• NitkoBitan
    33.2k
    isto ali onda nema veličine jbgKujtim Shalla

Good point. A zasto nema velicine? Pa zato sto se rasproda prije i po visim cijenama jer postoji potraznja. Nazalost standardne velicine (M, L, XL) dobrih artikala ne dozive prave rasprodaje od 50%+ jer se pokupuju prije.

Jednostavno sad su manji popusti za ono sto se i inace dobro prodaje i obrnuto, no hard feelings. Znaju u klubu kaj rade.
  • Kujtim Shalla
    7.3k
    naravno sam se bavim tim poslom i logično je . Naručio sam novu kolekciju i 20 posto je ok. Cijene su te kakve jesu . Ne odlučuje klub
  • NitkoBitan
    33.2k
    Ne odlučuje klubKujtim Shalla

Klub ima i puno svojih stvari mimo Castorea po pristupacnijim cijenama.
  • NKDZ86
    6.5k
    da li je istina da se može naručiti dres bez sponzora? kad idem na personalizirano, daje mogućnost za kvačiću kod kućice bez sponzora? znači može i bez favbeta?
  • Purgeri
    1.2k
    To se odnosi na RALU Logistiku
  • zadnjired
    36
    Četvrti dres mi je bio u košarici čim je izašao no glupo je da je dosta nas kreiralo narudžbu i doslovno nakon 1 dana oni snize dres za 20 Eura. Ponovio sam narudžbu za 79,20 EUR a ovu prvu neću niti preuzeti. Po mom mišljenju ovaj dres nije trebao biti snižen jer je friško vani...
  • Dinamo iznad svih
    458
    jebiga frende ti se uclani pa ces imat dres za 85e a ne 100 pa ti razlika izmedu 85 i 79 nebi ni bila prevelika
  • NitkoBitan
    33.2k
    Da, ne kuzim, pa clanovi imaju 15% i to je minimalna razlika.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.