• Hrc-Vg
    955
    Ja sam prije nekog vremena rekao da vidim Badelja kao SD nakon nekog vremena i da ga treba vratiti u klub
  • scooniepenn
    5.4k
    Šalu na stranu, no s obzirom na ipak mali broj ljudi koje, po ovome što je ispričao Dabac, Dinamo ima u okviru skauting službe, najveći problem i je kad se suzi izbor na nekoliko igrača koje treba uživo pogledati. Nije baš izvedivo da od dva čovjeka koja odrađuju i terenski dio uživo netko u mjesec ili dva obiđe 15-ak utakmica u Švedskoj, Danskoj i Norveškoj recimo. Tu kolega Kujtim stupa na snagu. :cool:
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    Kujtim ceka ko zapeta puška , a i pogledam koliko mogu kad mi posao dozvoli. Zeza me samo sto radim i subotom ,inace bi gledao sve haha. U srijedu Kopenhagen-Basel ,cetvrtak ,Brøndby - Strasbourg, u petak vjerojatno rastav braka:rofl:
  • scooniepenn
    5.4k

To je to, mene si kupio :wink:
  • Kujtim Shalla
    6.1k
    haha kralju moj :cheer:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.