• Kujtim Shalla
    7.2k
    Så livijem bi prošle sezone uzeli naslov sa 10 bodova prednosti. Najmanje. Obranjeni penalčići,oni izgubljeni bodovi iz jednog udarca na gol, a da ne pričamo što obrani i ono što meni trebao ,mrtvace tu i tamo. Primjer jučer ,ista situacija jedan na jedan gdje Neva baca glavu u stranu i bježi od lopte ,livi ne skida pogled sa lopte i zatvara kut a ne smiri na prvi trzaj. Ajmo livi,vraćaju se doma. NIKAD nisi ni trebao otići. Platite ako treba šta god traže i vraćaju djete doma Zvone
  • rokikaciga
    7k
    Livija dovedemo i mi zavrsavamo sezonu na +15, garantirano

Lijep pozdrav
  • FazeN
    3.5k
    Samo se nadam da idemo full all in na zimu. Nikakvo čekanje ljeta .
    Tog malog se ne smije propustiti
    Zagi

Ma kakvi ne vjerujem da će Boban čekati ljeto, pogotovo sad kad izađe ime njemačkog kluba u javnost, Škegro će se pobrinuti da to odjekne medijima.
    I onda zima samo ostaje.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.4k
    Turci su smeća i odroni.FazeN

To znamo oduvijek, pa pola ovih "zvijezda" kaj dovede su na kraju na sudu s njima jer im nisu sve isplatili, a opet igrači idu tamo. Ne kužim koju pm je morao potpisat do 2028.
  • rioda
    11.4k
    Sad kad mu Dalić prijateljski savjetuje da nađe neki drugi klub jer je HNL preslaba razina da bi branio na SP :rofl:
  • Mihaljević
    14k
    FjPAswdXoAAJvBS.jpg:large
    Šta Livaković može iz mjesta 90% golmana svijeta ne može iz zaleta.
  • Jurki
    20.5k
    od posudbi nista. To vrijeme je proslo. Jedino kome mozes posuditi igraca je nekoj šoder ekipi koja nema za biber. Sve ostale ekipe ce rađe forsirati svog igraca bez obzira na kvalitetu.
    Nama treba "dvojka" i hvala dragom Bogu da konacno taj projekt starta.
    U nekim idealnim uvjetima filijala u Sloveniji al to je na dugom štapu.
  • Goncalo Santos
    2.3k
    Jel Livi dolazi na posudbu do kraja sezone ili je plan dovesti ga za stalno?
  • Crni86
    17.1k
    Iskreno mislim da je jos dosta prerano od prijelaznog roka (15.11 je tek) da je stvarno sve dogovoreno, da je ovo sad samo ku..nje medu medijima ko ce napravit veci hype.

Ali da ima vatre tamo gdje ima i dima…
  • Jurki
    20.5k
    U svjetlu ovih prica o povratku Livija.. nadam se da bu Nevistic izvadio glavu iz svoje guzice i poceo nekaj braniti (kak god to zvucalo utopisticki) pa da ga uspijemo nekome utopiti za neku kintu.
    Al mi se cini da su to samo lijepe zelje..

za sad cu biti zadovoljan samo s posudbom.. pa na ljeto tko zna.
    Vjerujem u ostanak, jer ce skuziti da mu je doma najbolje.
    Livi ... dolazi da im jebemo nanu naninu.
  • rioda
    11.4k
    Girona ima još šest utakmica do kraja godine...
  • Jurki
    20.5k
    nebi me cudilo da odbije igrati po cijenu financijske kazne.
    Kaj mu znaci 1 utakmica ako u zimskom roku nemre otici nigdje.
    Nek pita RPG-a, Petka kakve su "moguce ozljede" pa da eliminira i najmanju mogucnost ostanka.
  • Kujtim Shalla
    7.2k
    ma sve stoji , nadam se da će konačno početi razmišljati svojom glavom a ne slušati ljude oko sebe. I Dalić a i oni su ga i doveli u tu situaciju gdje jeste. Otišao Turcima a mogao je postati legenda kod nas. Dobro,treba probati razumijem. Sad je probao i vidio da on više nij klinac da sjedi na klupi nekakvim Telecima koji su gledali svjetsko samo na telki a ne osvajali medalje i lak trebao je i osvojiti nagradu za najboljeg golmana da ga nisu pokrali. Doma mu je najbolje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.