• Crni86
    18.3k
    on u Feneru ima 2,5 milja godišnje.Mr Anderson

Bruto ili neto?

I kakvi su porezi u turskoj u odnosu na nas?

Ako sam dobro razumio livi je dosta investirao svoj novac i ima ostalih stvari koje ce ga zbrinut. Opeko se odabirom zadnja dva kluba… Ja bi u njegovoj situaciji sad uvijek odabrao da idem negdje di znam da ce me drzat ko kap vode na dlanu.
  • Mr Anderson
    15.8k
    Bruto ili neto?Crni86

Vjerojatno bruto, evo kolega je gore napisao da je to ustvari 1,7 milijuna neto. Opet bi se morao dijela plaće odreći. Znam da je on financijski zbrinut, ali opet, velik je to novac za odreći ga se.
  • Tranzicijski Napad
    955
    Kako ih je rijesio? Jedno je branit za repku drugo za klub. Zasto ga se fener rijesio? Zasto nije od pocetka branio u gironi?

Sigurno je bolji od navedenog dvojca ali tko garantira njegov uspijeh? Tko ce odgovarat ako i to ne uspje? Dinamovi navijaci? Inace nisam za nikakve povratke osim olma s 35 godina ako hoce doc.
  • Droljo
    23.6k
    Ja bi i ladića vratio ako hoće branit a gdje nebi livakovića...
  • Mali Zeus
    20k
    Kako ih je rijesio? Jedno je branit za repku drugo za klub. Zasto ga se fener rijesio? Zasto nije od pocetka branio u gironi?Tranzicijski Napad

Kako ih se nije riješio?
    Čovjek je došao od toga da se boji izaći na loptu i svoje sjene do toga da dribla napadača kad ide prema njemu, brani penale na Svjetskom ko iz pi.ke itd.
    To kaj ne brani u Feneru i Gironi je druga priča, nema veze s njegovim samopouzdanjem.

Ti bi primio Olma s 35 god natrag, a ne bi Livija koji je u vratarski najboljim godinama?
    Dosta čudan stav.

Bar će se pokušati riješiti situacija na golu s tim pa kaj bude. Liva je i dalje vrhunski golman koji ti osim samog branjenja kao takvog donosi i obrani samopouzdanje. Nevistić odiše nesigurnošću i skoro svaki šut se pitaš hoće li ili neće ući, o izlaženju na lopte da ne govorim. Filipović je bar to donio, da se ne pitaš kad je lopta oko 5, 6 metara od gola hoće li vratar izaći i pokupiti taj otpadak. Jebote mi se na tribini zajebavamo kad Filipović pokupi neki otpadak koji pleše po šesnaestercu u smislu ovo bi Nevistić samo gledao.
  • Jurki
    21k
    meni su neki uspisi antologijski.
    Prica ide od toga da Nevistica treba vratiti na gol (ako Livi ne dođe) do toga da je Livakovic teski kikser od golmana.

Iz krajnosti u krajnost. :rofl:
  • Jaja
    29
    Samo da se javim strucnjaku za financije koji je rekao da cemo imat proracun za ovu godinu max 50 milja.
  • CastAway1986
    4.7k
    Kako ih je rijesio? Jedno je branit za repku drugo za klub. Zasto ga se fener rijesio? Zasto nije od pocetka branio u gironi?Tranzicijski Napad

Majstore Livi je najbolji golman na svijetu kojeg u ovom trenutku mozemo dovesti i ne vidim covjeka koji bi bio nezadovoljan s njegovim povratkom
  • Orc123
    14.2k
    Dinamo s Livijem nece imati bas nikakvog problema u vezi njegove place, znaci to ne predstavlja ni najmanji peoblem nit je upitno.

Probleme moze raditi jedino Fener.
  • Mr Anderson
    15.8k
    Dinamo s Livijem nece imati bas nikakvog problema u vezi njegove place, znaci to ne predstavlja ni najmanji peoblem nit je upitno.Orc123

To još ne znamo. Vjerojatno neće biti problema za ovu polusezonu kad bi bio na posudbi, ali ako ga želimo otkupiti morat ćemo se dogovoriti za plaću. Sumnjam da bi pristao da se vrati na plaću koju je imao prije odlaska.
  • Tranzicijski Napad
    955

I dalje nisi odgovorio ni na jedno pitanje.

Ja nisam za njegov dolazak i to je to, vama kaj je on svetinja i ne znam kaj jos jbg.

Ina livi ima placu 4.1mil eura a sumnjam kako ce fener to placat kako bi igro kod nas.
  • CastAway1986
    4.7k
    I dajte molim vas nemojte spominjati tog malog Znuderla kao ozbiljnu opciju za prvog vratara , pa istog bi pojeli nakon dvije lose utakmice i otpisali ga kao nekoć Šempera..Mali je talentiran al neka se dokaze najprije u drugoj momcadi ili negdje na posudbi..
  • Jurki
    21k
    Ina livi ima placu 4.1mil eura a sumnjam kako ce fener to placat kako bi igro kod nas.Tranzicijski Napad

https://www.tportal.hr/sport/clanak/otkriveno-koliko-novca-se-livakovic-odrekao-odlaskom-iz-turske-cestitao-sam-mu-20251014

Cca 2 mil eura ima placu u Feneru.
  • Mali Zeus
    20k
    I dalje nisi odgovorio ni na jedno pitanje.Tranzicijski Napad

a kaj da ti odgovorim, nije bio po ćefu Mourinhu iz nekog razloga, a priča iz Girone mi se isto čini bizarna. Koji je tvoj odgovor, zašto nije igrao?

Nije on meni svetinja i ne znam kaj još, kaj sad tu pretjeruješ bezveze, samo ti ukazujem na dobre strane povratka, al dobro ti očito ne držiš puno do njega i u pravu si, daljnja rasprava je besmislena. Bude Nevistić odjednom dobar.
  • Orc123
    14.2k
    zanimljiv golman kolko sam ga gledao ali dosta los u igri nogom, puno jos zganaca mora pojesti. Jos barem sezonu- dvije kaljenja prvo u 2. Ekipi pa onda mozda jos jedna posudba u 1. Ligu, idealno Slovenija. Jos je dalek put do 1. Ekipe za njega i Rajica, tj. Da se mogu boriti za jedinicu Dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.