• Jaro
    11.4k
    Jucer nije rezultat sam po sebi sramota... Ma zapravo jest - primit 4 komada je uvijek sramota. Sramota je jalovost, nemoc, cak i apatija momcadi. 6 faulova? Pa napravi faul za crveni, zuti, bilo sta, pokazi da ti tece jebena krv zilama. Ovo mi je pokazatelj da je osim trenera fulano i s igracima - obicne beskarakterne %@$*=&...
    Nerealna ocekivanja mantra se ponavlja - super - dakle na nama je da pristanemo kako smo u 2 godine dosli na razinu tovara, rijeke i osijeka.
    Prilima domacim trenerima - pa osim prevare Zlatne lopte - samo domaci treneri se i guraju. HNL papci bez muda, ziherasi koji cijeli zivot igraju na nulu pa ako imaju nekog Nestorovskog i ovaj napravi sam nesto naprijed super.
    Dinamo poslije Cacica nije imao trenera. Ako nastavi gurati HNL skart, ni nece...
    Bjelica vol 2 nije trener...
    DP je osim "politickih" ciljeva stalno naglasavao rezuktatsku izvrsnost kao program - opaki fail. Ili nam je izvrsnost biti jednak ostaloj HNL zgadiji i svaki nastup u europi (pa makar on bio i po defaultu u pretkolima) nagrada i veleuspjeh.
    Dinamo nije Slaven i ja to nikad necu prihvatiti kao uspjeh - sramocenje protiv Celte i Lillea (koji dobijaju po lampi od Ludogoreca, Zvezde, PAOKa ) nije prihvatljivo ma koliko Vice ili bilo ko drugi to govorio da jest...

I da - vizionarski potez je uzeti 50godisnjeg trenera kojem je najuspjeh osvajanje cetvrte lige... Top.
  • ElDorado
    8k
    Ne mogu i necu prihvatiti da je ovo nasa realnost. Ovo je realnost lose trenirane i selekcionirane (mislim na hijerarhiju kadra) momcadi. Ovo nema veze sa kvalitetom igraca. A ocekivati da cemo nakon pranja u EL dominirati u HNLu je utopija. Mi u HNLu nismo odigrali 90’ dominacije.
  • Hnlovac
    3.9k
    Ostavit Kovu do ljeta makar bili 4. u HNL

Ovo je bila greska uprave i neka slobodno "pojedemo govno" ,a ne da dovedemo vatrogasno rješenje na polovici sezone pa i to rješenje leti nakon par mjeseci

Kova nikad nije bio rješenje ali ovo stanje nije njegova krivica, već je "igra" pod njim samo 1 u nizu simptoma

Jbt mjenjamo trenere ko Talijani premijere
  • Teofil Kateran
    3.6k
    Ovo je bila greska uprave i neka slobodno "pojedemo govno" ,a ne da dovedemo vatrogasno rješenje na polovici sezone pa i to rješenje leti nakon par mjeseciHnlovac

Ozbiljan klub ne mijenja trenere kao što se ovdje mijenjaju, ali uvijek mora imati nekog na umu, razumljivo mi je s jedne strane ako se čeka do polusezone jer se ne smije promašiti, ali Kovačević je prije mjesec dana krenuo sramotit klub s igračima. Od tada se zaredao Vukovar, Celta, Istra i Lille koje smatram teškim sramotama, i sve to unutar točno mjesec dana. Ako se u 11. mjesecu krene razmišljati o treneru koji bi došao na polusezoni on nikako nije vatrogasno rješenje. Vatrogasno rješenje bi bilo da se doveo tipa Sopić nakon poraza od Celte karikiram.

Treba uzeti vremena i dovesti pravi izbor na zimu jer nisu sramota porazi nego dosta taktičkog lutanja i sramotnih rezultata za ovaj klub. Mislim da je Kova svoje kredite prokockao kroz ovih mjesec dana.
  • Zvonkec
    448
    Evo jedno nepopularno gurnuo bi soldu, stojketa i belju od 1 minute znači file na golu mikić domingez mckenna vinlof soldo zajc stojke bakrar hoxha beljo, u slučaju vodstva jakir i varelica unutra u 2. pol čak i vidoviću bi probao naći minute makar mu se teško može pogledati kroz prste za vukovar ali treba ga se probat vratit u formu ili rastanak na zimu. Bennacer, mišić, villar imaju previše godina i iskustava i previše su plaćeni da bi ih se čekalo da potrče. Mišić još može glumiti modrića iz reala prošle godine s 30ak minuta kad treba promijeniti ritam ali ostala dvojica doviđenja u arapskoj putinji
  • Tvrdica McTvrdi
    3.7k
    Ne mogu procijeniti je li nepopularno, popularno ili između: za ovu polusezonu očekivanja nisu ispunjena.

Uzet ću do Božića da će biti poraz od Betisa i 2 pobjede u prvenstvu. Svašta može biti, možda dobijemo Betis, a kiksamo ove dvije jer su to vrlo dobri Slaven i zajebavam Loksa, ali ajmo postaviti taj spomenuti realistični scenarij.

HNL: 38 bodova na polusezoni, učinak od 76 na kraju. Zanemarivši prošlu katastrofa sezona kao anomaliju, drugi najlošiji rezultat otkako je lige 10. Rebuild je sezona, ali sva pojačanja bila tu na vrijeme, slobodno ljeto. Nevezano koliko konkurencija imala bodova, ocjena nedovoljan (nije daleko od dovoljan, ali nedovoljan).

EL: 7 bodova u 6 utakmica grupne faze, prošle (lose) sezone 8 u 6 utakmica LP. Fener je lijepi skalp, ali isto tako je Malmö obzirom na trenutak veliki kiks. Sramotna punjenja koja nam vraćaju 2012 vibe ne treba spominjati. Čak da smo se borili za europu iz prvog kola kvalifikacija dao bih prolaznu ocjenu, obzirom da si prvi put ikad imao direktan upad opet nedovoljan (i opet nije daleko od dovoljan)

Kup: 2 prolaza koja su bila obavezna, ne može se stoga puno reći. Lakše odrađeno negoli Banjole i Karlovac prošle godine, ajmo to ipak izvući kao pozitivu.

Zaključno, nije toliko loše, ima dobrih stvari za istaknuti, ali kada se podvuče crta kolega ovo nije dovoljno za prolaz i vidimo se na ljetnom roku.
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Miha Zajc...

Lijepo igra, lijepo razigrava, lijepo drži loptu, fini igrač, odlična tehnika, zna podvaliti asist...ali čovjek u izglednim prilikama... ne znam kad sam vidio igrača sa lošijom i nekonkretnijom završnicom.
  • Crni86
    18k
    nisi gledo marka roga prosle sezone?
  • jedan u nizu
    16.6k
    ne znam kad sam vidio igrača sa lošijom i nekonkretnijom završnicom.db-izbjeglica

Zaboravio si na Špikadonu?
  • hardek
    7.6k
    Ozbiljno bi razmislio o velikoj rotaciji u četvrtak. U nedjelju idemo u Koprivnicu na noge vrućem Slavenu, izrazito bitna utakmica za ostanak na vrhu.

U četvrtak bi dao priliku od prve minute: Soldi, Topiću, Villaru, Vidoviću, Galešiću i Ljubičiću.
  • Praskaton
    4.8k
    Topićuhardek

Jel prijavljen za europu?

Apsolutno bi rotirao.Sve nabrojane plus Stojkovic i Jakir.
    Realno teško da ce bit vise od Ben-Ljubičić poznavajuci Kovu.
  • hardek
    7.6k
    Jel prijavljen za europu?Praskaton

Ako se ne varam on je registriran na onu B listu
  • Sava Krpa
    715
    Mozda je nepopularno ali bojim se da nije. Nakon svega sto je dobro napravio za klub mislim da je vrijeme da Boban to i zastiti na nacin kako i spada. Uloziti cijelog sebe u jedan proces ponovnog rađanja i dizanja kao fenix da gledaš kako te suci kasape dok ti jedinog konkurentna koji je to iskljucivo radi sudaca dizu, potpomažu i to cak ne vise ni tajno. Bobane pokazi svima gard kapetana i najebi im se matere svima a ne ko beslicmenjak gledat na ovo i nestat na svakom poluvremenu.
  • Zagi
    13.4k
    Ne znam koliko bi pomoglo nekakvo jamranje u medijima. Možda par kola ali dugoročno ne puno.
    Promjene moramo napraviti potiho , iznutra .

HNS/ZNS kako to već politički ide. To mora biti Zvonina glavna bitka.
  • veselko tenžera
    6.3k
    Arber nam ne donosi dovoljno. Zvuči kao svetogrđe nakon gola jučer, hvala mu na pristupu, borbenosti, odnosu prema Dinamu i pogotovo ovim bitnim golovima, ali to mi jednostavno nije to. Trenutno nemamo boljeg i to stoji, međutim, za europski relevantan Dinamo lijevo krilo mora dati više. Ako ne zabije, među najgorima je na terenu, a nije da zabija gol po utakmici. Gol jučer izaziva strašne emocije i to malo muti prosudbu, ali samo 1 dribling u cijeloj utakmici i jedan (blokiran) udarac osim ovog na kraju su premalo od udarnog lijevog krila.

Od Bobana očekujem liderske poteze na pauzi, a ne alibi "što će selo reći" uratke.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet