• vjeko1701
    21.8k
    Gorica ako ispadne, Carević sigurno ne postaje trener Hajduka, velik minus. Plus je micanje južnjačke predstraže tik do Zagreba.

Lokomotva je Lokomotiva. Čak i da ljudi koji ju vode dopuste ispadanje, vraćaju se ekspresno a još bi neki rivali mogli iskoristiti odlaske na temelju ispadanja da se jeftino pojačaju.
  • ElDorado
    8.5k
    Mislim da Vukovar ipak ima najmanje šansi
  • vjeko1701
    21.8k
    To definitivno stoji. Treba vidjet tko će im sve sada otići. Mi im šaljemo Živkovića i Kulušića.

BTW, kad smo kod kovrčavog lajavca, još ništa od disciplinske komisije? Zaboravilo se na to?
  • Keyser Soze
    17.4k
    Naime, kako otkriva glavni insajder turskog Fenerbahçea Yağız Sabuncuoğlu, na papirima kojega se još uvijek nalazi hrvatski vratar, na istanbulsku adresu stigla je interesantna ponuda – talijanska Genoa poslala je ponudu posudbe uz opciju kupnje po isteku sezone.

SN

Valjda treći klub u zadnja 24 sata :lol:
  • Dzoni
    3.2k
    Već je Genoa slala ponudu za Livakovića, fake news ili ako je i točna, 0 šansi da se ostvari
  • ElDorado
    8.5k
    Jeote mi ga nismo imali kome prodati kad je bio top, a sad odjednom interes na sve strane. Moš mislit.
  • Zg123
    3.3k
    Bizarno mi je da jedna Sigma Olomuc moze ponuditi toliku cifru za kakti nekog talenta. Poprilicno cudan izbor kluba al ajde
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.