije.
    Ne vidim nacina da ce se njegova igra podici do razine da bumo imali koristi od njega u kontinuitetu ove nadolazece polusezone.
  • Crni86
    18.9k
    Ne znam zašto se uopće u Stojkovića upliće Kova.Mr Anderson

Zato jer ga nije smekao od samog pocetka. Makar je villar igrao slabije trebalo je nekoliko utakmica da se stojketa stavi u prvih 11, ali zato nakon prvog slabeijg poluvremena je jako brzo zavrsio na klupi.

Nakon toga opet dobiva priliku protiv gorice i to na lijevom krilu makar se preko ljeta vukla sapunica o divljem igracu kojem treba konstantna i da ga treba oblikovat na jednoj poziciji.

Ne mozes rec bas da mu je kova dao neku konstantu i stabilizirao mu poziciju. A stojketu je upravo to trebalo ove sezone.

Dosli su benaccer i zajc da, niti jedan niti drugi nisu isti tipovi igraca kao stojkovic.

Glupost da je kod Cannavara bio dobar,Mr Anderson
    Stojke je uz sucica bio nas najbolji igrac na proljece pod cannavarom. U startu ove sezone je isto bio medu boljim igracima. Tako da to nije glupost.
  • Krulek
    1.1k

Ok, ajmo onda malo o Villaru i Ljubičiću, zašto nitko ne piše ni ovdje ni od strane novinara po portalima o njima kao promašajima, a Stojkoviću se već priprema i odlazak u pustinju.Ne vidim nikakvog razloga prodaje ili je Dinamo u velikoj gabuli pa ga ti sitni arapski milijuni mogu spasiti.
  • Krulek
    1.1k

Ok, kao trener sa iskustvom vjerojatno znaš bolje od mene što se od Stojkovića može očekivati u budućnosti...
  • Teofil Kateran
    3.7k
    Ok, ajmo onda malo o Villaru i Ljubičiću, zašto nitko ne piše ni ovdje ni od strane novinara po portalima o njima kao promašajimaKrulek

Opet iznosiš neistine.

Villar, još prije mjesec dana: https://www.vecernji.hr/sport/ponocna-ekskluziva-iz-spanjolske-dinamo-se-rjesava-najveceg-promasaja-koji-je-razljutio-bobana-1916199

O Ljubičiću nije bilo članaka, ali se po forumu baš jako kritiziralo njegove igre, pogotovo od listopada.

Kao što sam već rekao, na forumu se jako kritiziralo obojicu, prolistaj njihove teme i teme utakmica kad su igrali da se podsjetiš.

Što se Stojkovića tiče, ja sam rekao da nisam za prodaju, ali o kome bi se trebalo raspravljati nego o njemu ako je članak koji je izašao o njemu, a ne o Villaru?
  • Jurki
    21.5k
    ne znam sto buducnost nosi, ali njegov nogomet zadnjih godinu i pol mi je dovoljno pokazao.
    S 22 godine, igrac koji je placen 3 milje eura mora biti nositelj Dinama, te barem na pretpozivu A reprezentacije Hrvatske.
    On je od tog pretpoziva udaljen isto kak i ja.
    Ne treba nam jos jedan "Ivanusec" kojeg se cekalo 4 godine.
  • Hoxhemo Titulu
    23

Ali to jednostavno nije istina, pa Villar i Ljubičić su (uz Vidovića i dio sezone Belju) vjerojatno nakritiziraniji igrači ove sezone. Al ono, teška pljuvačina, često preko granice dobrog ukusa

A o Stojeketu se piše jer je očito došla arapska ponuda, nema tu neke anti-purgerske zavjere kak oneki vole prikazati.

S druge strane, Luka je u suštini puno veći "dinamovac" od nekih koji si vole graditi takav imidž i mislim da je prošle sezone pokazao dovoljno da mu se da malo više respekta. Nit je svaki igrač sa 21-22 gotov proizvod, niti je svaki igrač kojeg ne prodamo za 10+ milja propalitet.
  • Krulek
    1.1k

Kao što i sam zaključuješ nisu neistine. Jedan članak o Villaru prije mjesec dana i nijedan o Ljubičiću, a nema ih baš ni na Zoni. Nitko ih ni od novinara nije " tjerao " iz Dinama kao sada unazad nekoliko dana Stojkovića koji je sada očito in jer je netko tako odlučio. Ta odluka je za mene katastrofalna jer mislim da nije tako loš kao što ga se ovdje opisuje i da je budućnost Dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.