emilperska
Znači da nismo digli vrijednost ekipe za 20 milja kako ti trubiš, nego smo je smanjili i nikad nije bila manja razlika u vrijednosti ekipe nas i tovara. Je platili smo nešto sitno Domingueza i Valinčića, ali će zato budući transfer jednog od njih dvojice biti daleko veći od nekakvih Mlačića, Sigura i šta ja znam kako se sve zovu. — Mr Anderson
emilperska
emilperska Jebi ga, ljudi ne žele čuti loše vijesti pred Božić. — The Undertaker
Mr Anderson
A šta ćemo s financijskom rupom od 27 mil EUR. Ona nije medijska izmišljotina, ona je stvarna. — emilperska
emilperska
Koja financijska rupa? To samo ti i mediji vidite rupu u planu. — Mr Anderson
Dinamo-SB
nije problem izgubit. Izgubi i bayern, real, barca. Mi smo od tih ekipa izgubili jer su oni u tim utakmicama izgledali kao dinamo a mi kao istra, vukovar, lokomotiva itd…. — Crni86
To sta mi nismo na +6,7 smo si opet sami krivi. — Crni86
vjeko1701
Shvati ovo općenito, kao širu sliku..
"Lani" su naši juniori i njihovi juniori bili ravnopravni. Danas njihovi juniori igraju u seniorima, naših juniora nema nigdje, potrošili smo gomilu love na nove igrače i opet smo u seniorima ravnopravni.
Vidiš li problem ili ne? — The Undertaker
Papastrumf
Dinamo-SB
Nemrete taj jedan argument sektaški pobit. Da je uveo Perića na 5:1 branili bi to jer je to naputak ZB i Capellasa.. — emilperska
Orc123
Jaro
Protiv Hajduka smo igrali vrhunski — Dinamo-SB
Orc123
The Undertaker
Dinamo-SB
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.