• Doktor Kunić
    5.8k
    Ti ''bolji'' su toliko bolji da su im konkurentni Hajdukovi juniori sa kojima su naši otpisani talenti bili ili ravnopravni ili bolji.The Undertaker

Najveći hajdukovi talenti ove godine su kolarić, erceg, matić i ostala bagra sudačka. Daj budimo realni. Pričamo o hajduku kojem iz kola u kolo sudci donose bodove, da nije tih grešaka sudačkih bilo mi bi imali 10+ na tablici. Tata jakir kad si takav mudonja pa spomeni onda suđenje u ovoj ljagi
  • Papastrumf
    20.6k
    Ja pitam tebe tko je to procijenio. Jer pretpostavljam da ti znaš.Zagi

Znam isto koliko i ti. Pišem kao navijač jer sa sportskim sektorom nemam nikakvih dodirnih točaka, osim što ih sretnem vjerojatno češće nego ti.

Meni nije jasno kako ne možete vidiri širu sliku i kontradiktornosti ovoga što govorite.

Mi smo procijenili da naši juniori nisu dovoljno kvalitetni za ovaj Dinamo i kupili smo bolje. Ti ''bolji'' su toliko bolji da su im konkurentni Hajdukovi juniori sa kojima su naši otpisani talenti bili ili ravnopravni ili bolji.
    The Undertaker

Pričamo li općenito ili konkretno o ovoj sezoni? Ja ne želim da naša ekipa bude konkurentna hajdukovoj nego Betisovoj i Celtinoj. Zašto to trenutno nije je drugi par rukava.
    Tko kaže da bi s Jakirom, Mikićem i Horvatom u prvoj momčadi bili bolji od ovoga? Odnosno, tko normalan bi bio spreman dati ruku u vatru za to?
  • austrijanac
    8.8k
    Nitko nikad, ako je normalan.
  • The Undertaker
    9.4k
    Ne mogu sto puta objašnjavati isto. Nisu niti trebaju biti prvi izbor već drugi ili treći. Ako u pripremi sezone nisu programirani kao drugi ili treći izbor onda ih se riješi odmah.
  • The Undertaker
    9.4k
    Pričamo o ovoj sezoni. Mi sa Jakirom, Mikićem i Vrbančićem ove sezone vjerovatno ne bi bili bolji ali vjerovatno ne bi bili ni lošiji. Poanta je da bi dogodine bili (i klub i igrači) puno bolji.
    Znači, prema trenutno pokazanom, njihovim neigranjem ne dobijamo puno u sadašnjosti a gubimo dosta u skoroj budućnosti.
    Da ne ulazim sad u deklariranu politiku kluba o oslanjanju na školu.
  • Crni86
    18.5k
    Zato što žele ili zato što su primorani?Papastrumf

I onda netko prica da je hajduk opasniji… klub koji nema za biber i sve gura u izlig je opasan. I sluzi nam kao opravdanje jer smo samo na +1.

Sam si napiso da je dinamo mora biti komotniji u ovoj situaciji, a nije. Bespotrebno je uopce pricat i razlagat o hajduku i sta oni rade. U nasoj jednadzbi su oni totalno nebitan faktor.

Tesko rec, da sezona nije bila bas najbolja. Rezultat je dobar, ali opet ispod ocekivanja. Bez joj znate hajduk, joj znate suci. Mi nismo bili pravi i nije odradena polusezona kako spada i . Bez trazenja ikakvih opravdanja. Mi smo bili losi protiv istre, gorice, lokse i vukovara. Suci nam tu nisu uzeli ni boda.
  • Facke
    7.2k
    Ha glejte nemre se znati koj bi bile kad bi bile. Moguce je i da mali Jakirovic dobi sansu ko Zivkovic i onda napravi iste greske. Setite se kulke pot je Zivkovic ostavljal rupe.
    Da imame vecu bodovnu prednost , da sme dobili Goricu, Loksu i Vukovar i bili na plus deset vec bi mali minote dobil. Ovak nas trener nema muda i trebali bi se dva tri stoperi ozlediti da ga gurne. Mikica se iste same gurnule zbog ozljeda. Na kraju je mali nakon par tekmi protiv Belupa zgorel. Zate nam i treba B ekipa. El onda ti to mores pune lakse sti mladi igraci.

Edit:
    A koj se tice kmecanja roditelja prek novina same morem reci da stetis svom detetu. Em se mali nakon toga mora pojaviti v svlacionice em mu pritiska delas bez razloga. A vecinom zname kak ti slucajevi zavrsiju.
  • Mr Anderson
    15.9k
    Ako u pripremi sezone nisu programirani kao drugi ili treći izbor onda ih se riješi odmah.The Undertaker

Kako to misliš riješiti? Ti bi se riješio naših mladih igrača jer nisu prvi ili drugi izbor? Treći izbor su bili, na kraju jedini koji nije dobio minutažu je mali Jakir, spletom okolnosti.
  • Mlađi referent
    14.9k
    Jakirovic dobi sansu ko Zivkovic i onda napravi iste greske. Setite se kulke pot je Zivkovic ostavljal rupe.Facke

A možda dobije šansu i bude novi Gvardiol ili Vušković pa nosi obranu kao vrlo mlad.

U svakom slučaju, doveli smo skupe stopere pa ne znam jesu li mogli više gluposti napravit ondje gdje je zapravo konkurencija jaka i gdje fino plaćeni stoperi trebaju bit na vrhuncu.
  • Crni86
    18.5k
    al sad si sam napiso.

Trener nema muda pa i kad ima priliku te decke ne koristi.

Ko je kriv kaj je mika izgorio? Pa kova koji ga nije uopce koristio pa sad nek mali od jednom igra svaki vikend hnl bez ikakve zamjene.

Jednostavno nedopustivo.

Nitko ne ocekuje da decki odmah dobr startove. Ali daj im 15-20 minuta kad si komforan. Vidi kak ce tu reagirat. Grijesit ce sigurno. Al ak im neces dat sansu nikad neces ni saznat kakvi su…
  • Noel
    17.8k
    Znači tetci i strine sa društvenih mreža od nove godine nakon odlaska Mudražije imaju novi radni zadatak.
    Od nove godine više ne bude nakon svake klupske objave, "zašto ne igra Mudražija" , nego će bit "zašto ne igra Jakirović".

Strašno koja bolest.

Prijateljski intervju Lesički - Jakirović, kaj može poć po krivu?

Netko je dobro napisao, pokušava se napadat Dinamo sa svih strana, pogledajte te plaćene intervjue, podcaste, svi imaju isti obrazac, isti način. Suptilno izazivanje vatre i podgrijavanje sranja. Pokušaj destabilizacije. Pisao sam o tome na početku sezone. Ko fol veliki Dinamovci, a ustvari veliki šupkolisci i korisnici, uživaoci i koristoljubci bivšeg režima i maksimirskih odaja, plavog salona. Razni "novinari" i ološ, te razne "legende" Dinama i veliki nogometni stručnjaci čitaj bivši prosječni nogometaši, propali kockari, treneri i na kraju postali tv i analitičari.
  • The Octopus
    496
    serete samo da serete, 70% osvojenih bodova u prvoj polusezoni nije nista katastrofalno. S 15 novih igraca, dosta mladom zadnjom linijim koja nas je i kostala nekih losijih rezultata. Imate nerealna ocekivanja i zivite u iluzijama. U sportu kao i u zivotu nista ne ide preko noci, a to sto vi to s podsmjehom odbacujete je vas problem. Lupate u prazno da je los rezultat, a uz to i da se ne gura mlade sto zapravo uopce nije tocno. Vrbancic je nazalost prosjecan hnl igrac, prvom mi je to zao jer mali voli Dinamo ali ne moze se ici glavom kroz zid. Bizarno je ocekivat skalpove protiv Betisa i Celte kolko god mi to htjeli. Vrbancic jednostavno nema mjesta kod nas, Jakirevic isto. Neka se dokazu negdje pa ako Bog da neka dodu i nametnu se. Prestanite pusit teorije zavjere i vjerujte u vlastiti klub i svoje ljude.
    Beljo svaku tekmu ide van, Misic igra svaku cijelu pa se kmeci ozljedit ce se i kaj cemo onda. Sta bi vi zapravo? Sta da se Beljo ozljedi pa da igra samo Kulenovic? kmecali bi ko papige i lajali 24 sata na dan. Uostalom Beljo nije ni pokazao da zasluzuje igrati svaku utakmicu 90 minuta. Petljate se gdje vam nije mjesto
  • Crusades
    20.6k
    Netko je dobro napisao, pokušava se napadat Dinamo sa svih strana, pogledajte te plaćene intervjue, podcaste, svi imaju isti obrazac, isti način. Suptilno izazivanje vatre i podgrijavanje sranja. Pokušaj destabilizacije. Pisao sam o tome na početku sezone.Noel

A neki forumaši, šatro Dinamovci jedva dočekali da se ukrcaju na vlak
  • Zagi
    13.7k
    Cijela ova rasprava bi izgledala totalno drugačije da se nije potpuno neshvatljivo odlučilo još jednu sezonu vjerovati uvjerljivo najslabijoj karici prošle.
    Kuća se jednostavno ne gradi na muljevitom terenu.

2.6 ppg od kada je Filipović ušao u momčad.

Niti bi se tražilo novog trenera, a bilo bi ohoho vremena za klince.
  • ElDorado
    8.4k
    Ovo je postalo opasno kmečanje. Da smo samo zgazili usranu Goricu i Loksu danas bi se drugačije pisalo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet