• austrijanac
    8.4k
    Bolit će ga leđa do kraja sezone, kako su ga bolila prije kup utakmice.

To se sve već duže vrijeme kuha u loncu.
  • San Lorenzo
    23.1k
    Čitave ove gungule i nervoze ne bi ni bilo da imamo iole sposobnog golmana na golu jer bi imali par bodova fore, ovako se nervoza sa golmana prelila na ostatak ekipe.

Dogurat se do pauze sa što manjim zaostatkom i Filipovićem na golu, a sa Livakovićem ćemo imati potpuno drugačiju priču.
  • Blueshadow86
    4.5k
    Ne znam za vas, ali kad protivnički igrač ide sam na Nevistića ili kad ima, što se kaže, stopostotnu šansu, odmah se nekako pomirim da će biti u golu, uopće nemam ni 1% vjere da će ovaj obraniti to. Kod Livakovića mi je to, u najmanju ruku, uvijek 50% - 50% šansa, čak i veći postotak na stranu Livakovića. Jednostavno, često imam osjećaj da će obraniti zicere. A da ne govorim koliko bi ta sama činjenica značila i za samopouzdanje naših stopera...
    Jednostavno, Livakovića moramo ugrabiti.
  • Jurki
    20.5k
    upravo to. Ides na tekmu i vec si se prije pocetka utakmice pomiril s tim da bu nekakav glupi gol kasiral.
    Da se razmemo svi golmani dobe glupe golove jbg to je normalno.

Livi je isto znal dobiti glup gol, ali za njega si ziher da bu od 10 tekmi na njih 9 odradio posel na top nivou. On je stvoren golman za Dinamo. U vecini slucajeva ima malo posla.. i to odradi vrhunski.

Daj Boze da se taj posao realizira do kraja.. dobivamo turbomotiviranog golmana kojem je cilj SP uz sve njegove vrline kao covjeka i golmana. Ispred njega McKenna i Dominguez.. perverzija.
  • rokikaciga
    7k
    Livi je primao pacerske golove kao i svaki golman (cak i legendarni Oliver Kahn protiv Brazila npr), ali ono vaznije - njemu je svaka utakmica bila minimum 7/10 cak i uz pacerski gol, a nerjetko je vadio i spasavao nemoguce. A vidim da je danas i puno bolji u igri s nogom.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.