• Jima
    957
    Kakvih su veličina ti skyboxovi? Koliko može cca biti cijena godišnjeg zakupa? Jako me iznenadilo kada sam pročitao da će ih biti čak 900.
  • NitkoBitan
    33.2k
    Jako me iznenadilo kada sam pročitao da će ih biti čak 900.Jima

Nece bit 900 sky boxeva nego 900 mjesta u sky boxevima.
  • jedan u nizu
    16.4k

Mozda mozemo cijeli zapad napraviti u skyboxevima.

Nesto kao na Bomboneri ona mala tribina. Ali sve samo VIP :chin:
  • mali M
    9.1k
    I provjerom prostatePacho

A uzrujavali su se kad se pričalo o dildačima na Kranjči :lol: proročki je to bilo :rofl:
  • vjeko1701
    20.8k
    To smo već davno vidjeli na nacrtima kranjče.
  • mali M
    9.1k
    da ali se to nekako sakrilo... Sve mi to smrdi na jednu veliku intestinumsku zavjeru gastroenterološkog lobija!!!
  • vjeko1701
    20.8k
    Ne znaš ti ni pola istine...
  • NORTE
    21.2k
    Uz veliki porast sezonskih ulaznica u ponudi i dolazaka naših ljudi, 'običnih' navijača i obitelji s djecom (koja će izrasti u navijače dinama) na novi stadion, čeka nas i sve brojniji dolazak turista na tekme dinama jer stadion će biti turistička atrakcija i jedna od glavnih znamenitosti Zagreba, u širem centru grada, dostupan javnim prijevozom (novim tramvajima).

Ne brinem za posjetu, mi smo dinamo zagreb.

Novi veliki fan shop za eksploziju rasta prihoda.

Novi Maksimir je zadnji dio slagalice budućnosti bez granica za ovaj veliki svjetski poznati klub.
  • NORTE
    21.2k
    Rušenje cijelog stadiona dinamitom odjednom ipak ne bi trebala biti opcija, vjerojatnije je rušenje bagerima s dugačkim "bušilicama".

Što kažu upućeniji?

Ne znam koliko je realno, ali zbog vitalne važnosti prometa i dugotrajnosti rušenja jedna od opcija mogla bi biti postavljanje montažnog zaštitnog "tunela" preko Maksimirske ceste, koji čak ne bi bio ni skup i koštao bi do 1.5 milijuna eura.
  • nemapredaje
    6.6k

Ni slučajno, onde neću moći vidjeti svaki dan kad prolazim kako napreduju radovi :sad:
  • Bosskovitz
    19.6k
    Moj Vedrane Marjanoviću, kako površno napisan tekst. Ne, sudbina projekta rušenja Maksimira nije "neizvjesna" zbog žalbe, postupak definitivno nije "obustavljen" (to bi značilo da je formalno završen bez odluke i više se na njemu ne radi), a ne znam ni što bih rekao za ove tri rečenice koje pokušavaju insinuirati kako ovo nekako utječe na Kranjčevićevu, iako s njom nema ama baš nikakve veze:

"Dok se ne riješi žalba Smagre, zagrebačka gradska uprava ne može potpisati ugovor s EURCO-m i RESPECT-ING-om. Samim time ne mogu krenuti ni pripreme za dugo očekivanu obnovu maksimirskog stadiona na koju se čeka 30 godina i koja je u izravnoj vezi s izgradnjom novog stadiona u Kranjčevićevoj ulici. Naime, dok ne bude gotov stadion u Kranjčevićevoj, a plan je da to bude krajem iduće godine, ne mogu krenuti ni radovi u Maksimiru."

Za one koji nisu vidjeli: https://novac.jutarnji.hr/novac/aktualno/zalba-zaustavila-rusenje-stadiona-maksimir-15646023?cx_linkref=jl_home_vijesti_vise_1
  • mali M
    9.1k
    bos jesu ovo pravni problemi? :rofl:
  • Denle
    9

Cijeli clanak je senzacionalizam, al novinar je tocno znao sto radi. Zna i sam autor clanka da je ovo normalna procedura i da nema nikakve neizvjesnosti, al cilj clanka je da bude sto vise puta podijeljen i procitan.

A sudeci po cinjenici da si ti ovdje linkao clanak i da trenutno razgovaramo o tome, novinar je uspio u svojem naumu. Na skyscrapercity ista situacija - svi se cude i zgrazaju na clanak, a ne prestaju ga otvarati i citati.
  • Pacho
    11.2k
    Za te clanke koje zelimo podijeliti bez pumpanja klikova je mozda dobra opcija arhiviranja na jednoj od stranica za to pa dijeljenje tog linka.
  • Str1nger Bell
    2.9k
    Znam da je puno prerano pričati o tome, ali koga bi doveli na otvaranje novog stadiona ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet