• Zagi
    13.5k
    samo posudba bez ikakve klauzule uz još preuzimanje dijela plaće je biznis u kojem bi od sve tri strane,najgore prošli miblue heart 72
    Ne znam detalje pregovora oko Livija. Još manje vjerojatno znaju turski mediji.

Ali ajmo malo u blisku prošlost. Nismo li ne prihvačanjem posudbe Luke Ivanušeca prošle sezone, upravo mi najlošije prošli?
  • blue heart 72
    2.9k
    nisam baš previše siguran da bi nam Ivanušec donesel titulu. A ne stoji ni teza da ga nismo pokušali dovesti. Puno je tu bilo okolnosti koje nam nisu išle na ruku
  • Zagi
    13.5k
    nisam baš previše siguran da bi nam Ivanušec donesel titulu.blue heart 72

Taj jedan bod razlike nebi donesel?
    Onda se fundamentalno ne slažemo oko ocjene njegove kvalitete.
  • rokikaciga
    8.1k
    Znuderl ima jos 4-5 godina igrackog rasta da dode na razinu prve ekipe Dinama. Ali ono sto bi stvarno trebao biti prvotimac Dinama.
  • Zagi
    13.5k
    Za koga misliš da ima viši krajnji potencijal, on ili Rajić?
  • rokikaciga
    8.1k
    Rajic. Ali mora braniti konstantno. Ima ih u Dinamovim selekcijama jos par koji imaju opasan talent na golu ali su jos premladi da ista komentiram. Realno i Rajic i Znuderl su premladi golmani za takve predikcije. Nek brane, nek se bore...golmanska pozicija je bas specificna. Najbolje godine za golmana su kad predes tridesetu. Golman u jednoj polusezoni moze izgorit da se vise nikad ne vrati na razinu na kojoj je bio.
  • Zagi
    13.5k
    Rajicrokikaciga
    To i meni neki instinkt govori makar sam premalo Znudrelovih utakmica gledao , a i realno nemam dovoljno znanja za tu ocjenu.

Ali uspoređujući Rajića i Čavlinu u juniorima, puno više vjerujem u Rajića.
  • rokikaciga
    8.1k
    Ma od Cavline nikad nista. Nema on glavu za bilokakav ozbiljan nogomet. Njemu ce domet za 3-4 godine kad prestane bit potencijal bit Dubrava i slicni klubovi.
  • Zagi
    13.5k
    Ma ok. Govorim samo o juniorskim utakmicama u klubu i reprezentaciji.
    Tu bar imam neke sample size za usporedbu jednog i drugog.
  • rokikaciga
    8.1k
    Ma znam, ali koliko sam cuo i Znuderl i Rajic su normalni decki. Oni imaju sanse u seniorskom nogometu. Nisam mogao da ne iskomentiram Cavlinu :lol:
  • Odani Zgd
    1.1k
    Buni jedino situcija jer mi ne znamo ni s kojim trenerom idemo u proljetni dio sezone.Kova ostaje ili ne....tko će voditi transfer politiku ovaj prijelazni rok?Valjda je trener taj koji radi križaljku.Da i dođe novi trener,pitanje je koliko će imati vremena upoznati i selektirati momčad.Jedino ako Boban ima već nekoga asa u rukavu pa već sada iz sjene snima situaciju.A ako ćemo tek ići u potragu,onda ni ne treba očekivati da će biti prometno,golman eventualno.
  • Zagi
    13.5k
    Valjda je trener taj koji radi križaljkuOdani Zgd
    Nije li normalno da sportski direktor radi križaljku? U suradnji sa trenerom naravno ali generalni plan radi šef , a ne radnik.
  • Odani Zgd
    1.1k
    Sam si sebi dao odgovor,u suradnji s trenerom.....a mi još ne znamo tko će nas voditi u nastavku
  • Zagi
    13.5k
    .tko će voditi transfer politiku ovaj prijelazni rok?Odani Zgd
    Voditi.
    Voditi će šef. Zvonimir Boban.
    Surađivati će pomočnici i trener.
  • FazeN
    4.5k
    Što se tiče Jagušića i dolaska u Dinamo, rekao sam treba slušati Hazu zna dosta.
    No zanima me ekipa ovdje, biste li se vi odrekli Horvata zbog Jagusica?
    Info -> Belupo bi prodao Šutu i Mitrovića s prvom dobrom ponudom, te bi gradili ekipu u budućnosti oko Horvata i mladog Sivaleca.
    Također žele dovesti i mladog štopera, moguće da gledaju u naše juniore također.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.