Mi sad za igrača Istre dajemo postotak a to nekako postaje pravilo i to mi se baš ne sviđa. — serbus
to znaci da im je maric najmanje 5 puta prodao pricu sto dovodi do problema da njih 13 pojma nema o nogometu — Olmic
Ili kako je dobro dati Kangi bonus 3000 eura po golu — Olmic
Mislim da ti, a i neki drugi, ne razumijete u potpunosti ulogu IO.
Njegova uloga nije da debatira sa sportskim direktorom ili upravom oko procjene kvalitete nekog pojačanja nego da ima kontrolu nad poslovima na koje se troši više od cca 5% godišnjeg budžeta kluba i stopira ih u iznimnim trenutcima kada s poslovnog - a ne s nogometnog - aspekta procijeni da oni nisu oportuni za klub. — Bosskovitz
ako SD dođe s prijedlogom igrača za kojeg treba odobrenje IO, neće IO njemu reći "mi mislimo da si u krivu i da on nije pojačanje za nas", ali će nakon svega analizirati postavljene ciljeve i njihovo ostvarenje te shodno tome donositi odluke. — Bosskovitz
Htio bih tu pohvaliti kolegu Bosskovitza koji je jako cesto glas razuma — Imamo Dinamo
zato je mnogi nisu ovdje da im se nešto pojasni već da ispucavaju svoje frustracije kroz floskule i slogane — vjeko1701
koji je jako cesto glas razuma, — Imamo Dinamo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.