• Sajla
    15k
    Oršić?
    Petković?
    Ademi?
    Pjaca?
    Rog?
    fakin

i apsolutno nijedan od nabrojanih nije (bio) u situaciji koja se može usporediti s Livakovićevom. niti postoji takav primjer pa ga nema smisla ni tražiti.
  • Jaro
    11.2k
    Oršić?
    Petković?
    Ademi?
    Pjaca?
    Rog?
    fakin

Petko je ocito ostao do kraja ozbiljne karijere, Ademi takodjer, Pjaca i Rog nisu bili dovoljno dobri za Dinamo u 2025., jedino je Orsa mogao jos nekoliko sezona ostati i biti koristan.
  • Crni86
    17.3k
    Matkovic danas protiv lokomotive sasvim solidno izgledao, unio zivost u ekipu
  • vjeko1701
    20.8k
    za koje smo mislili/nadali se da će ostati do kraja karijere u Dinamu pa tko je od njih ostao?
    Oršić?
    Petković?
    Ademi?
    Pjaca?
    Rog?
    fakin

Koji od njih je otišao van u ligu 5? Oršić i to u davljenika i favorita za ispadanje. Nije bitno kako se proveo i di je završio 6 mjeseci kasnije.

Ostali? Svi otišli u slabije klubove. Nijedan u ligi 5.

Kako su ti oni argument da će Livi nakon 6 mjeseci otići u osrednji klub lige 5?
  • FazeN
    3.8k
    Za Belupo i Jagušića najbolje je da se sluša samo Haza, upućen je full tamo.
    No mogu reći da sam načuo da ćemo poslati nekog njima tamo i raditi s njima dalje, tako da moguće je to dobra vijest za "Jagušić posao", ne vjerujem da krećemo u posao s Belupom bezveze.

Spremamo novi ugovor za Mikića, on trenutno ima klauzulu u svom ugovoru, a plan je da igra sad i dalje, te ako se probije full, može ga uzeti tko želi zbog te klauzule, koja nije nešto ni visoka..
    Stoga cilj novog ugovora je ajmo reći nagrada za sve dosad i micanje klauzule na igrača.

Od ostalih klinaca, plan je da Ćutuk se pridruži prvoj ekipi na zimu, za Zulfića postoji interes iz Italije, a Šutalo se spominje kao i Horvat za posudbu u Slaven Belupo.
    A Jakir bi do kraja 2025., TREBAO upisati minute, tako je rečeno.

Btw, bit će nekoliko odlazaka na zimu, a plan je da se sjedne s Grgićem i pokuša riješit zaboravljeni dragi Dino Perić.
  • fakin
    2.1k
    Moje mišljenje je da ce na zimu otici soldo, mudrazija, kule i rpg. Mozda i nevistic ako livakovic dode
  • rokikaciga
    7.3k
    GrgićemFazeN

Ispast cu glup pa pitat koji Grgic?
  • Dzoni
    2.9k
    Moja pretpostavka je njegov menadžer
  • Str1nger Bell
    2.9k
    U deal sa Jagusicem bi bilo dobro ukljuciti Matkovica, dat im ga sezonu na posudbu kod njih.

Naravno ako je istina da je Matkovic dogovoren.
  • Pacho
    11.1k

Zasto tek 2026 za Jakira? Ili si mislio 2025?
  • badjibadara
    8k
    Ispast cu glup pa pitat koji Grgic?rokikaciga

Leon?
  • FazeN
    3.8k
    Pisao sam originalnu objavu do početka 2026. će sigurno odigrati nešto pa sam rekao bolje zvuči do kraja 2025. i onda ne ispravih.
    Jakir mali je baš super, ima ponuda mali klinac sa sviu strana, ali on je fokusiran samo na Dinamo.
  • Omake
    13.5k
    Znači li to napadačka rotacija Beljo Bakrar Ćutuk, a krila Lisica i Topić ako Topić zadovolji do kraja? Ili će se dovesti zamjena za Topića i /ili Kulenovića
  • FazeN
    3.8k
    Ne bi se ja baš toliko kladio na odlazak Kulenovića još uvijek, makar zasad.
    Jučer su opet neki igrači imali sastanak s Bobanom, od njih je jedan i Kule.
    Čini se da je u redu situacija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.