• Nolifer
    13.1k
    Nešto se mora poduzeti. Trgnite se svi.scarface

Upravo to... :up:
  • Plavi Lik
    2
    Sjever za svaku pohvalu...
  • Dzg69
    102
    mozda je igro GG3+
  • kajjaznam
    316
    Iskreno pojeli su nas.
    Igrači bez energije, čak i želje (Mišić).
    Primiš rani gol na grešku, pa autogol, pa greška.
    Kova mora otići, ali ovo je bilo loše.
    Fulana taktika skroz. Neki trener bi tu ispomiješao nešto, svježinu u sredinu pokušao donijeti. Jer ono kaj je sredina odigrala u prvom poluvremenu je bilo za rigat.
    Ljubo, Mišić čista nula. Samo pozicioniranje, bez pritiska, učinak ravno nuli.
    Kova nema štofa i to je to
  • Jokagrof
    23
    Ne znam da li ce se itko slozit ali spikic je tv u boji za ovog naseg lisicu to sto je on odigrao danas mogli smo stavit i mene slicno bi odigrao cak bi bio malo okomitiji.
  • vjeko1701
    20.4k
    Ajd prestanite s ovim sarkastičnim i podrugljivim izrazima upućenima treneru... svima je jasan kontekst u kojem koristite te opise...

Idem off par dana, a moderatori imaju svako pravo ukloniti na tjedan dana svakog tko nastavi u ovom ili sličnom tonu... taj čovjek ima ime, a ima i nadimak kojim ga možete osloviti, a nakon toga napisati pravi kritički komentar u nogometnom tonu. Eto, samo toliko.
    Eduardo

Nemojte me testirati danas, nakon ovakve utakmice, na osobno znacajan datum u krevetu pod teskom temperaturom.

Drzite se ovog inace cu pocet kanalizirati Oprah, samo s banovima.
  • miro
    7.9k
    naravno, a može i odigrat beka jako dobro, ali to je završena priča.....

Lisica bi isto tako mogao bit odličan, ali netko mu mora slozit situacije i uvjezbat kako da iskoristi brzinu u dubinu, a isto tako i udarac - nemojte zaboravit on vrlo dobro puca i desnom i lijevom
  • Dzoni
    2.7k
    "Hvala bogu što nije bio teži poraz"

Pa halo čovječe, čiji si ti trener, Kurilovca ili Dinama?
  • PričuvniDojebnik
    55
    Hvala bogu što nije bio teži poraz

To je izjavio?

To je izjavio?

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH
  • Str1nger Bell
    2.9k
    Pa halo čovječe, čiji si ti trener, Kurilovca ili Dinama?Dzoni

Ovaj tjedan bi bio trener Istre.
  • kajjaznam
    316
    Nemoj Istru spominjati, već me zafrče u trbuhu
  • Borovljanin
    368
    Deset od 16 igrača koji su nastupali danas su u jednom trenutku nastupali za B momčad Celte.

- Imam potpuno povjerenje u sve igrače. Možda su se neki i zabrinuli zbog današnje mlade momčadi, no bez obzira tko se nalazi na terenu, ideja igre se ne mijenja. Ovo je jedno zahtjevno gostovanje, ovdje je igrala Borussia, gubio je Milan...

Pitanje te izjava trenera Celte.
  • kajjaznam
    316
    Sam još jedna stvar. Imam osjećaj ko da se igrači imate treneru, a trener igračima.
    Baljezgam, ali tak mi smrdi..
  • Teo
    4

Radije bi gledao Kovacevica jos 3 sezone nego Jakirovica jos samo jednu utakmicu.
  • Krulek
    978
    "Nedostajalo nam je brzine, mislim da su igrači koji su ušli odigrali jako dobro, ali šteta da nismo postigli barem taj jedan pogodak. Mi smo znali da je Celta kvalitetna ekipa, oni svaki tjedan igraju s ozbiljnim ekipama, vidi se to na terenu. Moramo još jednom pogledati utakmicu, ali mislim da je ova utakmica idealna za ekipu koja izgubi da izvuče pouke, ako je pametna", zaključio je Kovačević.

Jel ovo istinito ili se netko šali? Ovo nije više neznanje, nemušt alibi ili guranje glave u pijesak. Ovo je nečuveni bezobrazluk od izjave. Dragi Kovačeviću daj ostavku odmah jer zbog tvojih loših strategija i rješenja Dinamo...pati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.