• Jay
    2.8k
    Promjena mora biti i to već danas. Dobit ćemo porciju u Puli i dodatno si zakomplicirati stanje u prvenstvu. Ovo je trebala biti sezona u kojoj se rađa nova ekipa, stvara karakter i raste iz tjedna u tjedan, trenutno stanje je teška psihijatrija. Toliko me razočaralo sve, osjećam se više prazno nego prošle sezone.
  • kadsemasazatalasa
    249
    ništa, izgleda da se još uigravamo. nakon svakog poraza se uigravamo, nakon što dobijemo onda se pokazalo da dobro radimo na treninzima.

u zadnje vrijeme se non stop uigravamo. nakon 5 mjeseci. uigravamo.
  • bazooka93
    35
    Ja se nadam da riera ima enc i vinjetu spremnu.
  • Blueshadow86
    4.5k
    Ja razumijem da on ne želi dati ostavku jer razumijem da ovu lovu koju ima u Dinamu vjerojatno više nikada nigdje neće imati, ali da nema ni trunke samokritike, ni trunke preuzimanja odgovornosti, ni trunke obraza, e to ne mogu razumjeti. Što bi se reklo - novac ga je pokvario.
  • NB86
    17.3k
    Ja ne znam kako profesionalan trener u 2025toj moze ovako uzasan presing organizirat, i ne samo to nego ne detektirat da je to toliko lose da se bar potrazi pomoc, doveden nekog u stozer da mu pomogne ili nesto, izgledamo ko poluamaterska momcad u pritisku
  • Noel
    16.8k
    Mario Kovačević više nije trener Dinama!

Kako saznajemo to je rečenica koju cijeli forum priželjkuje danas.
  • wolfgang14
    3.2k

jel moraš baš svaki put :lol: :cry:

svaki put mi srce preskoči, nikako da naučim
  • Dragon1Warrior123
    4.7k
    Za ovo bi ti dao tjedan dana hlađenja majke mi. :rofl:
  • Jurki
    20.3k
    lako je sad pametovati.. pa tak i ja pametujem..
    Shvacam da se ispocetka trazila prava tj optimalna udarna jedanaestorka. Da se u prvih par tekmi manje rotiralo bas zbog toga.
    Ali ne shvacam da ako je 12-13 igraca igralo npr tekmu protiv Osijeka prvo kolo.. a da ostali nisu sljedeci dan odigrali prijateljsku s nekim nizeligasom i tak odrzavali match fitness.
    To je radio Sopic cesto u Gorici.. i to mi se dopalo. (Ne tvrdim da je Sopa trener za Dinamo) vec takva njegova metoda odrzavanja natjecateljske forme.
    Kroz pripreme i prva dva tri kola manje da je rotiral.. al jbg vec cetvrto je mogel ispremijesati sastav.. pa se vjerojatno nebi dogodil ovakav raspad kompletnog kadra.
    I mogel je otvoreno svima reci.. ok nova je ekipa ispocetka trazim udarni sastav.. al da to isto tak nije uklesano u kamen i da ce svi dobiti priliku.. (al je iza te izjave trebal stajati i toga se drzati).
  • Olmic
    5.4k
    Prva kakva takva poluinfo od covjeka kaj je dio loze maksimir pa se prica i pricalo se jucer da Boban ne zeli ovog smijenit do zimske stanke, jedino tko moze to promijenit je NO koji nema muda proturijecit
  • Dragon1Warrior123
    4.7k
    Dodatno si mi pokvario dan s ovime...
  • mali M
    8.9k
    lako je sad pametovati.. pa tak i ja pametujem..Jurki

ma nije to nikakva naknadna pamet. Ja to uvijek tvrdim i kada su pripreme pa jednu tekmu igra najjača postava, a drugu tekmu stavi dva nova igrača i 9 juniora pa neka se dokažu. to je meni vrhunac gluposti. Pa stavi Mikića i recimo Mudroga sa prvom postavom, pa stavi Vidovića i Jakira sa prvom postavom, Pa stavi Pavića i Stojkovića.. Tako se po meni rotira i gleda tko može odgovoriti na zahtjeve prve momčadi.. nikad nisam razumio to stavljanje B momčadi pa nek se dokažu, i onda kad jedan (bubam na pamet) Mikić ne odigra jednako kao što bi igrao dok ima kraj sebe sigurnost u Sergiu i ispred sebe recimo Bakrara i u vezi Bennacera, kolektivno se zaključi da nije dovoljno dobar za prvu.. ja neznam tko te trenere educira i savjetuje da se to tako radi.. to je suprotno svake logike
  • Zg123
    2.8k
    Ne vjerujem da ce ga micat prije Istre, eventualno nakon te utakmice ukoliko kiksa
  • Kruno
    1.1k
    Samo da ne bilo kao s Talijanskom prevarom, puno prekasno.
  • don
    16.6k
    svima je jasno da Kovačević neće dobit otkaz.

nažalost, dvije strane Bobana se "bore" jedna protiv druge, njegovo znanje i njegov ogroman ego koji ne želi priznati da je pogriješio.

od utakmice sa Istrom, nadan se da neće postojat ljudi sa 2 grama mozga koji će opet pljuvat po Kovačeviću jer jedini krivac sjedi u loži a njegovo ime je Zvonimir Boban.
    Kova radi koliko zna, a ne zna puno. Sam sigurno neće otić niti bi itko otiša na njegovom mistu.

dobro je kolega Undertaker napisa na početku, navijači će brzo čovika napravit od heroja do krivca, a ogromni krivac na kraju sezone može biti samo Boban.

nije problem pogriješit, ni sa igračima, pa u ovom slučaju ni sa trenerom. Problem je kad ne ispraviš tu jebenu grešku i nastaviš gurat po svom. Barem bi pokuša, ako ništa, normalni ljudi mu ne bi toliko ni zamjerali, ali ovako će zaslužit sve ono šta mu se bude pričalo na njegov račun..

Kovačević možda zna, možda je on triba bit taj, ali on je zub kojem je izvađen živac - mrtav zub. Ako te igrači ne slijede, džabe ti da si Guardiola i Klopp u jednom, trenerski si mrtav čovik.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.