• Dinamo-SB
    835
    Stoji ali je bio i sinonim za neprofesionalnost dok je bio u dinamu. A to je nama jedino bitno.Zagi

3 puta prvak s Dinamom, 2 osvojena HR kupa i najbolji strijelac sezone 08/09.
    Otišao u transferu za 7 milijuna. Izbacio Ajax u Europi.

Potpisujem ovakvu neprofesionalnost Matkovica da se slično povijest ponovi kao njegovom sugrađaninu.
  • rokikaciga
    8.2k
    Zagovarao sam ga prije par mjeseci u polusali, Takehiro Tomiyasu potpisao sa Ajaxom besplatno, do ljeta 2026
  • Sajla
    15.8k
    na samo pola godine?
  • rokikaciga
    8.2k
    Da. Barem tako kaze gospon Fabrizio
  • Kumerle
    2.1k

Jakir ne može do ljeta dovoditi igrače tako da nije ono na što pucaš haha
  • Jurki
    20.9k
    no reći ću da bi s cifrom vrlo lako pokrili JagušićaFazeN

Za nas odlicna stvar. Jaga ide na desno krilo, Bakrar nek se zajebava s Beljom oko statusa prvog napadaca i to je to.
    Povleci eventualno nekog od klinaca u prvi sastav.
  • BBB Sibenik
    6.2k
    šta nije on AMF neka desetka prirodna pozicija
  • Sajla
    15.8k
    i kaj vele navijači Ajaxa, jesu sretni kaj služe kao rehabilitacijski centar za spašavanje karijere jednog Japanca ili to važi samo za dinamovce i Alžirce?
  • rokikaciga
    8.2k
    Iskreno nemam pojma, ali nije los potez Ajaxa jer ak se vrati kak treba to je obrambeni od 20ak milja eura lagano.
  • Sajla
    15.8k
    vrijedi 20mil ali slobodan je potpisati s bilo kime 1.7.2026. a da Ajax nema od toga ni centa?
    Ajaxu se to isplati, ali dinamu se ne isplati dovoditi Bennacera ili Livakovića, samo me zanima kako neki gledaju na to :wink:
  • rokikaciga
    8.2k
    Ma slazem se ja 1/1 s tobom. Tko kaze da Tomiyasu nece potpisat na 5 godina ak sve prode kak spada i Ajax bude dobar prema njemu a ovaj je normalan covjek? Al neki to ne kuze...
  • jedan u nizu
    16.7k
    Ziher ne znate starog od Matkovića nego samo frendove?OsamŠest

Jel vrijedi sta ako mu znam staru?
  • ElDorado
    8.3k
    ne može bar strica. Mislim lik se okačio na mene kao da sam ja to nesto izmislio a tu je bar 5-6 ljudi jos prije godinu dana pisalo o tome, a pisalo se i na portalima da mu trening bas nije drag. Mene osobno bas briga jel nekog to smeta ili ne, nemam niti ja s tim problem. Znam jedino da lik nije gotov igrac i da su mnogi ozbiljniji analiticari pricali kak je greska kaj ga se gura u krilo kad je jos Mierez bio tamo cini mi se.
    Moj post bio je prije svega u smjeru da gomilamo napadace, a da smo na krilima kvalitetom u deficitu. Pa se moze diskutirati….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.