• Sajla
    15k
    Oršić?
    Petković?
    Ademi?
    Pjaca?
    Rog?
    fakin

i apsolutno nijedan od nabrojanih nije (bio) u situaciji koja se može usporediti s Livakovićevom. niti postoji takav primjer pa ga nema smisla ni tražiti.
  • Jaro
    11.2k
    Oršić?
    Petković?
    Ademi?
    Pjaca?
    Rog?
    fakin

Petko je ocito ostao do kraja ozbiljne karijere, Ademi takodjer, Pjaca i Rog nisu bili dovoljno dobri za Dinamo u 2025., jedino je Orsa mogao jos nekoliko sezona ostati i biti koristan.
  • Crni86
    17.3k
    Matkovic danas protiv lokomotive sasvim solidno izgledao, unio zivost u ekipu
  • vjeko1701
    20.8k
    za koje smo mislili/nadali se da će ostati do kraja karijere u Dinamu pa tko je od njih ostao?
    Oršić?
    Petković?
    Ademi?
    Pjaca?
    Rog?
    fakin

Koji od njih je otišao van u ligu 5? Oršić i to u davljenika i favorita za ispadanje. Nije bitno kako se proveo i di je završio 6 mjeseci kasnije.

Ostali? Svi otišli u slabije klubove. Nijedan u ligi 5.

Kako su ti oni argument da će Livi nakon 6 mjeseci otići u osrednji klub lige 5?
  • FazeN
    3.8k
    Za Belupo i Jagušića najbolje je da se sluša samo Haza, upućen je full tamo.
    No mogu reći da sam načuo da ćemo poslati nekog njima tamo i raditi s njima dalje, tako da moguće je to dobra vijest za "Jagušić posao", ne vjerujem da krećemo u posao s Belupom bezveze.

Spremamo novi ugovor za Mikića, on trenutno ima klauzulu u svom ugovoru, a plan je da igra sad i dalje, te ako se probije full, može ga uzeti tko želi zbog te klauzule, koja nije nešto ni visoka..
    Stoga cilj novog ugovora je ajmo reći nagrada za sve dosad i micanje klauzule na igrača.

Od ostalih klinaca, plan je da Ćutuk se pridruži prvoj ekipi na zimu, za Zulfića postoji interes iz Italije, a Šutalo se spominje kao i Horvat za posudbu u Slaven Belupo.
    A Jakir bi do kraja 2025., TREBAO upisati minute, tako je rečeno.

Btw, bit će nekoliko odlazaka na zimu, a plan je da se sjedne s Grgićem i pokuša riješit zaboravljeni dragi Dino Perić.
  • fakin
    2.1k
    Moje mišljenje je da ce na zimu otici soldo, mudrazija, kule i rpg. Mozda i nevistic ako livakovic dode
  • rokikaciga
    7.3k
    GrgićemFazeN

Ispast cu glup pa pitat koji Grgic?
  • Dzoni
    2.9k
    Moja pretpostavka je njegov menadžer
  • Str1nger Bell
    2.9k
    U deal sa Jagusicem bi bilo dobro ukljuciti Matkovica, dat im ga sezonu na posudbu kod njih.

Naravno ako je istina da je Matkovic dogovoren.
  • Pacho
    11.1k

Zasto tek 2026 za Jakira? Ili si mislio 2025?
  • badjibadara
    8k
    Ispast cu glup pa pitat koji Grgic?rokikaciga

Leon?
  • FazeN
    3.8k
    Pisao sam originalnu objavu do početka 2026. će sigurno odigrati nešto pa sam rekao bolje zvuči do kraja 2025. i onda ne ispravih.
    Jakir mali je baš super, ima ponuda mali klinac sa sviu strana, ali on je fokusiran samo na Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.