• DiddyGuela
    4.9k
    Zvonimir Boban je nogometna verzija Dubravke Šuice.
  • crophantom
    2.6k
    Hvala Bogu da ispadamo iz Europe, jer ako se ova agonija oduži plus kup, opet cemo neke minuse morati vaditi u kasno proljeće
  • Marc
    751
    Treba biti pozitivan… skupljamo iskustvo u Europi, nadam se bar da cemo nauciti nesto
  • NitkoBitan
    33.7k
    Mikic nije ni do koljena Valincicu. Povratkom Valincica mi smo realno 10-15% bolja ekipa.
  • Bjelko77
    104
    Mozda potpuno razbijanje ekipe koja je bila na jedan sitni korak do proljeca u Ligi Prvaka i nije bila tako dobro ideja...
  • Jaro
    11.4k
    treneru, momcadi i klibu je lose sudjenje protiv tovara sjelo ko budali samar. nije u fokusu jos jedna sterilna tekma s kobajagi dominacijom. zato nam je euroliga tu da nam pokaze di smo i sta smo - prosjecna HNL buranija od momcadi i trenera…
  • Laki424
    18
    došao si na svoje,da napokon se pokenjas po našem najboljem igraču u zadnja dva kola Hnl-a.
    Sa istim tim Valincicem si bio 2.na tablici i kasnio 4 boda. Gubio od Gorice,Lokomotive,Vukovara.
    Sad si prvi sa bodom prednosti..lako nam je kad imamo ovako pozitivne navijače.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Nemas blage veze o nogometu. Uspio si cak i povezat stanje na tablici u dva razlicita perioda sa dvojicom igraca na jednoj poziciji, ajde mani me se...
  • MojZagreb
    53
    Pellegrini/trener Betisa veli: Nisem iznenađen/preseničen nemoćnim Dinamom , nisem ni ja.

Nije se smelo sam tak odjenput prodat/pustit Sučića,Baturinu,Petka,Pjaco , kajti/jer zamjene za njih
    koštajo prek 30 mil. evrov. Te peneze mi nemamo. Brez njih v Evropi nema kreativnosti.

Boban je nažalost fejst/jako zafural s odabirom igralcov i trenera za ovo sezono. Več/više kot
    15 mil. evrov za ovo ekipo , ajme meni.
    Nadal sem se kak sem v krivu , no iz tekme v tekmo to zgleda sve hujše/gore.
    Vukovar,Istra,Ajzenban/Lokomotiva,Gorica ajme meni ... pa onda Celta/Lille/Betis.

Nikaj , ostaje nam HNL. Gdo/tko more v Koprivnico v nedeljo.
  • jakov1
    1.3k
    iz tekme v tekmo to zgleda sve hujše/goreMojZagreb

Kolega, ne bih se slozio da je ovo danas uopce bilo hudo/lose, energija s kojom se igralo do prvog gola je bila fantasticna, na razini prve utakmice s Osijekom. Pad nakon komicnih golova ide na dusu prvo igracima, ali bome i treneru koji po svemu sudeci ima luzerski mentalitet.

AjzenbanMojZagreb

:lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal