• Crni86
    16.7k
    Bilo je lijepo gledat danas kako celta igra, kako lagano izlaze, ma perfekcija. Iago Aspas je klasetina, covjek je 90 minuta bio sam. Bas su lagani

Nas necu komentirat, sve je jasno vec nekoliko kola.
  • Jaro
    11k
    samo kaj ta momcad Celte danas uopce nije igrala, imali su malo natprosjecan trening i nista vise
    Pa 1 faul u 66 minuta su napravili...
  • superhik
    12k
    Ova poruka za Rudija me dotukla.
    Koliko se klub otuđio od tog purgerskog duha... Strašno.
    Dinamo kao klub ima misiju, umjesto kampanje na TV-u koja je blijeda kopija reklame za Žuju, vratiti taj purgerski DNK među igračima, članovima uprave, ljudima, marketingu...
    Ako vam je ta misija preteška, ustupite mjesto drugima koji to bolje razumiju.
    Inače će sve ovo otići u krasni k.
  • Felip
    717
    Sad me poserite, ali meni je ovo veća sramota nego onih 2:9 kontra Bayerna.

Nešto se mora poduzeti. Trgnite se svi.
    scarface

https://www.forum.hr/showpost.php?p=109986791&postcount=7582

Potpis od riječi do riječi...
  • Crni86
    16.7k
    mi smo u prvih 45 minuta primili 3 gola i napravili jedan jedini faul….

Sva sreca da su drugo poluvrijeme ubacili u nizu brzinu.

Sa tribina se vidlo jako lijepo u prvih 15 minuta kako kriminalno stojimo i preuzimamo. Igrac na celtinoj desnoj strani je bio konstantno sam.
  • NVKOD
    8.7k
    3 kontre, 3 gola. Jedna Celta je danas izgledala kao prime Barcelona. S tim da su stali na loptu i bili darežljivi da nam još ne uvaljaju barem 3 komada.

Razbili su naš "presing" u ravno dva dodavanja, a u trećem dodavanju došli pred naš gol. Normalno da su brže izgledali kad su igrali Misterov one touch, two touch. Naši za to vrijeme dirali loptu 20 puta dok ne odluče kome dodati. Već je kontra gotova dok se ti ne odlučiš.

Došli bez pola momčadi, s rezervnim golmanom i opalili nam takvu pljusku nakon koje će se obrazi još dugo crveniti.

Staviš KTC-a na Zaragozu, smijurija. Lik je doslovno prošao pored Teofila. Onda opet standardna zamjena Kule - Beljo u 60', ipak se navika teško riješiti. Čudim se da je Godu izvadio van i onda opet ubacio Vinlofa iz leda da mu spašava guzicu.

Meni je aspolutno nejasno da nitko iz stožera nije shvatio da smo puno opasniji po gol kad nam igra Stojković/Vidović nego ovo što konstantno guraju. Vidiš u svim drugim tekmama i onda opet istu postavu izvedeš. Pa jebemu sve, pa kad će više itko shvatiti da jednostavno NE MOŽEŠ igrati s istom formacijom i postavkom igre protiv SVAKOG suparnika!!

Nije ni čudo što nam je trenerska struka u teškoj banani.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.6k
    Prazan sam... Neću prespavati noć, jer jutro ne bu niš pametnije!
    Reći ću samo da smo uz onih bolnih 0:3 na semaforu oko 70. minute upali u delirij s "ti si meni sve...", pridružio se i zapad, cijeli stadion na nogama, totalno ludilo, a na terenu...
    Muk.
    Tišina.
    Mahanje rukama.
    Nemoć.

Trgnite se više i pokažite da smo jebeni Dinamo Zagreb!
  • jedan u nizu
    16.1k
    Nekako mislim da su za danas bile spremne dvije poruke za kraj tekme. Gdje je prvi dio isti, a samo zadnje rijec promijenjena.

Imalo bi isti efekt da smo dobili Celtu, i da je na poruci bilo ''dobili'' umjesto ''zgubili''
  • Jaro
    11k
    pa zato i velim, oni su odradili trening u prvom poluvremenu jer za utakmicu trebas protivnika... Drugo su se eto malo rastrcali nakon treninga i to je to...
    Samo, sad cemo se svi valjda slozit da Kova nije trener za Dinamo, ali bome ja se pitam i koliko je gresaka napravljeno u procjeni ako ne kvalitete , onda karaktera igraca od kojih se pokusava sloziti momcad. Pa da netko barem iz ocaja i nemoci napravi faul, zaradi zuti karton, ista... Beskrvan trener, upitan kapetan i bezkarakterni igraci - tako to djelije trenutno...
  • znajdatevolimja
    1.7k

Cijela se država otuđila od građanštine, sve je popularnije biti zadrt sa seljoberskim mentalitetom i vrijednostima..

Ali ni vrijeme ni mjesto za tu raspravu.
  • Gospon Fulir
    14
    Dali ste nam k****** s******* nam snove, igraj igraj dinamo, purgeri te vole....
  • Crni86
    16.7k
    neki su to shvatili prije par kola pa su bili napadani i prozivani razno raznim imenima…

Ja bi rade da sam pojeo govno i da smo danas rasturili i da je kova uzeo uzde nazad u svoje ruke. To bi bilo najbolje za nas.

Ja sam pratio malo kovu na klupi tokom tekme, mislim to zgleda sve skup tak smjesno, izgubljeno
  • Jaro
    11k
    ja vec 3 sezone govorim da u HNL nema trenera za Dinamo kakav mi zelimo. HNL treneri su svi od reda isti - pa jbt godinama visemanje isti klubovi ne igraju za nista i opet se niti jedan trener tih klubova ne usudi/ne zna sloziti bilo sto drugo osim jebenog niskog bloka pa sta bude, natrpavsi momcad "iskusnim" igracima zanemarivsi klince...
  • Svi na Sjever
    3.2k
    Ajd dobro je , jedna tekma bez stresa...

Imam samo jedno pitanje, zašto je Ljubičić pretplaćen na prvih 11??
  • ZrnTSCHeZ
    1.7k
    Ne sjećam se kada nas je netko u pola sata tolko TAKTIČKI unakazil.

Drugo je dok imaš hrpu izvanserijiskih pojedinaca pa te melju, al ovo je bilo baš trenerov rukopis i na momente nevjerojatno kak je to izgledalo, kakva fantastična flexibilnost momčadi i sinhroniziranost istovremeno.

U jednom trenutku njih 6 se spusti u zadnju liniju i onda samo kak osice iskaču na naše veznjake kada im uđemo u željenu zonu pa se lako gube lopte koje skoro svaka dovode do šanse u našoj trećini gdje ih se opet nađe njih 5-6...a kada i imaju posjed, dižu se gore s puno igrača opterećujući naše obrambene često s igračem viška.

Tek kad se Zajc spustil na drugog pivota malo smo prodisali, ali i iz razloga jer su oni već imali komotnu prednost. Ljubo gore odsječen i beskoristan, a čak i dok dođe u priliku za šut koji mu forte, on nepotrebno produžuje loptu dalje.

Dominguez u padu već par tekmi, izgleda da mu to zamotano koljeno ipak smeta, ako možda i ne fizički onda barem kao mentalna blokada pa su njegove lopte jako loše te kompromitirajuće u zadnje vreme

Lajkam parole na tribini kao i nešto drugačiju vrstu dizanja atmosfere nego obično oko 70.min što je dovelo do vrlo aktivnog uključivanja i zapada te je u tim trenucima večeras grmilo najjače
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.