• Pacho
    10k

Mozda je kolega bio u 9. mjesecu trudnoce. A igra koju pruzamo zadnjih par tjedana mozda i moze incirati trudove.
  • Kepec
    7.6k
    Otiđe u Švedsku 1500 ljudi navijat za tebe u utakmici gdje svi vide pobjedu, odigraš izjednačeno, jbg. Ljudi se vrate u petak/subotu, u ponedjeljak su već u Vinkovcima, pun stadion, izgubiš od posljednjeg Vukovara. Nakon toga ti preko 10 000 ljudi dođe u 4 popodne na Sisvete, prvo poluvrijeme odigraš kak spada, a drugo ne odigraš ni blizu kak spada i skoro prokockaš 3 boda. Nakon svega toga ti na ovaj raspali, ali svima nam dragi stadion dođe gotovo 20 000 ljudi, gdje nakon 45 minuta gubiš 3:0, ali ne jer se braniš protiv prime Messija, Suareza i Neymara, nego jer igraš s tolikom bolikurčinom u sebi. Dolazi 70. minuta i počinje 10 minuta apsolutne romantike na stadionu, kaos i ludnica kao da vodimo protiv Real Madrida, a ne gubimo od Celte 3:0. Priključuje se i zapad bez da ih sjever zove, to vam sve govori. Tko god nije bio može mu biti žao jer kao što je netko i napisao, samo zbog tih 10 minuta se isplatilo doć. 93 minute je trajala pjesma, nakon tekme si došao do navijača koji te nisu izvrjeđali niti zviždali. Čak ni zapad nije zviždao.

I sad ja evo postavljam pitanje, KAJ JOŠ? Koju pičku materinu još želite da počnete igrat? Ja se slažem da je Kovačević loš. Ja se slažem da mora biti bivši. Ja se slažem da nije rotirao dovoljno, odnosno nije uopće, da su određeni igrači umorni, iscrpljeni i ozljeđeni, dok su drugi frustrirani zbog ne igranja. ALI to ništa nije izlika da ti imaš aut i stojiš kao čunj na treningu. Da ti izgubiš loptu i umjesto da se zatrčiš i ne staneš dok ne uzmeš loptu, ti se ukopaš i gledaš kak idu u kontru. Da svaku loptu vraćaš unazad. Da uopće ne gledaš prema golu i ne pucaš. Ništa od toga nije izlika, jer to su stvari koje se stječu u mlađim kategorijama i nema veze ni sa čim nego s običnom bolikurčinom, a kad se uz to pridoda loš trener koji nema autoriteta onda dobiješ ovo jučer, Rijeku, Vukovar i tako dalje.

Imamo top momčad. Fali nam dobar golman da možemo reć vrhunska. I kaj nam to znači kad se jednima ne da, drugi su ljuti, treći preforsirani, a vodi ih trener koji je sve to omogućio i nema recept za dalje. Imamo momčad gdje smo komotno mogli imat par temeljnih igrača i jednu momčad za haranje domaćim prvenstvom, a drugu za Europu. Mi trenutno nemamo momčad za pobjedit Karlovac. Draga upravo, dali smo vam povjerenje, vrijeme je da nam ga opravdate. Izbavite momčad iz ove krize, jer ako ova ekipa nije u stanju osvojiti hnl bez problema i u najmajnju ruku parirati klubovima Europe onda niste ni vi u stanju voditi instituciju koja se zove Dinamo Zagreb.

Toliko, vidimo se u Puli.
  • Dubbbrava
    1.2k
    Kepec u sridu :clap:
  • Kujtim Shalla
    7k
    hvala ,toliko znam ali me jebe tastatura jer ne koristim hrvatsku tipkovnicu:lol:
  • ivanzg
    446

Ovo kaj si ti napisao treba uokvirit i zabit iznad svakog mjesta maksimirskog stadiona u kojem se krecu igraci i clanovi stozera, da gledaju svakodnevno kaj ovaj klub znaci ljudima za kojeg igraju.

Svaka cast na postu.
  • Thor
    1.3k
    I sad ja evo postavljam pitanje, KAJ JOŠ? Koju pičku materinu još želite da počnete igrat?
    @Kepec
    :victory: :clap:
  • Pacho
    10k
    Cemu hitni sastanci? Kaze trener da je ovo sve normalno. Dapace, i za ocekivati su ovakvi rezultati po njemu.
  • C@ptain Koons
    313

Tvoj komentar me podsjetio na ovog gospodina
  • Goncalo Santos
    2.2k
    15.11. Dinamovo u Španskom, OŠ Ante Kovačića.
  • prefontaine
    4.9k

Ako ovo dođe do Kovačevića, a on sve uspije pročitati, uvjeren sam da će sam ponuditi ostavku.
  • jakov1
    1.2k
    KAJ JOŠ? Koju pičku materinu još želite da počnete igrat?Kepec

Mislio sam da je ovo pitanje otislo u povijest zajedno s ekipom s pus pauze, ali ocito je i ta ekipa samo simptom jednog sireg poremecaja u kulturi kluba.

Isto kako je Bjelica svojim gardom i disciplinom donio klubu muda koja su se zadrzala i nakon njegovog odlaska, tako se trulez s potpisom Antolic&co uvukla duboko u tkivo kluba i utjece i na svakog od igraca jer odbijam vjerovati da mi dvije godine dovodimo iskljucivo luzere i beskicmenjake koji u sebi nemaju grama borbenosti ni instinkta za prezivljavanje.

Pa jebemu, valjda igras primarno za sebe, boli te za trenera i upravu ako ces sebi sa sirenjem ruku i presetavanjem zatvorit vrata vecih klubova koji te u Europi sigurno prate.
  • Facke
    6.9k
    Mene najvise na zivce ide ova sutnja. Niste da bi preuzel nekakvu odgovornost za trenutne stanje. Same sutnja. Eto. Da bi bar neste od odgovornih dvije reci rekel. Ali ne , ckomi se. Neke stvari mi nisu bas jasne.

Nije mi jasne da se ne reagera. Saki teri kuzi nogomet vidi da ove nicemu ne vodi. Da nema smisla dale drzati trenera teri nije v stanju napraviti neke s ovu momcad. Ja igrace nist ne krivim. Trenutne stanje ekipe je same slika toga kak se dela. Setite se prvih par utakmic, nisme sjajne igrali, ali su igraci goreli od zelje. A sad su si vgaseni same tak.
  • NitkoBitan
    32.7k
    Strpite se do clanskog dana jbmu zivot.
  • Crni86
    16.8k
    ne bi niko nista moro i rec da imamo trenera koji ce se bar malo posipat pepelom. Pa da ljudi imaju nadu da je skontao da je pogrijesio pa da ce to i popravit

Nema se tu kaj pametno rec i da se netko oglasi. Moze se rec trener ima nase povjerenje.
  • Dada
    7
    Mogli su svi zajedno skupa s trenerom otići pogledati Futsal Dinamo i vidjeli bi kak se igra i bori za klub, od prve do zadnje minute...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet