• Mr Anderson
    15.8k
    Dalje Radeljića od nas, uostalom ne treba nam. Uz stopere koji su tu, vraća nam se Torrente i tu je mali Jakir kojem treba početi davati minute.
  • Jurki
    21k
    Kaj se tice Rijeke i trgovanja s njima, jedino sam za opciju da igraci od tamo dođu za dz.

Svaki put nas je zalizano govno nasamarilo.
    Stopera nam ne treba i nebi uopce gledal igrace na tim pozicijama.
    Trebaju nam redom golman (nadam se da Livi dolazi) i krila.
  • prefontaine
    5.7k
    Mi smo na tom mjestu kasnije doveli Mckennu kojem je rekao bi profilno vrlo sličan Radeljić pa je pitanje dali nam Radeljić uopće treba jer tu će biti i Torrente i mali Jakir.keppi

Kolega, u ovoj rečenici između dva podebljana prezimena stavite točku. Jer ta dva jednostavno ne mogu u istu rečenicu.
  • rokikaciga
    8.3k
    Kakav Radeljic kasa Jakir jr ceka kao zapeta puska...dajte najte
  • keppi
    476
    Ma dobro sve pet za Mckennu, nisam ja uspoređivao kvalitetu....ja sam napisao da su profilno slični...recimo čvrsti, oštri, dobri skakači...
    Drugo, nebi mi tu trgovali s Rijekom nego im uzeli igrača besplatno.
    Slažem se da u ovome trenutnku imamo dovoljno stopera, ali na ljeto situacija može biti sasvim drugačija.
    Ako bi kojim slučajem i došao, ja ga vidim kao solidnu ili se može reći relativno provjerenu rotacijsku opciju.
  • Omake
    14.1k
    Ima mladih, talentiranih desnih bekova koji igraju na visokoj razini u ligama slične kvalitete kao HNL ili malo gore. Dosta zanimljivih kandidata za zamjeniti Valincica, kao i Goda tip igrača kojima istječe ugovor ako se misli forsirat Mikića.
  • hb1
    261
    Nikad na ništa u životu nisam zaboravio kao na Raula Torrentea
  • Blueshadow86
    4.7k
    Što se Rijeke tiče, jedini igrač kojeg bi želio je Toni Fruk i koji bi nam sjeo kao budali šamar. Uostalom, tko ga ne bi htio... Ali nam je on nedostižan trenutno.
    Nadodao bih jedino još onog malog Vignata. Zanimljiv mi se igrač čini. Nešto slično kao Djouahra što je bio.
  • bazooka93
    67
    da si gledao zadnji par tekmi Rijeke vidio bi da je Radeljic puno bolji s loptom u nogama, onaj slobodnjak te onda dva asista protiv Celja.
    Škot je na drugu stranu puno čvršći, stoper starog kova.
  • Droljo
    23.5k
    Molim vas nemojte radeljića ozbiljno spominjati u kontekstu transfera u dinamo. Možda da vidimo jel belcar još zainteresiran ili tičinovića uzet...
  • lukaoj
    88
    da izraste u najboljeg desnog beka na svijetu nemremo ga prodat za 15 milijuna. Nismo mogli ni puno bolje igrace od njega koji igraju na "skupljim" pozicijama. Naravno da Moris nece sad posto poto na silu htjet otic u Inter, ali za 2-3 sezone ce sigurno htjet otic i morat ces ga prodat, a ne vjerujem za vise od 5 milijuna.
  • Blueshadow86
    4.7k
    15 milijuna za Valinčića? I to još nakon što nije igrao 2 mjeseca zbog ozljede. Netko ima loš smisao za humor.
  • Jurki
    21k
    Radeljic moze jedino dojti za dz i to rotacijska opcija (Godin poučak)
    Sve vise od toga ni pomisliti.
    Imamo dovoljno stopera, Škot, Dominguez, Torrente, Jakir, Galesic, KTC, klinaca imas hrpetinu... netko bu kroz Dinamo II isplival.
    Jbt imamo stopera za 3 momcadi.
  • Zagi
    13.7k
    Nema prodaje startera dok za mlađu zamjenu još nemreš mirne duše reći da je spreman za sve izazove u kontinuitetu.
    U konkretnom slučaju Valinčića i Mikića to je još minimalno 12-18 mjeseci.

Ljetni rok 2027.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.