• scooniepenn
    6k

Kolega, uz svo dužno poštovanje vašem analitičkom znanju, ali uspoređujete kruške i jabuke. Livi je najbolji hrvatski vratar u novijoj povijesti i to nije mišljenje samo nas ostrašćenih forumaša, već svih relevantnih čimebika u hrvatskom nogometu. Vidjeli smo kako brani u reprezentaciji bez kontinuiteta u Gironi. Ono što je on skidao protiv recimo Crne Gore i Češke Neva i Filipović ne mogu niti na plejki. Nadalje, imamo dosta realnu mogućnost dovesti tog istog Livija na duže vrijeme i to je za Dinamo najbolja moguća opcija, jer dobivamo istinsku kvalitetu i dečka koji istinski voli Dinamo. Znam iz prve ruke. Baturina bi mogao doći samo do kraja sezone, igra jedino 10-ku, što mi trenutno ne trebamo, a jednako tako najpokriveniji smo upravo u vezi. Osim toga, mi njega osim do kraja sezone ne možemo vratiti tako da kao što sam i na početku posta naveo nigdje veze usporedba. Shvatili smo da hejtaš Livijev opus, no kao što vidiš 98% forumaša ovdje ga smatra vrhunskom kvalitetom, ti ne pa ti sam procijeni.
  • criticus
    5.5k
    Ima li šanse da se Brozovića dovede? Sad je nakupio milijune...
  • vjeko1701
    21.6k
    U kakvom je on stanju? Kakva mu je motivacija?
  • Mali Zeus
    20k
    ja bih odmah odustao, kolega ima neki nezdravi hejt prema Liviju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.