Jurki
Kermit
Ja ne znam kako profesionalan trener u 2025toj moze ovako uzasan presing organizirat, i ne samo to nego ne detektirat da je to toliko lose da se bar potrazi pomoc, doveden nekog u stozer da mu pomogne ili nesto, izgledamo ko poluamaterska momcad u pritisku — NB86
Jurki
svima je jasno da Kovačević neće dobit otkaz. — don
Crni86
ali logicki gledano — Jurki
don
Xpert1992
Jurki
A ego bas i ne razmislja na logicki nacin vec na neki tvrdoglav i svoj nacin — Crni86
kadsemasazatalasa
IceMan
mali M
Jedan igrač Dinama nikad nebi smio izgledat kao što su svih 15-16 tada izgledali. Sramota.
A to ipak i nije do Kove. — IceMan
Crni86
LA BOMBA
od utakmice sa Istrom, nadan se da neće postojat ljudi sa 2 grama mozga koji će opet pljuvat po Kovačeviću jer jedini krivac sjedi u loži a njegovo ime je Zvonimir Boban.
Kova radi koliko zna, a ne zna puno. Sam sigurno neće otić niti bi itko otiša na njegovom mistu.
dobro je kolega Undertaker napisa na početku, navijači će brzo čovika napravit od heroja do krivca, a ogromni krivac na kraju sezone može biti samo Boban. — don
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.