• scooniepenn
    6k

Kolega, uz svo dužno poštovanje vašem analitičkom znanju, ali uspoređujete kruške i jabuke. Livi je najbolji hrvatski vratar u novijoj povijesti i to nije mišljenje samo nas ostrašćenih forumaša, već svih relevantnih čimebika u hrvatskom nogometu. Vidjeli smo kako brani u reprezentaciji bez kontinuiteta u Gironi. Ono što je on skidao protiv recimo Crne Gore i Češke Neva i Filipović ne mogu niti na plejki. Nadalje, imamo dosta realnu mogućnost dovesti tog istog Livija na duže vrijeme i to je za Dinamo najbolja moguća opcija, jer dobivamo istinsku kvalitetu i dečka koji istinski voli Dinamo. Znam iz prve ruke. Baturina bi mogao doći samo do kraja sezone, igra jedino 10-ku, što mi trenutno ne trebamo, a jednako tako najpokriveniji smo upravo u vezi. Osim toga, mi njega osim do kraja sezone ne možemo vratiti tako da kao što sam i na početku posta naveo nigdje veze usporedba. Shvatili smo da hejtaš Livijev opus, no kao što vidiš 98% forumaša ovdje ga smatra vrhunskom kvalitetom, ti ne pa ti sam procijeni.
  • criticus
    5.5k
    Ima li šanse da se Brozovića dovede? Sad je nakupio milijune...
  • vjeko1701
    21.6k
    U kakvom je on stanju? Kakva mu je motivacija?
  • Mali Zeus
    20.1k
    ja bih odmah odustao, kolega ima neki nezdravi hejt prema Liviju.
  • BBBaranja
    4.4k
    Guliashvili iz Sarajevo blizu prelaska u svedski AIK.
    Drago mi je da nece doci u nase redove kako su mnogi mediji pisali.
  • wolfgang14
    3.4k
    U kakvom je on stanju? Kakva mu je motivacija?vjeko1701

• Bicikl Arbera Hoxhe
    186
    a dobro sad, ovo je u sklopu odmora i rekuperacije. Inače je teški profesionalizam :P
  • Tranzicijski Napad
    956

Opet ponavljam nije isto branit/igrat u reprezentaciji i klubu a to se i vidi na njegovom primjeru. Ne hejtam ja livija nego nezdravo hejtam povratak u Dinamo nakon kaj stvari krenu lose vani(isto mislim i za baturinu, ali su licemjerni komentari zato sam i napisao to kaj jesam).
  • scooniepenn
    6k
    Slažemo se da se uopće ne slažemo. Gledao sam ga ja i u Feneru i bio je by far najveća konstanta u klubu godinu i pol dana. Ozlijedio se nakon čega je stavljen na led. Gledao sam ga i uzvratu protiv Benfice gdje je dominirao i skinuo 3 zicera. Tako da i tu mantru loše forme u Feneru skinemo.
  • bazooka93
    71
    pogledaj utakmice ponovno protiv brazila belgije japana i francuske u ligi nacija.
    Lik drzi na zivotu ekipu.
    Da ima bolja istrcavanja i igru nogom bio bi u top 10 klubova no svejedno je macka na golu
  • Jurki
    21.1k
    Da ima bolja istrcavanja i igru nogombazooka93

I nebi ostal u Dinamu tak dugo koliko je ostal, te bi nam sad bil nedostupan.
    Boljeg golmana od Livakovica Dinamo ne moze dovesti ni pod slucajno.
  • scooniepenn
    6k

Pa ja sam i napisao da je Livi vrhunski. Kolega Tranzicijski ga hejta kao zbog forme u Feneru što ne odgovara stvarnom stanju odnosno godinu i pol do ozljede je bio glavni oslonac ekipe koja je nerijetko bila u rasulu.
  • fakin
    2.4k
    inače Brozoviću je godišnja plaća 25 milijuna eura.

nevjerojatna brojka za njega, ali stvarno nevjerojatna.
  • Sajla
    15.9k
    Livakoviću je prelazak u dinamo korak naprijed u karijeri. Fener nas nikad nije dobio, a mi smo njih 2 puta i jednom odigrali izjednačeno. Kaj će tamo. :)
  • rokikaciga
    8.3k
    I tu ga navijac nece pogodit kroseom u glavu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.