Mali dioničar
Leeds bi bio top izbor, drugi bi mi bio Valencija — SAS1987
NitkoBitan
Inače njihov novi stadion je već u izgradnji, temelji su gotovi i radi se punom parom. — NORTE
Denle
Kumerle
Moj Vedrane Marjanoviću, kako površno napisan tekst. Ne, sudbina projekta rušenja Maksimira nije "neizvjesna" zbog žalbe, postupak definitivno nije "obustavljen" (to bi značilo da je formalno završen bez odluke i više se na njemu ne radi), a ne znam ni što bih rekao za ove tri rečenice koje pokušavaju insinuirati kako ovo nekako utječe na Kranjčevićevu, iako s njom nema ama baš nikakve veze:
"Dok se ne riješi žalba Smagre, zagrebačka gradska uprava ne može potpisati ugovor s EURCO-m i RESPECT-ING-om. Samim time ne mogu krenuti ni pripreme za dugo očekivanu obnovu maksimirskog stadiona na koju se čeka 30 godina i koja je u izravnoj vezi s izgradnjom novog stadiona u Kranjčevićevoj ulici. Naime, dok ne bude gotov stadion u Kranjčevićevoj, a plan je da to bude krajem iduće godine, ne mogu krenuti ni radovi u Maksimiru."
Za one koji nisu vidjeli: https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno/zalba-zaustavila-rusenje-stadiona-maksimir-15646023?cx_linkref=jl_home_vijesti_vise_1 — Bosskovitz
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.