• Zoran
    391
    Hoixa je skroz dobro odigral ovu polusezonu i ne vidim razloga pljuvačini! Kaj je odigral Vidović? Kaj je odigral naš Ronaldo zvani Varela? U odnosu na Hoixu baš ništa.
  • Orc123
    14.3k
    Bjelica je pokazao kad je bio u Osijeku kakav ima potencijal za SD.....i u pevom mandatu u ydinamu on nije doveo vecinu igraca....na njegovo inzistiranje dosli du Kadzior i Dilaver i tjt.....

Bjelica se upisao u povjesne knjige Dinama ali se ga isto tako malo previse uzdize....on nakon odlaska Pomsa iz stozera vise nije ono sto je bio.

Ima znanja, u teoriji sve dobro zvuci ali nije nogomet matematika. 3,5 ili 7 stranaca,nebitno....bitno da ih nije 15, pol ekipe....
  • Crni86
    18.7k
    3,5 ili 7 stranaca,nebitno....bitno da ih nije 15, pol ekipe....Orc123

Pa to je i bila njegova poanta. On je naveo primjer jer je tada imao 3,4 stranca. Al da kostur cine decki s ovog podrucja radi kohezije i atmosfere.

A to je isto tako na pocetku vjerojatno samo jer neki stranac kao sto je npr soudani nakon 3,4 sezone se moze smatrat nasim. Prisvoji kulturu, mentalitet i sl.
  • Doktor Kunić
    5.8k
    Mi moramo tražiti nove Oršiće, Ivanušece, Petkoviće, Šutale, Mišiće, itd.Kia pride

Joj riga mi se od ovog. Ti si sigurno znao kako će završiti petković iz serije b ili oršić iz kineske lige?
  • Jurki
    21.2k
    3-4 stranca mozemo imati u ekipi kad proradi opet skola.
    Znamo svi kaj se događalo zadnjih godina u skoli.. gdje su treneri dobivali ispod stola koverte itd.
    U Hnlu znamo svi da instant pojacanja nema.

Da je to tak jednostavno i lako onda nam ni vrla trenercina i strucnjak od izbornika nebi tulil po medijima kak nam je repka u silaznoj putanji.

Ako zelimo uspjesan klub, to sa samo domacim igracima nebumo napravili nikad.

Kaj se drugog mandata Bjelice tice ni Petko ni Ademi ni Ristovski nisu donesli apsolutno nist korisnoga. I tu cinjenicu treba debelim flomasterom podvuci.

Bjelica je bio dobar trener samo zbog stozera.. raspao se stozer, raspal se i on kao trener.
    Svaki taj "dio lanca" je funkcioniral zbog "ostalih karika".
  • mlkaskic
    303

Da sad dovodimo nekoga za milijun eura iz Korejske lige velika nervoza bi se stvorila na forumu. :lol:

Ali brazilca iz Japanske lige besplatno, to je neprihvatljivo.
  • Jurki
    21.2k
    Da sad dovodimo nekoga za milijun eura iz Korejske lige velika nervoza bi se stvorila na forumumlkaskic

S razlogom, jer se takve "stvari" poklope jedanput u 100 godina.
    I nemoguce je to da mi dozivimo opet u samo 7 godina.
  • mlkaskic
    303
    Ja tvrdim da sa Ryanom besplatno ne možemo pogriješiti.
  • CastAway1986
    4.7k
    Bjelica je u Osijeku osvojio broj bodova kakve nece vidjeti u iducih 20 godina..
  • Orc123
    14.3k
    je, i ulozio u ekipu vise nego ce uloziti sve zajedno u narednih 20 godina
  • Efes Pilsen
    14.3k
    U konacnici nije pitanje domaci/strani jer grijesilo se i s jednima i s drugima. Pitanje je karaktera i kvalitete, a onda i trenera koji ce to ukomponirat.
    Mislim, kriticni smo prema Kovacevicu zbog znanja stranih jezika, a njemu redovito igraju McKenna, Dominguez, Vinlof, Bennacer, Bakrar, Varela.
    Na ljeto je bilo jasno da nam treba kvalitete u veznom redu jer moras nadomjestit reprezentativni duo Baturina - Sucic i Villar je svojim tehnickim karakteristikama i iskustvom na papiru bio prava stvar.
    Ono sto je problem je da se karakter ocito nije provjerio jer ako Zagi u malo guglanja i provjere nogometnih foruma dobije savrsen opis onoga sto on pruza sad onda je to kiks naseg sportskog sektora, a ne problem stranaca.
    Nadam se da cemo uz Dinamo II povecat broj nasih igraca iz skole tj. definirat njihov prijelaz.
    Hrvatski igraci koji se ne snadu vani su nam ionako uvijek interesantni i tu imamo miks uspjeha pocevsi s Vidom, Tadicem, pa i sad se hvatalo Matanovica ili Belju.
    Ja i dalje mislim da je dobar posao odraden, kicmu neku novu imamo. Pitanje je samo buduce doselekcije i jel Kovacevic taj..
  • Sibirski plavac
    7.7k
    i jel Kovacevic tajEfes Pilsen

Prvih 5 tekmi (FCSB, Osijek, Midtylland, Vukovar, Rijeka) će nam dati odgovor na pitanje "jesu li pouke naučene".
  • CastAway1986
    4.7k
    i gdje je tu problem ako su mu dali te mogucnosti ? Koliko je Boban ulozio ? Ti si rekao da se Nenad nije iskazao kao sportski direktor a Osijek s njim na celu je bio cak neko vrijeme i u borbi za naslov
  • rokikaciga
    8.6k
    To je isto tesko pretjerivanje...kolko je ulozio jebote

20/21 7.5m u plusu transferi 77 bodova, drugi iza Dinama
    21/22 1.1m u minusu transferi 69 bodova treci iza tovara i nas

Zadnjih 10 sezona bili bi dvaput prvaci sa 77 bodova i jednom sa 69 bodova

Mi smo ulozili 20 milja pa se grcimo da dodemo do 80 bodova do kraja sezone.
  • Efes Pilsen
    14.3k
    Problem Bjelice kao SDa je da njemu treba sugar daddy jer tu bas nikakvog balansa nije bilo tj. kronicno je nedostajalo igraca za razvoj i preprodaju. Mierez je doveden prije njega, a onda prekasno prodan.
    On ce si dovest ekipu za napast rezultat, ali nasi klubovi tako zivit ne mogu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.