• vlatkomarkovic
    2.5k

Izašli su, dolazi novi investitor koji je inzistirao na tome… Mislim planovi postoje da se igra ova srednjeeuropska liga i FIBA-ina natjecanja. Jebiga nisu ni Cibonu mazile prošle uprave, na žalost…..

To meni nije dovoljan razlog da radi jebenog Boze prestanem voljeti Cibonu, isto kao sto nikome nije bio razlog da radi Mamica prestane voljeti Dinamo!
  • vjeko1701
    21.2k
    I ne znam koji je stav službeni Zonevlatkomarkovic

Postoje samo dva, navijanje za Dinamo (nogometni) i ne kupuj u Tommy dućanima. Ostalo se može dogovoriti.
  • Marktwain
    1k
    Jel se smije piti Karlovačko?
  • Sajla
    15.5k
    da, ako se ukrade na benzinskoj
  • Marktwain
    1k
    Onda ništa, ne kršim Božje zapovijedi.
  • vlatkomarkovic
    2.5k
    Postoje samo dva, navijanje za Dinamo (nogometni) i ne kupuj u Tommy dućanima. Ostalo se može dogovoriti.vjeko1701

Deal :lol: izbjegavam i druge sponzore s juga i navijam za Futsal
  • ksapi
    6.6k
    Ne znam di ste vi silni ljubitelji i štovatelji Cibone svih ovih godina za spas kluba, u dvorani? Posjeta i aktivnost ljudi za to brojala se u desetinama.
  • Keyser Soze
    17.2k
    Cibona nema navijačku skupinu kao što su BBB. Kad je bila borba za Dinamo isto je šačica ljudi to sama iznijela dok su ostali imali "ne bi se štel mešat" stav.
  • ksapi
    6.6k

Pa ok, ali oni koji su se kunuli u Dinamo nisu odustali. Od Cibone su odustali svi, ne znam kako vam nije neugodno ovdje 'dijelit pravdu' tko za koga treba navijati
  • Keyser Soze
    17.2k
    Pa di sam ja dijelio ikakvu pravdu? Ja osobno simpatiziram Cibonu, al doslovno je nemjerljiv fanatizam prema Dinamu ili Ciboni, to nikad neće biti isto. KK Dinamo je zdrava priča, al u meni ne mogu izazvat bilo kakvu emociju ili zanimanje što ne znači da ljudi ne smiju navijati za njih.
  • ksapi
    6.6k

Nisam se uopće na tebe referirao ovdje
  • Droljo
    23.3k
    kako vam nije neugodno ovdje 'dijelit pravdu' tko za koga treba navijatiksapi

Tko dijeli pravdu?
  • Keyser Soze
    17.2k
    Nisam se uopće na tebe referirao ovdjeksapi

Krivo sam onda shvatio, ali si u odgovoru meni napisao "kako vam nije neugodno" :up:
  • fakin
    2.2k
    očito si premlad pa ne kužiš neke stvari, odnosno koliko su se ljudi povezali sa cibonom i koliko im je ona značila dok si bio dijete ili nisi bio ni rođen.

ja sam bio među par stotina najvjernijih na istoku kad smo morali svakih 10 minuta mijenjati sektor i kad nas je bilo max 300. tako da nije bilo tisuće i tisuće vjernih koji su se borili za Dinamo, većina je bila doma, samo nas par stotina je bilo na tribinama i borila se protiv zla i kriminala preko 15 godina. tako da sam mjerodavan o ovome pričati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet