• miro
    8.1k
    Kaj ne igraju Šivalec i Horvat obojica na lijevom krilu?
  • FazeN
    4.5k
    Kaj ne igraju Šivalec i Horvat obojica na lijevom krilu?miro

Milašinčić kaže da Šiva može pokriti sve napadačke pozicije.
    Ja bi im dao Horvata iskreno, ne vjerujem da će biti bolji od Jagusica.
  • Zagi
    13.5k
    No zanima me ekipa ovdje, biste li se vi odrekli Horvata zbog Jagusica?FazeN
    Ja bi ali ne u potpunosti. Dao bi im malog ali na način kako smo dali Crnca. 50/50

Imam visoko mišljenje o Horvatovom potencijalu ali i Varelinom.
    Igraju istu poziciju kaj znači da Horvat neće do minutaže iduće dvije godine. Tako se razviti neće.

Identična je situacija sa Zebićem (ako njega gledaju) i Dominguezom.
    Dao bih obojicu u paket bez razmišljanja.
    Neka se razviju kod njih. Oba kluba su tu u profitu.

Jakira naravno , nebih dao.
  • FazeN
    4.5k
    ali i Varelinom.
    Igraju istu poziciju kaj znači da Horvat neće do minutaže iduće dvije godine. Tako se razviti neće.
    Zagi

Upravo ovo ja mislim isto.
  • Goncalo Santos
    2.7k
    buduci da od iduce sezone dolazi b ekipa, ne bih se ove sezone jos odricao ni jednog naseg juniora ni za kakve jagusice i bilo koga.

Ovi najzanimljiviji ce na kraju iduce sezone proci prvu seniorsku sezonu i nakon toga bih radio evaluaciju da se vidi na koga se moze racunati kao ozbiljnog igraca za prvu ekipu i takve prikljuciti, a za ostale eventualno prihvatiti neke ponude i kombinacije.
  • Jos-Optimus
    8.3k
    1. Horvat može ići, ali da je naše pravo otkupa pod nekim dobrim uvjetima i super
    2. Retardacije o Livakoviću su legendarne. Pa naravno da ga Fener želi uvaliti, ali on samo i isključivo želi u Dinamo i to ne da bi opet otišao. Ionako nije htio ići ni prvi puta, to je valjda svakom navijaču jasno. On ako dođe - titula je naša
    3. Treba nam Jagušić
  • ElDorado
    8.2k
    Jeote kolko SDova na kupu. Dali…. Pa nekaj se i igrače valjda pita.
  • Jurki
    20.9k
    buduci da od iduce sezone dolazi b ekipa, ne bih se ove sezone jos odricao ni jednog naseg juniora ni za kakve jagusice i bilo kogaGoncalo Santos

S ovim se slazem u potpunosti.
    Jagusic je top talent, ali ne pod cijenu da se odreknemo talentiranog igraca i to krila.

Za Jagusica mozemo dati po meni max 3 milje plus % od transfera.
    Belupo to nek prihvati ili nek ga prodaju van za 5 i upropaste decku karijeru.

Isto tak ne slazem se da Horvat nemre do minutaze kraj Varele.
    Varela nicim nije jos pokazal da je igrac za seniore Dinama.
    I da biram, rađe forsirati svog igraca nego Varelu koji ima kombinacije sa Barom i Barcelonom.
    Horvat ce iduce godine skupiti vise minuta u drugoj ligi nego Varela u prvoj momcadi kraj Hoxhe ili nekog drugog krilnog igraca kojeg bumo vrlo vjerojatno dopeljali.
  • vjeko1701
    21.3k
    Nijednog mladog igrača koji je procjenjen da je u najvišoj kategoriji talenata se ne bi odrekao. Besplatno uz obostrano razumni buyback, da. Nešto tipa temeljni iznos + dodatan bonus za svaku sezonu koji provede kod njih + neki postotak buduće prodaje.
  • Omake
    14k
    mogu dobit Zivkovica. Jednom razviju potentna igrača i odmah se postavljaju kao Hitler 38. godine .
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Slažem se sa kolegom @ElDorado, Turci su ludi ako misle zaraditi na njemu poslije svjetskog. Pa kad je bio mladji i imao povoljnu klauzulu i ludo svjetsko nismo ga mogli prodati. Livijeva realna cijena sad je Max 4 milje . Ići nekako do te cijene jer će nama vrijediti puno više samom svojom pojavom . All inn po Livija Zvone , Jagušić pod bor i na zoni bude ludilo
  • KtcGoat
    2.3k
    Kaze Tironi da ide posudba do ljeta, a onda otkup koji bi bio nekih 3 milje.
    Naravno, sve je to podlozno promjenama
  • Mr Anderson
    15.6k
    Ja bi im dao Horvata iskreno, ne vjerujem da će biti bolji od Jagusica.FazeN

Zašto bi im dali Horvata? Mali je sad bolji igrač od Varele, samo jebi ga, njega nitko ne gura, ne stoji Bara iza njega.
  • Zagi
    13.5k
    @FazeN ili tko god zna ... Tko je Horvatov menađer?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.