• Hrc-Vg
    1k
    Ja sam prije nekog vremena rekao da vidim Badelja kao SD nakon nekog vremena i da ga treba vratiti u klub
  • scooniepenn
    5.8k
    Šalu na stranu, no s obzirom na ipak mali broj ljudi koje, po ovome što je ispričao Dabac, Dinamo ima u okviru skauting službe, najveći problem i je kad se suzi izbor na nekoliko igrača koje treba uživo pogledati. Nije baš izvedivo da od dva čovjeka koja odrađuju i terenski dio uživo netko u mjesec ili dva obiđe 15-ak utakmica u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj recimo. Tu kolega Kujtim stupa na snagu. :cool:
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    Kujtim ceka ko zapeta puška , a i pogledam koliko mogu kad mi posao dozvoli. Zeza me samo sto radim i subotom ,inace bi gledao sve haha. U srijedu Kopenhagen-Basel ,cetvrtak ,Brøndby - Strasbourg, u petak vjerojatno rastav braka:rofl:
  • scooniepenn
    5.8k

To je to, mene si kupio :wink:
  • Kujtim Shalla
    7.1k
    haha kralju moj :cheer:
  • striko
    2.7k
    Najgori prijelazni rok u povijesti. Znam da nije do tebe al ne znam gdje bi drugo napisao
  • rokikaciga
    6.8k
    Najgori prijelazni rok u povijestistriko

MM nam je bio SD. Nijedan drugi prelazni rok nece bit najgori jer je doticni imao.prste u transferima. Ovdje je iskljucivo krivac gospodin na klupi
  • Zg123
    2.9k
    20 milijuna eura potroseno na sto tocno? Necu reci da je prijelazni rok bio promasaj kao pod MM, ali po meni se najveca greska napravila krcanjem veznih igraca koji su profilno doslovno identnicni jedan drugome.

Golmana nemamo, desni bek rotacijski nemamo, krila slaba, Vidovic isto promasaj ja ne znam sta taj decko igra salta ga se po pozicijama a niti jedna mu ne odgovara i grije naravno klupu jer je potpuno nedefiniran igrac. Trener amater zajedno sa stozerom ne treba ni spominjati, nejasno mi je da smo mi svi nogometni laici to vidjeli a Boban nije...
  • Jaro
    11.1k
    Necu reci da je prijelazni rok bio promasaj kao pod MMZg123

Bome na dobrom putu je... Ajmo staviti trenera na stranu - ali ocito je da je ova nakupina igraca prvenstveno bezkarakterna, puna sebe i svoje velicine (vecina) ili potpuno preplasena i nedovoljno kvalitetna (manji dio)...
    Vecinom - nedostojni dresa Dinama i novaca koji su za njih placeni tj dobijaju za placu...

Boban je jebeno promasio i s trenerom i s karakterom igraca...
  • mali M
    8.9k
    rekao bih da si u potpunosti u krivu... Valjda svi koji ste igrali i u najnižem rangu kvartovskog kluba možete znati koliko loš trener može srozati i najbolje igrače da svi zajedno izgledaju na terenu kao velika nakupina ljenguza koji neznaju niti štopati loptu... Upiremo prste u cijelo klub ali je vrlo jasan krivac...
  • fakin
    1.9k
    a što sportski direktor dabac misli o krizi rezultata i potezima trenera?
  • Fan
    1.7k
    Gledajući renome igrača, potencijal, bivše igre i klubove i/ili iskustvo...
    McKenna, Dominguez, Bennacer, Ljubičić, Mišić, Zajc, Beljo, Vidović, Valinčić bi trebali bit u najmanju ruku jednako dobri kao ostali HNL igrači, a većina ih izgleda ko kompletno sranje.
    Ne bih htio vjerovati da je to do njih, nego do trenera.
  • Jaro
    11.1k
    vrlo jasan krivac...mali M

Osoba koja je izabrala 50godisnjeg trenera kojem je max bio Slaven u karijeri...
  • mali M
    8.9k
    vodili su nas treneri i sa slabim do nikakvim CV-em pa su osvajali prvenstva, neki kao i od šale...
    Veći je problem su ekipa koja jedva čeka da pljuje po upravi, predsjedniku, sd-u itd
  • Jaro
    11.1k
    ok, onda sam ja problem, nebum vise nista rekao. To ce preokrenut sezonu, osvajamo HNL bez poraza do kraja, a Kova ce dobit nagradu trenera godine u izboru FIFE na kraju.
    Odgovor ti je jednak onima koje ne zelim tu ni spominjat jer jos uvijek odbijam vjerovati da cemo njihovim stopama...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet