• Orc123
    12.3k
    A cim se vi zamarate! Svasta se putem moze desiti, zakomplicirati ali sam gotovo siguran da 2 godine za redom necemo imati 30 stativa, da nas nece na svim poljima sjebat gol razlika i da nam 4 od 5 najboljih igraca ce biti van kadra par mjeseci.....vec sad imamo jasne konture momcadi. Npr. Siguran sam da ce vezni red biti kompaktniji, ne nuzno pojedinacno kvalitetniji ali da cemo biti puno cvrsci, pametniji, brzi i motoricniji....krila ne mogu biti losija od prosle sezone iako ocekujem jos nadogradnju sa jednim kapitalcem ali vec sad su krila kvalitetnija. Napad, kad dovedemo 1. Spicu ce biti jaci jer smo i tako sezonu odigrali bez Petka, obrana? Imamo kvalitetno duplirane bekove, sad i stoperski ce to bit bolje i ne vidim razlog za brigu.

Siguran sam da cemo biti prvaci! Jbt mi nikad losiji i na kraju radi gol razlike popusili naslov, isto tak smo radi gol razlike sjebali LP, a kup igrali na bazenu i promasili sve kaj se moze....

Nemre se ponoviti to, nikako....a Boban je pokazao da ima znanje, karizmu i treba mu dati povjerenje. Ja sam prvi sumnjao u neke poteze, ne u njega vec da ne padne pod utjecaj javnosti, kao sto sam ja pao pod utjecaj izmisljotina i baljezganje novinara koji su promasili sefa i stanicu.

Imat cemo gladnu, mladu, a opet iskusnu momcad!
    Jedino lose u svemu tome je sto cemo jos cekati ebena 5 tjedna da svo to ludilo pozitivno krene!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.