• Kujtim Shalla
    7.8k
    Najzajebanije je od svega to što mi možemo laprdati koliko god hoćemo ovdje ,jel neko za Dinamo ili nije ,koga treba i za koliko kupiti. Ali jedina istina je ta da niko nezna jel neko igrač za Dinamo dok ga se ne dovede . Nije isto riskirati milju i postotak za nekog igrača i 3 plus milje . Ja bi na primjer prije doveo Matkovića za milju nego Jagušića za 4,5 koliko traže već traže. Nije lako nikom u klubu. Možemo sad svi pametovati ,da smo ga trebali kaparisati ljetos ,sad mislim da je prošao voz. Ozbiljne su to cifre za kupiti pa se nadati najboljem. Kod nas pod ovim trenerom i jedan villar nije dobar o već je otpisan od mnogih ,a lik nije startovao mislim sve skupa u 5 utakmica , tako i Ljubičić, Stojković igrači koji imaju puno više minuta od njega. Opet za neke sitne novce ako je prilika onda bi rado doveo Matkovića ,kako je kolega @blue heart 72mislim naveo ,i meni vuče na mandzu malo, može i on na krilo pa ulaziti u sredinu kao Bakrar. Meni je bilo smiješno Bakrara da su stavljali da ga se dovodi kao opcija za krilo. Ispade da je tu najproduktivniji. U svakom slučaju, bit će interesantno vidjeti uskoro šta nam je plan
  • ElDorado
    8.3k
    Jedini plan koji osobno vidim je dovesti trenera koji će ovaj potentni roster ukalupiti u neku smislenu organiziranu igru koja ce onda izbaciti i pojedince i tek tada moci cemo zakljuciti tko je taj tko nije.
    U ovom kaosu od igre ne vidis nista.
  • Ivdzo11
    8.7k
    Stalno pričaju o meni i Dinamu, ali mislim da je to, neću reći zaboravljeno, ali ostajem još ovdje. Trebam se još razviti, ne osjećam se još sasvim spreman. Ima još tu "milijun" klubova, ali dok sam god ovdje, igram za Slaven i to je to - rekao je Jagušić ekskluzivno za Sportske novosti.

Dakle, mogli bi navijači u Koprivnici još nekoliko mjeseci uživati u njegovim majstorijama u Slavenovom dresu?

- Da, takav je plan. Vidjet ćemo na zimu, ako se klubovi nešto dogovore, ali moja želja i moj plan je da ostanem tu.
  • FazeN
    4.6k
    Mali se ne osjeća spremno za Dinamo, a spreman je za Leipzig ili BVB hahaha važi.

Kakve igrice igra Škegro, samo diže cijenu malom preko drugih klubova, ništa od njega vani
  • NitkoBitan
    33.7k
    Europski velikani se trgaju za igraca koji se sa 20 godina necka oce li otic iz Slaven Belupa.

3 milje max i nas je. Kakvih 4-5, necija bujna masta.
  • Silvek1986
    92
    Maksimalno 2,5-3 mil za Jagusica, nevidljiv je protiv jačih protivnika. Uživo se vidi da zna, al nema ga prvih 45 min nigdje.
  • MarK
    1.3k
    Nije nešto impresivan do sad. Za 5-7 milijuna nek ide gdje god želi osim kod nas
  • Praskaton
    4.8k
    Zatvorio je Mišić i puno bolje igrače od njega tako da to nije mjerilo
  • Fatos Beqiraj
    566
    Ni slucajno preko 3 miliona.

Nije odigra ni jednu ozbilju utakmicu u karijeri, danas se vidi da ne vrijedi 7 mil.

Al talent sigurno ima ne zelim to osporit, samo mu je cijena precijenjena
  • FazeN
    4.6k
    Maksimalno 2,5-3 mil za Jagusica, nevidljiv je protiv jačih protivnika. Uživo se vidi da zna, al nema ga prvih 45 min nigdje.Silvek1986

Ma dobar je Jagušić, ali to su više pričice koje Škegro plasira.
    Mali nije spreman za Bundesligu i sam to govori, a imamo i dokaz vidljiv.
    Prerastao je Goricu, Vukovar i te ekipe, ligu kao što mnogi tvrde nije.
    Idući jedini logičan korak je da dođe u Dinamo, ali za razumnu cijenu
  • jedan u nizu
    16.6k
    Od heroja zbog kojeg je sportski sektor prozivan da su propustili najveceg talenta hrvatskog nogometa, do nevidljivog igraca koji ne pokazuje nista.

Ni vise ni manje, nego u cak punih 45min!

Zona je cudo!
  • Orc123
    14.1k
    On je kvaliteta i treba ga dovesti u transferu do cca 3mil eura......
  • Odani Zgd
    1.1k
    Kakvih 2-3 milje,i to je puno na osnovu jedne sezone.Milju max i nek se lupe nogom u dupe...
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k
    Možda nama ne vrijedi više od 3 i to je okej, ali ovo je koji već igrač iz lige da čitam "taj ne vrijedi više od milju" i onda ga prodaju za taj traženi ili visi iznos. Nismo više u 2008 i igrači koštaju.
  • San Lorenzo
    23.6k
    Još tjedan dana, pa možemo razmišljati o Livakoviću.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.