• Dinamo-SB
    867
    Najveći rival je u financijskim problemimarioda

I ne nije. U financijskim problemima,a plaćaju Livaju milju eura godišnje. Dovedu Rebića,Šegu i Ivušića. Uostalom za nekog ko je financijskim problemima je problem dovesti i trenera Garciu. I pri tome imaju još sudački i politički poguranac. Pušite narativ južnjaka o tome kako je hajduk jadan,eto ništa ne očekuju, nemaju novca i opet nekako su konkuretni Dinamu,dok moćni Dinamo koji je potrošio 20 milijuna nema +20 bodova i eto nova uprava i navijači koji su htjeli demokratski Dinamo uništavaju super uspješni Dinamo. I to je neki kontekst koji se stalno hoće provuć koji je totalna laž i perfidna manipulacija južnjaka. A prije početka sezone se očekivalo greške i oscilacije i od ekipe Dinama i od Kovačevića i naglašavalo se to valjda 1000 puta jer je sve novo. Odjednom to je nebitno.
  • Papastrumf
    20.6k
    Mislim, mi damo naše dijete Vrbančiča praktički besplatno a skupo platimo (računam i plaće) Villara, Soldu, Mudražiju, Zajca, Bennacera, Ljubičića, Stojkovića. I onda gledamo kako Vrbančić u Osijeku može i to ništa slabije nego ove naše akvizicije. Nemojte nas zajebavati.The Undertaker

Inače, Vrbančić igra u posljednjeplasiranoj ekipi HNL-a.
    Mislim da ti nas zajebavaš kad uspoređuješ Vrbančića s Benacerom i Zajcom.

Je li mogao biti tu umjesto Mudražije ili Solde, vjerojatno je. Vjerojatno bi toliko minuta i skupio koliko i oni. S tim da je Mudražija puno više pokazivao u Lokomotivi nego što to pokazuje Vrbančić u Osijeku.
  • The Undertaker
    9.4k
    Ne razumiješ. Ako je procjena da je Vrbančić (Jakirović, Mikić) naš generacijski talent i budući prvotimac onda se u rosteru pravi mjesto za njega, ne kao prvi izbor ali barem kao drugi ili treći. Ne kupuje se 5 boljih ( u tom trenutku) igrača od njega.

A vrhunac apsurda i nekonzistentnosti je istovremeno forsiranje Varele.
  • Papastrumf
    20.6k
    Ne razumiješ. Ako je procjena da je Vrbančić (Jakirović, Mikić) naš generacijski talent i budući prvotimac onda se u rosteru pravi mjesto za njega, ne kao prvi izbor ali barem kao drugi ili treći. Ne kupuje se 5 boljih ( u tom trenutku) igrača od njega.The Undertaker

Izgleda da ti ne razumiješ da oni očito nisu procijenjeni kao generacijski talenti jer se u tom slučaju, kao što i sam kažeš, ne bi kupovalo 3,4 ili 5 boljih u tom trenutku na istoj poziciji.
  • Zagi
    13.7k
    Inače, Vrbančić igra u posljednjeplasiranoj ekipi HNL-a.Papastrumf

Vrbančić je preko pol sezone ozlijeđen i zato je Osijek poslijednjeplasirana momčad HNLa.

oni očito nisu procijenjeni kao generacijski talenti jer se u tom slučaju, kao što i sam kažeš, ne bi kupovalo 3,4 ili 5 boljih u tom trenutku na istoj poziciji.Papastrumf
    Jesu to procijenili isti oni koji su kupili MMaea i Cordobu ili neki drugi set struke, samo da se razumijemo?

Ili oni koji su odlučili da je Belcar rješenje ili oni koji su odlučili da je Mudražija kvaliteta za dinamo?

Ajde molim te.
  • Crusades
    20.6k
    Ako je procjena da je VrbančićThe Undertaker

Pa nije.
  • Papastrumf
    20.6k
    Jesu to procijenili isti oni koji su kupili MMaea i Cordobu ili neki drugi set struke, samo da se razumijemo?

Ili oni koji su odlučili da je Belcar rješenje ili oi koji su odlučili da je Mudražija kvaliteta za dinamo?

Ajde molim te.
    Zagi

To moraš pitati te koji su procijenili.
    Ja samo pišem da je očito da nije procijenjen kao generacijski talent jer u tom slučaju ne bi završio tu gdje je.
  • Crusades
    20.6k
    Pa ako nisi primjetio, sve ovo kaj si naveo je odlučila jedna struka (Marić and Co.), a ovo za Vrbančića druga (Boban i Dabac)
  • The Undertaker
    9.4k
    Meni nije jasno kako ne možete vidiri širu sliku i kontradiktornosti ovoga što govorite.

Mi smo procijenili da naši juniori nisu dovoljno kvalitetni za ovaj Dinamo i kupili smo bolje. Ti ''bolji'' su toliko bolji da su im konkurentni Hajdukovi juniori sa kojima su naši otpisani talenti bili ili ravnopravni ili bolji.

Da ne duljimo dalje, mislim da bi popis igrača koje mislimo prodati za 27 milijuna u 2026. rekao puno o našoj sportskoj politici.
  • Zagi
    13.7k
    To moraš pitati te koji su procijenili.Papastrumf
    Ja pitam tebe tko je to procijenio. Jer pretpostavljam da ti znaš.

Ne zanima me zašto je tako procijenjeno jer na to pitanje neću dobiti zadovoljavajući odgovor.
    Tko god pretpostavi Belcara i Mudražiju Vrbi ne može ga niti dati.
  • Zagi
    13.7k
    Nije to baš tak jednostavno. Imaš rupu u timeline-u.
  • FelceAzzurro
    1.1k
    Uz navijače Nk Mudražije, NK Mikića imamo i nove navijače NK Jakirović.
  • Mr Anderson
    15.9k
    Kao što ne bi znali ni za Mikića i Topića da nismo, silom prilika, vidili.The Undertaker

Pa da, vidjeli smo da nisu za prvih 11 kad su svi zdravi.
  • Zagi
    13.7k
    Uz navijače Nk Mudražije, NK Mikića imamo i nove navijače NK Jakirović.FelceAzzurro

... samo nova municija za pucanje po treneru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet