• rokikaciga
    6.6k
    Summa summarum - danas nas je spasio što se i očekuje od golmana Dinama. Imao je neke dubiozne odluke, ali putanja je prema gore.
  • BBB Mataa998
    2.8k

nisi ti normalan covjece…
  • CastAway1986
    4.4k
    Danas nam je donio bodove i nadam se da ce tako i nastaviti!
  • Jaro
    11k
    promaši loptu na korneruNVKOD

Ja mu ovi cak i ne uzimam za zlo. Jbg, kriva procjena se noze desiti svakone. Meni danas sasvim solidan, sa 2-3 fine obrane, zadnja (prije tog leta u prazno) doslovno za bodove... Danas je bio prvi golman Dinama.
  • nemapredaje
    6.5k
    promaši loptu na korneruNVKOD

Meni je drago da je išao na tu loptu uopće. Skupio je muda i počeo izlaziti na visoke. Većinu ih boksa, ali zasada je i to ok.
  • The Undertaker
    9k
    Treba reći (hvala k...u više) i bravo Nevistiću. Općenito dobar (snizili smo kriterije) a vrhunska odbrana na kraju za dva boda je ono što se traži od golmana Dinama.
  • NKDZ86
    6.3k
    iznenađujuće puno emocija je pokazao na tekmi protiv ri. vidjelo se da je svjestan da nije dobar bio
  • Pavinho
    406
    poceo je vikendom gledati nogomet
  • rokikaciga
    6.6k
    Kova molim te prestani.

Da nije samo trovacki komentar jer to ne volim. Ovo je primio gol samo i iskljucivo znog svog rada nogu. I to se ocito ne mjenja.
  • CerealKiller
    89
    Igramo za k*rac ali nemam rijeci uopce za ovog covjeka. Mene je sram
  • Kruno
    1.1k
    Kao da ucjenjuje Bobana s necim da mora braniti.
  • dmil
    1.2k
    molim vas da netko izvuce gif neve s pocetka utakmice kad je zaplivao u prazno i oskliznuo se, cisto da mi se kosa opet digne na glavi
  • Kujtim Shalla
    7k
    Neznam da li se može uložiti naknadno žalba ,jer kod prvog gola Nevistić nije bio spreman
    Btw drugi gol ima suigrača ispred njega koji blokira centaršut, protivnik gotovo u mrtvom kutu i jedino što treba je ostat na prvoj i pokupit loptu. I on se baca u prazno na centaršut ,treći je bio pogodjen i sam je unjeo u gol . Al Kovi ne treba Livi ,jer ima puno povjerenje u golmana Nevistića
  • striko
    2.6k
    Gledam snimku prvog gola i sve sam sigurniji da je ovo najgori golman dinama u povjesti.
  • db-izbjeglica
    19k
    3 šuta u okvir gola, primljena 3 gola!

Nevistić stvarno izgleda kao korektan mladi čovjek, ali jednostavno nije kadar biti prvi izbor na golu kluba poput dinama.

Plaćen je ozbiljnom količinom novca, dobio je priliku, konstantnost nastupa koja traje i traje... al jednostavno ne ide.

Dinamov vratar mora skinuti 1 od 3 situacije u kojima igrač ide sam prema golu, jedan na jedan.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet