• vjeko1701
    21.8k
    Gorica ako ispadne, Carević sigurno ne postaje trener Hajduka, velik minus. Plus je micanje južnjačke predstraže tik do Zagreba.

Lokomotva je Lokomotiva. Čak i da ljudi koji ju vode dopuste ispadanje, vraćaju se ekspresno a još bi neki rivali mogli iskoristiti odlaske na temelju ispadanja da se jeftino pojačaju.
  • ElDorado
    8.5k
    Mislim da Vukovar ipak ima najmanje šansi
  • vjeko1701
    21.8k
    To definitivno stoji. Treba vidjet tko će im sve sada otići. Mi im šaljemo Živkovića i Kulušića.

BTW, kad smo kod kovrčavog lajavca, još ništa od disciplinske komisije? Zaboravilo se na to?
  • Keyser Soze
    17.4k
    Naime, kako otkriva glavni insajder turskog Fenerbahçea Yağız Sabuncuoğlu, na papirima kojega se još uvijek nalazi hrvatski vratar, na istanbulsku adresu stigla je interesantna ponuda – talijanska Genoa poslala je ponudu posudbe uz opciju kupnje po isteku sezone.

SN

Valjda treći klub u zadnja 24 sata :lol:
  • Dzoni
    3.2k
    Već je Genoa slala ponudu za Livakovića, fake news ili ako je i točna, 0 šansi da se ostvari
  • ElDorado
    8.5k
    Jeote mi ga nismo imali kome prodati kad je bio top, a sad odjednom interes na sve strane. Moš mislit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.