• Netkos
    28
    Ma nebi ga ja pustio, ali taj njegov menadžer u sportskim danas govori da on sigurno odlazi najkasnije u ljeto. Pa nismo mi autobusni kolodvor ne možemo zadržati igrača koji nam treba niti jednu sezonu. Možda ako se stvarno da ponuda od 15+ milijuna ali ja sumnjam da bi netko trenutno toliko platio.
  • Fatos Beqiraj
    623
    vec sam rekao mali je dan prije igrao gostovanje za juniore. Ne znamo jel uopce spreman bio ili je tu za nedaj Boze. A i svejedno tih 30 min koji mu se oslobodilo u cijeloj polusezoni nece mu znscit ne znam koliko
  • The Undertaker
    9.3k
    Ako su podaci sa TM točni, mali Jakir je ove sezone sveukupno, uključujući juniore, odigrao dvije utakmice. Jel tu netko lud?
    Sergej se ljuti sa pravom.
  • FazeN
    4.7k
    A i svejedno tih 30 min koji mu se oslobodilo u cijeloj polusezoni nece mu znscit ne znam kolikoFatos Beqiraj

Prvo, mladom igraču znači svaka minuta za seniorsku ekipu, ja kad sam bio klinac i danas pamtim prvi termin kad su me zvali "veliki dečki" da igram s njima, a kamoli Dinamo jedan.
    Drugo, znači Sergeju jer mu je klub obećao da će mali upisat minute do kraja polusezone? Jel je? Nije.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.8k
    A možemo i malog Žnuderla baciti u vatru...
    Ak je mogel Casillas s 18 debitirati za Real, može i Žnuderl za Dinamo :cool:
  • Laki424
    25
    igrao je u pobjedi 2-5 protiv Osijeka i porazu od Hajduka 3-2
  • Davieboy86
    1k
    Onaj osjecaj u Sijecnju vidjeti najboljeg Hrvatskog golmana u najvecem Hrvatskom klubu! :strong: Vamos! :victory:
  • NORTE
    21.7k
    DINAMO je poslao Fenerbahčeu ponudu za šestomjesečnu posudbu Dominika Livakovića, uz opciju otkupa za tri milijuna eura, piše turski Haberler.
  • keppi
    476
    Još ćemo se od Turaka naslušati kombinacija i opcija da te glava zaboli...pa tko sve to preživi.
    Bitno da nam Livi dođe.
    Inače, ako bi recimo potpisao za nas na 5 godina (to on može bez problema odraditi na top razini) ovih 3 milje se i ne čine puno za takvog golmana.
  • Mr Anderson
    15.8k
    Inače, ako bi recimo potpisao za nas na 5 godina (to on može bez problema odraditi na top razini) ovih 3 milje se i ne čine puno za takvog golmana.keppi

Pitanje je još koju bi on plaću tražio za potpis na duži rok. Ako sam dobro zapamtio, on u Feneru ima 2,5 milja godišnje. Jasno da kod nas može dobiti maksimalno pola tog iznosa.
  • keppi
    476
    Ja što sam zadnje pročitao bilo je da tamo ima 1,7 milijuna.
    Bila je prije priča da je kod nas htio ostati do kraja karijere za 1,2 milje i da tada nebi niti išao u Tursku, ali kod nas ipak to nije dobio.
    Sada, kada je usput već i podosta zaradio mislim da bi trebao pristati na plaću najviše do milje i to s kojekakvim bonusima (recimo vezano uz nastupe u europi kada i klub ujedno dobro zarađuje).
  • Mali Zeus
    20k
    Liva više nego izgledan, ono o Valinčiću je obično lupetanje.
  • dd29
    859
    i nevistić i filipović su kikseri i skroz nesigurni golmani, kad god lopta ide prema njima već vidim da će nešta zeznut

njima je plafon neka ekipa hnl-a koja će se boriti za europu

livi je za obojicu buffon
  • Tranzicijski Napad
    952
    Svasta se tu moze procitat. Eh da barem imamo 10 bodova prednosti pa nebi tu morali citat o miralistima ko kaj je onaj zohar koji je ostavio Dinamo u dugu i najlosijoj kreditnoj sposobnosti al i dalje laje po facebooku ili ljudi koji ne citaju statut.

Kikseri od kojih ti je jedan donio prvenstvo prije dve sezone, ima problema sa samopouzdanjem ko i ovaj kaj ce doc, a kad bude kikser tkog cete onda kriviti bas me zanima.
  • Mali Zeus
    20k
    Kikseri od kojih ti je jedan donio prvenstvo prije dve sezone, ima problema sa samopouzdanjem ko i ovaj kaj ce doc, a kad bude kikser tkog cete onda kriviti bas me zanima.Tranzicijski Napad

Liva je svoje probleme sa samopouzdanjem riješio i ne moš ga baš nazvati kikserom, dapače. Nevistiću svaka čast, ali ti stvarno misliš da možemo s njim na golu izdurati proljetni dio sezone?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.