• Dzoni
    2.8k
    Ne treba zaboraviti da on od potpisa za Dinamo početkom 2021.do odlaska Livija sredinom 2023. nije praktički ništa branio za Dinamo, izuzev kratke posudbe u Lokomotivi. Sjećam se da ne bi ni kup ni ove "lagane" tekme uopće branio, a prije toga je bio i više nego solidan u EL za Rijeku u vrlo teškoj grupi. To ga je ja bih rekao najviše ubilo
  • Tvrdica McTvrdi
    3.3k
    Cak sam bil do nedavno misljenja da ok, forsira ga se pa da se proda.. ali ljudi jel milja-dve vredna toliko prosipanih bodova?Jurki

Ma ja samo razmišljam koji je to klub/liga da ima platežnu moć da ga potpiše, a da su toliko loši da bi im on bio neki upgrade? Možda neki League One ili dno Championshipa, a opet koliko tu ima timova da im baš sad na zimu treba golman i da odluče se bas za njega? Mislim da mu treba papire dat i to je to
  • Jurki
    20.5k
    cisto sumnjam jer se ne sjecam da je takve gajbe kasiral u Šibeniku.
    U momcadi koja se 99 posto vremena grcevito branila.

i ti mislis da je to uzrok njegovih losih predstava?
    Pa ima golmana koji su vjeciti treci golmani, pa kad treba uletjeti to se previse ne vidi.
    Brani skoro pa u kontinuitetu od odlaska Livija.
    I u toj Loksi je bil cesce za kurac nego golman koji je placen 3 milje. Rupa.

Edit: jebo ga Maric koji mu je dao novi ugovor lani.
  • Mr Anderson
    14.8k
    ali znam jednog našeg igrača preko poznanstava, čovjek mi kaže da mu je naš igrač rekao da ga nemože očima vidjet više na golu,Ijayi Atiemwen

Jel to onaj isti koji ti je obećao javiti kaj će biti s trenerom?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet