• Jurki
    20.3k
    sve znam bit ćemo bolji još se upoznajemoZvonkec

Za to je imal pripreme. Dosta je bilo pripremanja... vrijeme je za rezultate.
    On ne smije docekati na klupi reprezentativnu pauzu.
    Po tome nikad nebi imalo smisla smjenjivati trenere jer im treba vremena za upoznavanje.. nemojte me jebat.. koje isprazne floskule.
    Ako mi jucer nije doslo da se ubijem.. danas nakon kaj takve stvari cujem/citam.. pocinjem lagano razmisljati da si skratim muke.
  • Zvonkec
    400
    ma lik je floskula par exelance, ovisno o rezultatu možeš točno znat kaj bu reko nakon tekme jebiga promaknulo mi je: ''ovo nam je prilika za učenje'' i ''vjerujem u ove dečke'' i ''mlada smo momčad'' ali smisao je 100%. Neznam koje bitke Zvone vodi snimi ga kamera kripti od bijesa, ali seoski učitelj i dalje predaje na sveučilištu. Ne vidim način kako on može nešto promijeniti. Domingez i McKenna kaj su bili top dio momčadi su mu počeli trokirat u serijama breaking bad na hrvatskom prijevodu
  • Orc123
    13.7k
    Kaj se ima cekat Nedjelja...momcad moze pobjedit Istru taman da je vodi oružar! Momcadi treba sok terapija u vidu smjene trenera. Treba nam nova energija jer smo bez iste. Govor tijela momcadi je uzasan, a ovo prikrivanje lose atmosfere u svlacionici je jako providno i svakome tko imalo prati Dinamo je jasno da je momcad u velikom rasulu jer nema vođe, lidera u vidu trenera i struke.

Ps. Nek leti i Mrcela zajedno s njim jer na sto nam lici golman je Bogu za isplakat.....
  • antecacic
    229
    Bojim se da nije jedini krivac. Mora ići, naravno i neobranjivo. Ali otkriva se sve više limita u ovoj momčadi.
  • Droljo
    22.5k
    otkriva se sve više limita u ovoj momčadi.antecacic

Jebe mi se za limite. Trener mora sakriti mane a vrline i prednosti iskoristiti tako da složi konkurentnu momčad koja igra nogomet. Nije on juniore dobio pa što je tu je, nego jebene prvoligaške igrače sa masu iskustva na razini puno većoj od HNL-a. Ekipa je takva kakva je i tu se ne može puno toga promijeniti.
  • ElDorado
    6.9k
    Kova niti na jedno pitanje ne odgovara izravno, uvijek je to neko izmotavanje ili floskuletine.
  • antecacic
    229
    Kaj se ima cekat Nedjelja...momcad moze pobjedit Istru taman da je vodi oružar!Orc123

To smo tvrdili i za Belupo lani pa je momčad koja je 2 tjedna prije toga razmontirala Qarabag imala taktičko povlačenje u Koprivnici u 82. minuti kako bi spriječilo poraz veći od 4:1!
  • Jos-Optimus
    7.8k
    Dobar čovjek? Meni je definicija dobrog čovjeka da je to onaj koji ima integritet i koji stoji iza svojih riječi i djela. Ovaj ne snosi i ne preuzima odgovornost. Isti je kao i svi ostali kad se dohvate pozicije.
  • IceMan
    3.6k
    Ja i dalje tvrdim da imamo odličan kadar.

Svi igrači koji kod nas ne igraju (Mudri, Vidović, Villar itd) bi u Hajduku (koji nam je glavni konkurent) bili megazvijezde. Svi.

Tak da tu iskreno ne krivim toliko Bobana, al krivim trenera. Ovo jednostavno nije dobro, ekipa nema kemiju, Dinamo nema igru. Nezna se uloga ključnih igrača, nezna se smjer kojim idemo. Sve je više nezadovoljnih, i iako nisam za promjene trenera (brdo dobrih imena smo uzaludno potrošili u prošlosti) ja jednostavno ne vidim kak mi možemo bolje s njim.

I žao mi ga je, jer sam bio kao i svi uvjeren da je to to.
  • Jurki
    20.3k
    Neznam koje bitke Zvone vodi snimi ga kamera kripti od bijesaZvonkec

Nisam gledal na tvu tekmu.. al ovo ak je tocno.. nema šanse da Kova opstane na nasoj klupi iza Istre.
    Nema isto tak smisla potrositi Leku kao caretakera, a dobro radi u juniorima.
  • mali M
    8.9k
    Treneri u Dinamu kad tad moraju odmaknuti od "svoje vizije" i prilagoditi se Dinamovim zahtjevima i ciljevima. Svi kad tad dođu do granice kad njihove ideje prestanu davati ploda i tu se trebaju pokazati kao treneri za Dinamo: preokreni cijelu svoju filozofiju da se prilagodiš momčadi, da je razbudiš i okreneš lošu putanju u kojoj si trenutno.
    Na tom djelu padaju skoro 99% Dinamovih trenera i pokažu svoju ograničenost. A tu crtu su u Dinamu pokazali možda 2 trenera u zadnjih 15 godina. Ne moramo imena, svi ih već znamo. Jakirova najveća mana je bila kada je u drugom dijelu sezone to napravio (prilagodio se momčadi i iskoristio što ima) i osvojio naslov, što se početkom slijedeće sezone opet vratio na "svoju viziju" koja ga je skoro pokopala prošlu sezonu. I tu je sam sebi potpisao otkaz.
  • Odani Zgd
    932
    Isplstite mu njegovo šta ga ide po ugovoru,dovedite nekoga,jer ova ekipa je igrački mrtva
  • Jurki
    20.3k
    pa to i je odlika pravog trenera koji se zna prilagoditi kadru kojeg ima.
    Jbg 99 posto klubova nema tu financijsku moc da se mogu igrati football managera pa promijeniti svakom treneru 10 igraca po njegovom guštu. (To nitko ne moze da bumo posteni).
    Pravi trener se prilagođava kadru kakvog ima.. ako to ne zna/nejde.. jbg trener dobiva vritnjakovica.. i trazi se novo rjesenje.
    Kova je ispocetka pronasel dobitnih 11.. ali je pao na rotacijama.. di je uz pocetnih 11 trebal ujedno uigrati i klupu.. i sloziti igru da mozes mijenjati igrace bez da igra pati.

Ja i dalje tvrdim da imamo odličan kadar.IceMan

Mislim da kaj se toga tice postoji jedinstveni konsenzus.
    Dali smo odlicne sastojke losem kuharu.. i jebiga.
  • Plava stijena
    599
    I žao mi ga je, jer sam bio kao i svi uvjeren da je to to.IceMan
    Kaj briješ mnogi su sumnjali u izbor od samog početka, jedino što smo se svi nadali da će funkcionirat. Meni je nakon Lokse bilo jasno da nema on kapaciteta za vodit ovu momčad. Sve poslije te utakmice je bila čista farsa.
  • mali M
    8.9k
    ma skroz se slažem, rotacije su mu grozne. Meni nije jasno da ima još ekipe koja ni ne razumije kako se rade rotacije pa zazivaju po 8-9 promjena po tekmi.. baš točno tako je Kova i ubio ekipu.. I još mogu razumjeti forumaše, ali da Kova nije svjestan da nemožeš zakucati nekoga na klupu na 7 tekmi i onda ga ubacit u jednu od prve i reč: evo ti sad se pokaži.. pa to je čisti mazohizam...
    Dalje, nepoznavanje protivnika... šta ti radi stožer? pa valjda je logično da ćeš protiv Vukovara staviti Mudroga i ekipu koja je gladna i stišće! Jedan Vukovar nebi smio promoliti svoju glavicu iz bunkera u koji se trebao zabiti dok ga mi bombardiramo sa ubačajima, udarcima, pritiskom.. a ne, mi se idemo sa tri šestice igrati i "sakriti" im loptu.. ma ono.. to su meni već razlozi za otkaz
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.