• NitkoBitan
    34.1k
    Najbolje da pobjedimo sve male tekme i da nikad ne bude kikseva i posrtaja. Tog dana cemo jahat jednoroge u parku Maksimir poslije utakmica.
  • ElDorado
    8.4k
    Sori al spušili smo od dvije najgore momčadi lige
  • Crni86
    18.5k
    nije problem izgubit. Izgubi i bayern, real, barca. Mi smo od tih ekipa izgubili jer su oni u tim utakmicama izgledali kao dinamo a mi kao istra, vukovar, lokomotiva itd….

Imamo +1 ispred kra ekipe kakva je hajduka. A liga nam je isto teski krs sto dokazuju i rezultati u europi.

Ako ste zaboravili mocni hajduk je ispao od dinamo tirane
  • Papastrumf
    20.7k
    I onda netko prica da je hajduk opasniji… klub koji nema za biber i sve gura u izlig je opasan. I sluzi nam kao opravdanje jer smo samo na +1.

Sam si napiso da je dinamo mora biti komotniji u ovoj situaciji, a nije. Bespotrebno je uopce pricat i razlagat o hajduku i sta oni rade. U nasoj jednadzbi su oni totalno nebitan faktor.
    Crni86

Pričao sam u kontekstu davanja prilike mladim igračima.
    Ne znam tko se opravdava i zašto bi se uopće netko opravdavao?

Je li dinamo prvenstveno sam kriv za pad kvalitete zadnje 2-3 sezone? Apsolutno da. Je li hajduk ozbiljniji takmac nego što je to bio prije 7-10-15 godina? Apsolutno je.
    Zašto je to tako je sasvim drugo pitanje, ali i dalje ostaje činjenica da nemamo više prostora gurati samo tako nekog klinca u prvu momčad nego to mora biti sustavno, a pretpostavka za to je da se posloži akademija.
  • Crni86
    18.5k
    i iz aspekta mladih igrava smo si sami krivi. I tu je spominjanje hajduka opet bezvezno. Hajduk je u bilo kojoj nasoj jednadzbi nebitan.

Realno liga nam je slabija nego prije 5,6 godina. Naravno da je rezultat na prvom mjestu. To sta mi nismo na +6,7 smo si opet sami krivi.

Da smo se odvojili bilo bi prostora za razvojne minute. Da zabimo vukovaru do 60. minute tri komada, decki bi mogli dobit pola sata. To sta mi nemremo nikog zavrsit do 60. minute ili sto nismo na +6,7 smo si opet sami krivi, a ne nikakav hajduk.

Isto tako smo si sami krivi sto nemamo dovoljno utjecaja na mjestima gdje bi trebali.
  • vjeko1701
    21.6k

Zašto je to najvažnije? Ako je mladi igrač onda je mladi igrač.

Uostalom, koja je razlika između Racija kojeg su doveli s 23 godine i Belje kojeg smo doveli s 23. Koja je razlika Puktaša ili Juraka kojeg su oni doveli sa 17 godina i Varele kojeg smo mi doveli sa 17? Sigura kojeg su doveli s 20 godina i Domingueza kojeg smo doveli s 20 godina?

Zašto se njima računaju Raci, Puktaš, Jurak i Sigur kao "njihovi" a nama odbacuju Beljo, Varela, Dominguez i Valinčić.

Valinčić je bio u našim mlađim kategorijama, na Soldu sam skroz zaboravio u prvotnom postu. On je još jedan. Isto bio dio mlađih kategorija.

Prošlih sezona je bilo da imamo prestaru ekipu, sada kada imamo veći broj mlađih igrača se ne računaju jer nisu prošli naše mlađe kategorije.
  • Fatos Beqiraj
    659
    koliko mi imamo titula koliko oni? Sve je to sa razlogom oni trpaju juniore jer nemaju novaca koji mozda i nisu top talenti zato i jesu tu di jesu
  • Zg123
    3.2k
    Bezveze mi je ova usporedba fritulasa i guranja njihovih mladih s nama, ako cemo realno mladi im igraju jer nemaju za biber i jer je Vucevic promasio sa skoro svim pojacanjima. S tim da treba biti realan i reci da Garcija ima muda za razliku od MK pa ce gurati mlade naustrb tzv pojacanja pa i klupirat "boga baluna".
  • emilperska
    12.9k
    Sve to što smo nabrajali i dalje ne objašnjava zašto Villar ulazi kao 5. zamjena na 0:4 u Lilleu ili 5:1 u Koprivnici..

Jednostavno besmisleno i nelogično..
  • The Undertaker
    9.4k
    Shvati ovo općenito, kao širu sliku..
    "Lani" su naši juniori i njihovi juniori bili ravnopravni. Danas njihovi juniori igraju u seniorima, naših juniora nema nigdje, potrošili smo gomilu love na nove igrače i opet smo u seniorima ravnopravni.
    Vidiš li problem ili ne?
  • K3p
    397
    Vidjeli smo na zadnjem derbiju koliko su ravnopravni. :smile:
    Toliko ste jadni u tom hračkanju po sve i svačemu što ima veze s dinamom da je prosto za ne povjerovati. Mali ste ljudi...
  • The Octopus
    496
    opsjednut si jebenim hajdukom. Jebo te hajduk
  • emilperska
    12.9k
    Ljudi ne shvacaju da su oni bod iza nas, a da im je prodajni potencijal dosta veći i troše na plaće dosta manje + da se financiraju i dalje na sve sive načine koji su nama nedostupni.. Što vam to govori u vidu sezone 2026/2027 ili 2027/2028?

Naslov ove godine je majka svih majki..
  • kajjaznam
    354
    prodajni potencijal veći???
    A koji su to igrači molim te?
    Sigur, pukštaš, onaj stoper, Silić, a koji je nama?
    Dominguez, Valinčić, Lisica, Hoxha, Vinlof
  • prefontaine
    5.8k
    lako je tuđim kurcem gloginje mlatitiBrusa

to uopće nije lako. iz BAREM tri razloga...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet