• din
    1.1k
    TI SI MENI SVE!
  • JMastermind
    1.2k
    Nisam ni ljut. Samo... Tužan.

Jebeš nogomet.

Kad ti si meni sve...
  • Fatos Beqiraj
    313
    I KAD JEE TESKO I KAAD TI NE IDEE S TOBOM SAM JAA.
  • GOAT
    4.1k
    Kakvim likovima mi pobjede poklanjamo
    ...
  • pjetlić
    171
    Ponovio bi da mi se 1/1 cini da ga buse i zato im se treba krvi napit.

Muka je bila gledat, hvala Bogu na onih 10minuta od 70 do 80 na tribini, radi toga se sve isplatilo, ali ovi dole to ne zasluzuju.
  • Crni86
    16.7k
    nešto drugačiju vrstu dizanja atmosfere nego obično oko 70.min što je dovelo do vrlo aktivnog uključivanja i zapada te je u tim trenucima večeras grmilo najjačeZrnTSCHeZ

Najljepsi i najzabavniji dio ove veceri. Lijepa kohezija tribina
  • Crusades
    19.8k
    nešto drugačiju vrstu dizanja atmosfere nego obično oko 70.minZrnTSCHeZ

jebu te baklje i kad ih nema. opet.
  • ZrnTSCHeZ
    1.7k

Iz pohvale i isticanja najboljeg dijela večeri izvlačiš negativu :gasp:
  • The Undertaker
    9k
    Vidite da se ne mora. Branite neobranjivo.
    U stilu našeg trenera.
  • Pacho
    9.9k
    Britanski komentator se cijelu utakmicu zgraza kad prica o Dinamu i na sta nam lici igra. U jednom trenutku je rekao da vjerojatno ne mozemo odigrati losiju utakmicu ove sezone od ovoga cemu smo danas svjedocili.

I onda Kova bez imalo samokritike laprda kako je to tako u Europi (iako mu je jedino iskustvo u Europi valjda kad je potegnuo do Trsta kupiti traperice), oni iskoristili sanse, a mi nismo, jos se slazemo, puno novih, puno mladih i ostale floskule.

Jeftino prodajemo tesko steceni ugled.
  • Dinamosaur
    2.7k
    Ovo je bila sramota od igre.

Navijanje top. Spanjolci se vjerojatno pitaju jel nama dobro u glavama.

Nakon 70e krece ludilo na sjeveru kakvo je tesko negdje drugdje cuti, pogotovo kod ovakvog rezultata, tak da ne srackaj
  • Keyser Soze
    16.7k
    0:3, a na stadionu grmi "ti si meni sve"

O igri neću...
  • mlinchica
    4.2k
    Navijanje top. Spanjolci se vjerojatno pitaju jel nama dobro u glavamaDinamosaur

Ali kak drugačije nego tak?! Okreneš frustraciju na dobru zajebanciju i na još jaču podršku.

Općenito toga fali ovdje na forumu zato je zdravije za sve da se ide više na stadion.

Umjesto da se iz očaja okrenete ka zdravoj zajebanciji, krene natjecanje tko će više poniziti i uvrijediti igrača, trenera, upravu …

Podnesite, prebolite, kao pravi frajeri, ne budite plačipišeki :wink:
  • CastAway1986
    4.4k
    Kako smo veceras izgledali Celta je komotno mogla koristiti i Oliverasa svih 90 min...Kova Adio !
  • Tom Hanks
    4.3k
    Ti nisi normalan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.