• Jurki
    20.3k
    to tak rade svi treneri koji su prosli kroz Dinamo.
    Na pripremama ima 2 ekipe i nedaj Boze da ih ispremijesa.. vidi kak tko s kim kliknuo.
    Jbt dogovoris prijateljsku utakmicu sa letecim zamjenama.. kaj je to takvi problem?
    Mi smo laici, pa nekog kurca vidimo kaj se krivo radi.. a masno placamo strucljake koji su ocito slijepi.
  • Kermit
    826
    Ja ne znam kako profesionalan trener u 2025toj moze ovako uzasan presing organizirat, i ne samo to nego ne detektirat da je to toliko lose da se bar potrazi pomoc, doveden nekog u stozer da mu pomogne ili nesto, izgledamo ko poluamaterska momcad u pritiskuNB86

Svaki njihov polu presing je rezultirao našom panikom i ispucavanjem, a naš presing je toliko žalostan da je to za plakati. Gledati sinoć kako Bakrar sa svoje strane šprinta na kontra stranu raditi presing, Belji ne zna gdje bi niti može to igrati. Baš žalosno. Bilo bi bolje da smo ostali kod centra, a ne da smo gubili energiju na trčanje ko muha bez glave.

Ne znam jel Kova gleda te tekme na TV-u kasnije, ali mi presing ni u HNL ne znamo odigrati.
  • Jurki
    20.3k
    svima je jasno da Kovačević neće dobit otkaz.don

Kuzim poantu ostatka tvog upisa.. ali logicki gledano nema nikakvog rezona ugroziti investiciju 20ak milja eura i sjebat mozda jos jednu sezonu za redom zbog "tastine i ega"
    Svi smo mi ljudi, ljudski je grijesiti i Zvone je samo covjek i grijesi. On mora odluciti za dobrobit kluba, a ne da ne prizna da je pogrijesio.
    Dapace, dokazao bi svoju velicinu smjenom Kovacevica.
    Nema veze, Zvone, pogrijesio si s Kovom. Ali je veca greska ociti promasaj ne ispraviti.
  • IceMan
    3.6k
    I da se razumijemo, u najmanju ruku su za ovo krivi i sami igrači jednako kao i trener.

Al njih ne možeš samo tako zamjenit.
  • Crni86
    16.8k
    ali logicki gledanoJurki

Mislim da kolega ciljan na bobanov ego. A ego bas i ne razmislja na logicki nacin vec na neki tvrdoglav i svoj nacin.

Pa uvijek su svi krivi, ali kaj da se sami manegiraju? Da misic prica sa vidovicem ili ktc sa vinlofom? Mozda da se sami igraci dogovore tko ce igrat i kakvu taktiku primjenit. Beljo i kule igraju kamen skare papir ko starta…
  • don
    16.6k
    pa evo vodit će nas za vikend. Mi Istru dobit ne možemo, otić ćemo na -4 (u najboljem slučaju -3) i idemo 2 puta na poljud. I da mu da otkaz u ponediljak, neće ni novom treneru bit lako i sigurno će se nać neki kiks, možda već u prvoj utakmici. I di si onda? U kurcu jer si zakasnia.

igrači indirektno javno govore da nema podršku svlačionice, žale se po medijima, mrtav govor tjela a on će ga pustit da nas vodi i u Puli. Ma..

samo se nadan da je svjestan da je ovo šta radi veći krimen nego ne uspijet ali pokušat.
  • Xpert1992
    107
    Nazalost glavni problem je to kaj je Kova izgubio svlacionu. Sama cinjenica da Villar daje izjavu da misli da bi trebao vise igrati to govori. Ali ajde da je to samo Villar. Osjecaj je kao da ga decki namjerno buse i ne vjeruju mu da covjek zna kaj radi. Naravno, to je samo moj dojam, nemam nikakve informacije, mozda sam u krivu.
    Samim time ja ne znam kak on to moze popraviti, jer da je to samo jedan igrac pa ga posaljes na tribinu i naucis ga pameti, ok. Ali ako te pola svlacione busi i smije ti se iza ledja tesko se izvuc iz toga.

Misic puca na zivce jer vidi da nam je igra nikakva, kaj god se prica o Misicu, covjek je navikao na dominaciju i pobjede, a mi igre nemamo a ti od jada nemres nis i onda puknes.
  • Jurki
    20.3k
    A ego bas i ne razmislja na logicki nacin vec na neki tvrdoglav i svoj nacinCrni86

Kak onda ego razmislja ako Boban kipti od bijesa zbog ovakve igre?
    Osobno ljutnju dozivljavam kao jacu stvar od ega.

tjesim se da se vec radi na rjesavanju ovog problema, da se samo ceka reprezentativna stanka.
    Koga sad postaviti za caretakera? Leku? Njega se ne smije mijesati u ovaj dzumbus.
    Ne znamo kakva je istina i nesto pricati kao fact i nije bas pametno.
  • FazeN
    3.1k
    Ima podršku Zvone Bobana, šta mu tko može.
    Nema veze što nema podršku drugih ljudi koji nisu "yes sir Zvone", očito su oni manje bitni, jer ima podršku glavešine.
  • kadsemasazatalasa
    249
    Ako je poraz u Puli cijena da se smijeni Kova - nadam se da ćemo izgubiti.

Jer, veća šteta će bit napravljena ukoliko Kova ostane na klupi uz 3 boda u Puli. Ako je odluka Bobana da ga se ne dira do zime ili kraja sezone, onda čupaj tri boda kako možeš. Al vjera da mi nešto možemo napraviti s ovakvom igrom je u debelom minusu.

Samo slučajno možemo dobiti u Puli.
  • IceMan
    3.6k

Slažem se, al složit ćeš se i ti - za ono mrtvilo i katastrofu u npr. Vinkovcima ne možeš ni krivit sve trenera.

Jedan igrač Dinama nikad nebi smio izgledat kao što su svih 15-16 tada izgledali. Sramota.

A to ipak i nije do Kove. Iako velika večina toga jest.
  • mali M
    8.9k
    mislim da tu nema priče o bušenju. to su floskule koje samo daju opravdanja Kovi da nije on kriv nego eto igrači ga buše.
    Jednostavno mu igrači više ne vjeruju, ako mi vidimo da je pogubio konce i ne zna što radi, vjeruj mi da to misli i večina igrača. I takvu mu predstavu pokazuju na terenu jer su i oni izgubili samopouzdanja da general koji ih vodi u bitku improvizira i ne razumije taktiku kojom bi trebali pobjediti.
    Pa zamisli si Mišića u glavi dok ne mre više stajati, a ovaj ga ignorira... misli da moramo pojačati presing, a Kova ubaci KTC-a na beka.. Beljo čak i osvaja lopte gore i pokazao je da zna proigrati/odigrati, a nitko mu ne prilazi jer igramo sa 3 šestice.. Šta misliš kakvu motivaciju imaju igrači kad tako stoje na terenu. I onda jednog Stojkovića koji je već očajan od neigranja ubaci i da mu pritisak da sad pokaže da je za prvu, a mi se čudimo što Stojković juri kao muha bez glave i igra nelogično... jer zna da će iduću priliku dobiti za dva i pol mjeseca...

Jedan igrač Dinama nikad nebi smio izgledat kao što su svih 15-16 tada izgledali. Sramota.

A to ipak i nije do Kove.
    IceMan

je jer je Kova doveo do toga da ti igrači izgledaju tako.. ne pričamo o jednoj takvoj utakmici u sezoni.. ne mogu ti igrači toliko propasti i biti bezvoljni niz utakmica.. to je čisto i jedino odgovornost od Kove.. jasno ko dan
  • Jay
    2.8k
    Ajmo insajderi, dajte malo nade na ovaj tmuran dan. Zapostavljam posao zbog neprestanog osvjezavanja
  • Crni86
    16.8k
    kako ne? Pa tko je birao igrace? Koji car je odlucio na onakav teren poslat 3,4 igraca iz zamrzivaca protivniku koji se dignuo u formi?

Lako je bit general poslije bitke, ali ako tebi igraci pred tekmu ne izgledaju po volinom momentu i glavi spremni onda nemaju ni kaj igrat..

Na igracima je ta bezvolja, zasto je ona tu je opet drugo pitanje koje znaju igraci, trener i ljudi u klubu, ali na treneru je da onda ne stavi te igrace, pogotovo ne u paketu njih nekolicinu.
  • LA BOMBA
    569
    od utakmice sa Istrom, nadan se da neće postojat ljudi sa 2 grama mozga koji će opet pljuvat po Kovačeviću jer jedini krivac sjedi u loži a njegovo ime je Zvonimir Boban.
    Kova radi koliko zna, a ne zna puno. Sam sigurno neće otić niti bi itko otiša na njegovom mistu.

dobro je kolega Undertaker napisa na početku, navijači će brzo čovika napravit od heroja do krivca, a ogromni krivac na kraju sezone može biti samo Boban.
    don

Meni nije jasan taj model kluba u kojem Boban koji, koliko ja znam, nije dao ni centa svog novca u klub može praviti odluke koje mogu potencialno upropastiti klub poput dovođenja Kovačevića i davanje 100% podrške tom istom nevezano uz rezultate koje pruži na terenu.

U klubu koji ima privatnog vlasnika Kovačević bi već davno bio bivši, i dovodilo bi se novog trenera koji bi trebao odgovarati za loše rezultate.

Zamislite šta bi jednom Kovačeviću napravio Marinakis.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.