• NitkoBitan
    33.2k
    isto ali onda nema veličine jbgKujtim Shalla

Good point. A zasto nema velicine? Pa zato sto se rasproda prije i po visim cijenama jer postoji potraznja. Nazalost standardne velicine (M, L, XL) dobrih artikala ne dozive prave rasprodaje od 50%+ jer se pokupuju prije.

Jednostavno sad su manji popusti za ono sto se i inace dobro prodaje i obrnuto, no hard feelings. Znaju u klubu kaj rade.
  • Kujtim Shalla
    7.3k
    naravno sam se bavim tim poslom i logično je . Naručio sam novu kolekciju i 20 posto je ok. Cijene su te kakve jesu . Ne odlučuje klub
  • NitkoBitan
    33.2k
    Ne odlučuje klubKujtim Shalla

Klub ima i puno svojih stvari mimo Castorea po pristupacnijim cijenama.
  • NKDZ86
    6.6k
    da li je istina da se može naručiti dres bez sponzora? kad idem na personalizirano, daje mogućnost za kvačiću kod kućice bez sponzora? znači može i bez favbeta?
  • Purgeri
    1.2k
    To se odnosi na RALU Logistiku
  • zadnjired
    37
    Četvrti dres mi je bio u košarici čim je izašao no glupo je da je dosta nas kreiralo narudžbu i doslovno nakon 1 dana oni snize dres za 20 Eura. Ponovio sam narudžbu za 79,20 EUR a ovu prvu neću niti preuzeti. Po mom mišljenju ovaj dres nije trebao biti snižen jer je friško vani...
  • Dinamo iznad svih
    458
    jebiga frende ti se uclani pa ces imat dres za 85e a ne 100 pa ti razlika izmedu 85 i 79 nebi ni bila prevelika
  • NitkoBitan
    33.2k
    Da, ne kuzim, pa clanovi imaju 15% i to je minimalna razlika.
  • Masto
    450
    Nadam se da će ove božićne šalice bit opet u prodaji 06.12.
  • superhik
    12.1k
    Četvrti dres mi je bio u košarici čim je izašao no glupo je da je dosta nas kreiralo narudžbu i doslovno nakon 1 dana oni snize dres za 20 Eura. Ponovio sam narudžbu za 79,20 EUR a ovu prvu neću niti preuzeti. Po mom mišljenju ovaj dres nije trebao biti snižen jer je friško vani...zadnjired

Kolega ima pravo ovo je najgluplji mogući marketinški i prodajni potez koji se mogao napraviti
  • Kujtim Shalla
    7.3k
    Što se tiče spuštanja cijene klub je u pravu i morali su spustiti cijenu na sve . Da nemaju webshop može se reći dres rasprodan i skloniti ga do kraja ovog ludog tjedna. Sve po pravilu, jedino se moglo sačekati sa promoviranjem dresa . Ali brate mili ne vidim problem što je dres spušten i dinamo naš izašao u susret svojim navijačima . Danas nikom nije lako . Nekom je 20 posto lijepa ušteda kad kupuje božićne poklone i znači mu puno . Klubu je isto dobro jer većina nas stavi nešto extra u košaricu što na početku i nije planirao
  • zadnjired
    37

Sve 5 ljudi zapravo nije poanta cijene nego timinga i prodajne psihologije. Zato jer se ovakvim prebrzim sniženjem događa efekt koji sam gore napisao.

No najjača stvar od svega je da će mi na putu biti dva dresa što automatski znači da preuzimanjem jednog sam zapravo nekome od Vas oduzeo kupovinu jednog ukoliko niste stigli s obzirom da veličine L više nema.

Zovem jučer web shop šaljem mail da mi jedan dres otkazu i pošalju drugi sa korigiranom cijenom i pazite odgovor. Ekipa ima sve narudžbe zapisane na papirima i kažu da nemaju informatički sustav otkazivanja ili prekrajanja narudžbe a da ne mogu prekopavati po papirima. Rješenje za njih je poslati dva dresa na moju adresu i da jedan slobodno odbijem i preuzmem drugi.

Na kraju sam gospođicama i gospođama u šaljivom tonu poručio da neka naš Zvone kupi računala i investira u ovako bitan segment.

Nadam se da ćemo svi doći do ovoga dresa jer je ovo prvi put u povijesti našeg kluba da imamo dres inspiriran navijačima.
  • DerHerrKool
    199
    Ima L u webshopu.
  • Kujtim Shalla
    7.3k
    ja sam sa svojim debelim prstima dvije zadnje narudžbe zeznuo i stisnuo pogrešan proizvod. Postoji opcija kad se logiram na svoje ime da jednostavno otkažeš narudžbu ,pa naručio ponovo. Jednostavno i funkcionira top. Povrat novca odmah jer tako im je lakše. Sad ako je dres personaliziran onda je jebada . I ne znam da li je tako lako samo za članove ili za sve
  • Bernard
    1k
    Pitanje za nekog iz webshopa.
    Prije tekme sa Varaždinom kupio sam duksu u shopu ispod zapada,veli ženska dio nove kolekcije.
    Ali te dukse uopće nema na webshopu.Čudno.
    I dali će se vraćati kolekcija purgerica?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.