• bazooka93
    74
    perkovic je zrtvovan na lijevom beku a decko stoper od 190.
    Taj mali Prpic je odigrao sezonu u kontinuitetu na stoperu i jos je ljevak koji zna odigrati (asistirao Livaji za gol protiv Dinama)
    Mi u slicnim situacija guramo preplacene strance (Mmmae, Max B i sl) i onda se pojedinci cude kao ovaj gore navedeni. Doduse oni nemaju love pa su prisiljeni gurati klince i posralo ih da zadnjih sezona izbacuju stopere. Jbga u Hajduku bi vec igrao Jakirovic jer nemaju love. Ne kazem da je to ispravan put sadasnji stoperski par je skroz dobar ali ne dati minute Jakirovicu je sramota.
  • hb1
    293
    I ja sam dojma da je Perković igrao šta je trebao i da mu se malo više dalo da je mogao dati više
  • Crni86
    18.8k
    tocno tak nekak i ja imam misljenje. Polako gubimo kredite koje smo stekli u ocima mladih igraca guranjem more, gvardiola, franjica, majera, ivanuseca itd itd

Ponavljam dinamo je jedna od najkompleksnijih sredina za rad trenera. Rezultat, razvoj trenutnih mladih igraca i uvodenje juniora u seniore. Nije to sve lako, ali to su nasi ciljevi. Od ta 3 cilja mi zivimo rezultatski i financijski.

Treba rec i da ovaj trener gura sergija, mpva, da su konstantni do ozlijeda bili vale i lisica. Al opet bi reko da je to bilo jednostavno jer su oni vec bili formirani igraci sa dovoljno iskustva prve lige. Ali po mojem to nije dovoljno, jer u ovom rosteru ima jos potencijala kojeg treba oblikovat pa makar oblikovat i prodat dalje jer ak se mozemo malo potrudit i nekom dic cijenu sa 4 na 7,8 kroz sezonu zasto to ne napravit?
  • Jurki
    21.3k
    Perkovica su redom sjebali Čačić trener/SD, Biscan trener i Šimić SD,
    Jakir trener i Vafl SD.
    Treneri jer su ga koristili na krivoj poziciji, sportski direktori koji nisu bili sposobni dovesti postenog lijevog beka.
    I naravno uprave koje su se bavile svime osim sportskim sektorom.
  • Orc123
    14.3k
    Mislim da nama jedina bas kriticna pozicija GOLMAN, sve ostalo je relativno dobro pokriveno.
    Ako nedaj Boze propadne Livi, kazem nedaj Boze, golman se mora dovesti. Sve ostalo nije tako kriticno iako ima tu prostora za jos ojacat momcad.
  • bazooka93
    74
    ma i on i ljubicic cupo su doslovno zrtvovani radi lijevog beka. Igrali su solidno na toj poziciji ali nije to to.
    BTW smatram da je ok prodaja Stojkovica ako se dovede Jagusic. Stojke je najbolji nogomet odigrao onih par dobrih tekmi pod Canavarom gdje je igrao na neprirodnoj poziciji desnog krila. Slicno kao sto je neko rekao za Majera isto vrijedi i za Stojkovica nemaju definiranu poziciju plus sto Stojke nema takticku disciplinu popit dva crvena onako s 22 godine ili decko nije zreo ili je poglup.
  • fakin
    2.6k
    desni bek nam sigurno nije dobro pokriven. imamo ozlijeđenog desnog beka, juniora i igrača koji ne želi igrati u Dinamu. to mi ne djeluje kao dobro pokrivena pozicija
  • Zagi
    13.9k
    Golman (Livi) sada i desna osmica (Jagušić) odlaskom Bennacera.
    Ostalo je kozmetika.
  • rakurs
    2.2k
    U jednu ruku se slažem, u drugu i nisam baš siguran. Za Valinčića se ne zna kad se vraća, ali kako god, trebat će mu neko vrijeme da uđe u ritam. Imaš Mikića za kojeg bi bilo suludo da ne bude rezerva Valinčiću ovoga proljeća.

Ili će se ići s Mikićem do povratka Valinčića ili će fakat doći Tabinas ili netko tog ranga, sigurno se neće dovoditi neki "kapitalac".
  • ElDorado
    8.7k
    Ljudi s vizijom ulaze i u neke rizike, pa ne razumijem zašto Mikić ne bi bio drugi bek na proljeće
  • Jos-Optimus
    8.6k
    Majke ti mile, ekipa nam daje Hajduk za primjer - ljudi nisu 20 godina osvojili titulu. Onda ta ista ekipa koja želi 5 djece u prvih 11 isto tako traži 90 bodova u HNL-u i 20 u Europi. E da, i mora se rotirati, obavezno rotirati. Ovo sa komentiranjem Tabinasa je tragikomično, baš tragikomično. Lik koji se možda uzima u obzir za klupu i koji košta kao parizer je ovdje kamen spoticanja.
  • blue heart 72
    3k
    Izgleda da sam ja jedini koji u Perkoviću nije vidio to što većina vidi. Po meni je on bil dosta nedorečen, i radio je dosta greški pri postavljanju, jednostavno mi nikada nije ulijevao pretjeranu sigurnost. Kak na beku, tak i ono malo što je odigral na stoperu. Doduše, slažem se da smo ga trebali bolje unovčiti i povratiti bar uloženo u njega.
    I ja mislim da nam je prioritet broj jedan riješiti na puno kvalitetniji način golmansku poziciju (nadam se Liviju), te desnu stranu.
  • Madness
    69
    potpisujem. Meni se nikad nije činio kao potencijal za lige Petice. Daj Bože da sam u krivu.
  • Crni86
    18.8k
    Onda ta ista ekipa koja želi 5 djece u prvih 11 isto tako traži 90 bodova u HNL-u i 20 u Europi. E da, i mora se rotirati, obavezno rotirati.Jos-Optimus

Pa to su sve ciljevi dinamovog trenera da. Nitko ne kaze da je jednostavno i da postoji idealna formula za to. Ali cilj dinamovog trenera nije cisto i samo rezultat. Unaprijedivanje, razvoj igraca, izlazak iz silazne putanje, ozivljavanje karijera itd. Od toga dinamo zivi i rezultatski i financijski.

Dinamo zivi od toga da dobro proda i 15.,16. igraca a ne da digne ruke od njega. Dizali su drugi klubovi ruke od nekih igraca pa smo ih mi obje rucke prihvatili, ozivili i na kraju imali fenomenalne koristi od toga. I to je sve dinamov modus operandi. Meni je sasvim normalno da se to sve trazi, vjerujem da i Zvone to trazi jer upravo takvi igraci su i dovedeni. Pa i Beljo je doveden da mu se rehabilitira karijera, da mu to nije potrebno bio bi i dan danas u bundesligi.
  • Jurki
    21.3k
    Unaprijedivanje, razvoj igraca, izlazak iz silazne putanje, ozivljavanje karijera itdCrni86

Zlobnici bi rekli da mi (navijaci) previse ocekujemo i da je dovoljno kaj smo za pičkinu dlaku ispred tovara.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.