• Jaro
    11.1k
    fensi izraz za bunker ili autobus taktika. To ko oni "robni manipulator" umjesto skladistar i slicni nazivi...
  • rokikaciga
    6.7k
    Ukratko, skroz pojednostavljeno, to je kad se stanes u svojih 16 i ne napadas protivnicke obrambene niti zadnje vezne vec ih pustas da se dodaju medu sobom. Eventualno stavis nekog da trci za Misicem cak i na WC. Pritisak se radi tek na cca 35 metara od svog gola gdje postoji mogucnost da Misic pukne po golu i pogodi lavove u Maksimirskom parku.
  • NVKOD
    8.8k
    Pritisak se radi tek na cca 35 metara od svog gola gdje postoji mogucnost da Misic pukne po golu i pogodi lavove u Maksimirskom parku.rokikaciga

Ovako nekako?

JM.png
  • NORTE
    21k
    Dajte nam opet ponedjeljak, dan odmora više pa "igru" i poraz kao protiv Vukovara. :fire:NORTE

Službeni raspored, gostovanje kod Gorice u ponedjeljak 1.12. u 18:00.
  • tp1997
    2.2k
    Zna li netko kad će/hoće li se otvoriti najavljena mogućnost postavljanja pitanja za članski dan unaprijed preko aplikacije? Na moju veliku žalost, radim u četvrtak uvečer i ne mogu doći uživo
  • barbax
    562
    Trebamo trenera i golmana. Kad to nabavimo, nastavljamo gaziti.
  • Nousername
    832
    Obrana osvaja prvenstva ,a mi je ne igramo vec deset kola…teska bolikurcina od strane igraca.
    Mozda bi se nesta promjenilo kad bi postali ko tovari,a ne da te igrace dozivljavamo ko zvijezde pa oni ne mogu u duel uc osvojit loptu.Za takve stvari nije Kova nista kriv nego igraci koji nemaju trunke one vatre u sebi da se bacaju na glavu za svaku loptu.Kova je uskoro out ,a pitanje je ko ce doc i hoce li u igracima uspjet izvuc obu zelju da gaze sve redom
  • Tvrdica McTvrdi
    3.2k
    Nismo svjesni kakvo školovanje će nam Paminho napravit u Karlovcu za 10 dana.
  • DiddyGuela
    4.9k
    Hvala Dinamovo proljevce. Sta ste nam od kluba napravili.Neznalice i mitomani.
  • NitkoBitan
    32.8k
    Jesi docekao da izades iz ormara...

Dinamovo proljece prije mracne proslosti, uvijek.
  • don
    16.7k
    ajde ne pretjeruj, 11. je misec. Zakasnili su sa otkazom, sad ga mora dobit i idemo iz početka sa -4.
  • FelceAzzurro
    934

Kakav si ti mulj s dna kace majku ti jebem.
  • DiddyGuela
    4.9k

Ne brine mene mracna proslost koliko mracna sadasnjost. Prestanite zivit u proslosti i hvatat se za mitove,legende,zasluzne...proslost je proslost. Tako jednostavno.
  • Crni86
    16.9k
    ne znam da li je kolega mislio na mracuni proslost, proljecu svaka cast za neke borbe ali treba ih ocjenjivat po poslu nakon toga.

Rezultatski je ovo kriminlno lose i to treba rec. To ne znaci da je netko za mamica ili bilo sta. Za kolegu ne znam… to ce on morat rec
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet