• OsamŠest
    6.3k
    Znam da zvuči nevjerojatno, ali Dinamo planira dovesti Paula Tabinasa, desnog beka Vukovara.Haza

Možda nije tako čudno ako znamo da je Capellas radio s njim na Filipinima.. To se kuha od prije par mjeseci.
  • Haza
    11.2k
    Jagušića ćemo teško dovesti, njega na mladoj repki prati gro klubova, sad ga gledala protiv Mađarske Slavia Prag, a onaj klub iz Njemačke koji ga prati je Bayer Leverkusen.
    Jedino olakotno za nas je da igrač želi kod nas, sve ostalo nam više ne ide u prilog.
    Tabinas je prvi bek Vukovara, nije igrao zadnje tekme zbog ozljede ruke.
    Tata Jakirović je bio u klubu na temu budućnosti malog Leona, obećano mu je da će biti projekt kluba, šta god to značilo.
    Mikić će dobiti priliku u narednih par tekmi, to je kao odlučeno, ali mislim da smo malog ubili sa svim ovim događajima, skidam mu kapu ako uspije odigrati korektno.
  • Omake
    13.4k
    dobar low risk high reward bet. Djelovao je jako zanimljivo do ozljede.

Edit za Jagušića, nadam se da će izbjeći Bayer jer je prošlosti sjebao neke naše talente
  • Crni86
    17.2k
    Meni je Tabimnas prvu tekmu na maksu protiv nas izgledao dosta zanimljivo, ostalo ga nisam pratio
  • Goncalo Santos
    2.4k
    Tabinas, ovo bi skuzio da lik ima 17 godina plafon. Sto u njemu ima, 23 godine, 6 utakmica u hnlu, i sezona druge lige? Ovo da je antolic i ta ekipa htjela napraviti izbio bi skandal.

Pa jozo stanic i bosec su za ovog carvajali. Osim toga kako je onda mikic u planovima, ako se jedan tabinas dovodi. Lik ne vrijedi ni 300k po tm, svaki igrac nam ima vecu placu nego sta ovaj vrijedi.

Ako je istina, a Haza je bio vjerodostojan do sada, ovo je jedan potez koji je 10 razina ispod onoga sto Dinamo zasluzuje.
  • Kujtim Shalla
    7.2k
    Ljudi polako ,nama treba back up samo ,ništa više jer imamo budućeg reprezentativca hrvatske u momčadi a i mladog reprezentativca. Tabinas je top za to,a bit će sve bolji. Nemojte biti naivni i očekivati neku transfer bombu za desnog beka. Treba neko koji neće plakat jer će biti rezerva Valinčiću. Hvala @Hazana info,jako zanimljivo . Nemojmo zaboraviti da će biti i druga momčad uskoro. I tamo će trebati igrača
  • rokikaciga
    7.2k
    Mislim da je Tabinas "neda Boze" opcija ak se svi bekovi ozljede, decko ce bit u Dinamu i pretpostavljam da se nece zaliti ako nikad ne zaigra.
  • rakurs
    2.1k
    Siguran sam da će puno ovisiti o tome kako će se Mikić snaći kada dobije priliku. Ja bih ga svakako istrpio do kraja polusezone, a onda se ionako vraća Valinčić. Tu je i RPG, ali za njega već računam da je na zimu negdje nazad u Francuskoj. U svakom slučaju, mislim da, ako je i istina, da je ovo više na tragu praćenja Tabinasa, sigurno nije dogovoren niti išta slično.
  • FazeN
    3.6k
    @Haza Mislim da se više ovdje radi o nekom praćenju nego dovođenju.
    RPG je bivši uskoro, a Mikić bi trebao sad protiv Varaždina igrati, i tamo sve do zime većinu utakmica također, pa onda ili je ili nije.
  • Goncalo Santos
    2.4k
    Pa jasno da bi on tu bio rezerva i da se ne bi bunio jer bi mu sjedit na tribini bio plafon karijere, ali opet ima drugih igraca bar neki filipovicevog ranga koji bi bio solidan bek iskusasn kojem nece mrsko biti sjediti na klupi.

Evo jedan bartolec se moze dovesti bez odstete i rado ce sjediti na klupi, poznaje ligu, bio je u klubu, svjestan ocekivanja... Ja se ne mogu nacuditi ovom Tabinasu. Zasto je on pored toliko igraca u hnlu koji nisu dobili priliku nositi Dinamov dres, on taj koji zasluzuje?

S 23 godine jedna sezone 2. lige i to je to. Koju akademiju je on prosao? Oce bit i on onda divlji igrac? I naravno cuvena prilagodba na zahtjeve kluba i hijerarhiju u svlacionici buduci da ce mu vjerojatno sok biti da u tusevima ima tople vode.
  • prefontaine
    5.3k
    pretpostavljam da se nece zaliti ako nikad ne zaigrarokikaciga
    Pretpostavka je majka svih zajeba
  • Jurki
    20.6k
    Nemojmo zaboraviti da će biti i druga momčad uskoro. I tamo će trebati igračaKujtim Shalla

I meni ovo izgleda kao dovođenje za "dvojku".
    Iduce sezone Valincic i Mikic se tuku u prvoj momcadi za poziciju.
    Ostaje nam rupa iduce sezone za drugu momcad.
    Po TM u juniorima nema desnog beka ako ne racunamo Mikica, u kadetima je Trupkovic, dijete od 15 godina koji nemre iduce godine igrati u fullu za dvojku.
    Tak da taj posao ima smisla ako se gleda u tom smjeru.

Evo jedan bartolec se moze dovesti bez odstete i rado ce sjediti na klupi,Goncalo Santos
    Bartolec bi sjedio na klupi ili tribini, ali sigurno ne za manje od 300 keka godisnje.
    Sigurno bu imal opcija kao free igrac i ganjati vecu placu i bolji status u nekom klubu.
  • Dzoni
    2.9k
    Talent se može nać bilo gdje, doslovno na cesti, ali bih volio čuti argumente Capellasa zašto baš Tabinasa. Pratio sam ga čak dosta u prvih 5-6 tekmi za Vukovar i bio je u startu očajan, ali se s vremenom dosta popravio, no ne bih rekao da je dovoljno da bude i rezerva u Dinamu.
  • Goncalo Santos
    2.4k
    potpises ga na godinu dana kao i godu, nije on opet toliko veliko ime da bi sad tu previse postavljao uvjete. Nece nas 300k upropastiti za rezervnog beka. Zajedno sa transferom ovaj tabinas nista jeftiniji ne bi bio.

Isto tako bartolec je igrao po europi u ozbiljnim klubovima, s razlogom kosta vise, iako mislim da bi i za manje od 300k dosao.

Daleko od toga da zazivam bartoleca, ali hocu reci da ima igraca koji za male novce mogu doci i biti rezerva, a da su puno veca imena i bogatiji iskustvom nego tabinas.
  • Jurki
    20.6k
    kaj se tog Tabinasa tice to bi svi htjeli cuti, te argumente.
    Al eto mozda se vec krenulo u popunjavanje rostera za dvojku.. da bas ne igramo samo s klinčadijom.
    Na kraju krajeva.. ta momcad nam treba u drugoj ligi kao razvojna, ali isto mora biti neki iskusniji igrac da bas ne useremo motku i ispadnemo prve sezone iz druge lige. Dugorocno bi to bilo jako lose.

Isto tako bartolec je igrao po europi u ozbiljnim klubovimaGoncalo Santos

Mislis da nas Bartolec nebi odbio? Jbg ima jos par godina karijere i sigurno ih ne zeli provesti kao C opcija prve momcadi ili da se jebe po njivama druge lige.
    Da se razumijemo naravno da Tabinas nije kapacitet za Dinamo.. al isto tak vjerujem da Capellas ima vise znanja nego mi.
    Primjer s Godom nije bas najsretniji jer je Godi prezentirano da bu ravnopravni clan prve momcadi ko i Vinlof.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.