• Fan
    1.6k
    to bih objeručke prihvatio uz uvjet da Kova nakon toga otiđe (mislim na katastrofalnu igru).
    To bi mi nekako bio i najbolji scenarij. Vidjelo bi se da smo očajni, ali smo rezultatski napravili preko maksimuma i idemo tražit novo, ispravno rješenje na trenerskoj poziciji.
  • Zagi
    12.8k
    Da, jer je nakon pobjede protiv Chelsea letio trener. Dajte nemojte.
  • Omake
    13.1k
    Grčki suci, nadam se da ne navijaju za AEK
  • marcio amoroso
    46.5k
    Grčki suci, nadam se da ne navijaju za AEKOmake

Ma suđenje u europskim natjecanjima je jako dobar biznis i mislim da im je bitnije da sude dobro i da se probijaju dalje prema ligi prvaka nego da nas oštete. Toga se najmanje bojim.
  • NitkoBitan
    32.7k
    Cuo sam da grcki suci imaju manju tarifu i od Pajaca. Ja to podrzavam, deri Zvone!
  • djusko
    13
    2:0, DDB i Bakrar. Ajmo plavi!!
  • Maximo
    821

A jel bi potpiso 2 pobjede uz lošu igru i par Miškeovih šamara okolo ekipi? :lol:
  • dinamo u srcu
    2.4k
    to bih objeručke prihvatio uz uvjet da Kova nakon toga otiđeFan

Pa ako uzme dvije pobjede uz katastrofa igru, nema potrebe ga mjenjat.

A jel bi potpiso 2 pobjede uz lošu igru i par Miškeovih šamara okolo ekipi?Maximo

Neka mi uzmemo dvije pobjede uz 2 crvena i 10 žutih, nemam problem s tim, imamo barem 20+ igrača za popunit roster, a ako treba, budem se i ja skinuo ipak mi je dinamo u srcu!

Hoćemo pobjede i titule već ove godine!
  • Fan
    1.6k
    Pa ako uzme dvije pobjede uz katastrofa igru, nema potrebe ga mjenjat.dinamo u srcu

Ovo može izjavit samo osoba koja nema najbolje Dinamove interese u srcu.
    Jel shvaćaš koliko bi to dugoročno bila katastrofalna odluka za klub?
  • dinamo u srcu
    2.4k
    Pa ako uzme dvije pobjede uz katastrofa igru, nema potrebe ga mjenjatdinamo u srcu

Ovo može izjavit samo osoba koja nema najbolje Dinamove interese u srcu.
    Jel shvaćaš koliko bi to dugoročno bila katastrofalna odluka za klub
    Fan

Koliko bi to dugoroĉna bila katastrofalna odluka za klub? Objasni mi molim te, ali činjenicama, konkretno na šta misliš?

Ja mislim da ti nemaš iskrene interese za dinamo, da uopće nisi navijač dinama, po tvojim prijašnjim komentarima se da isčitati da imaš problem sa trenerom. I da u 90% nisi zadovoljan ni sa ĉim.
  • Pacho
    9.6k
    Ima ga potrebe mijenjati, jer je igra kljucna za rezultat na duze staze. Zar nismo nista naucili iz ulaska u proslu i ovu sezonu?
  • Zagi
    12.8k
    Ja sam iz prošle sezone naučio da koliko god je loše, uvijek može gore.
  • Fan
    1.6k

Prošle sezone se iz loše odluke išlo u goru. Nevjerojatno loše upravljanje klubom je dovelo do toga da je naslov uzeo najlošiji prvak ikad (po količini osvojenih bodova po utakmici). Naravno, ako ne vjerujemo da Boban može naći bolju osobu za vođenje Dinama, onda Kovačević neka ostane jer nam je u tom slučaju svejedno.
    Ali ja povjerenje u Bobana imam ogromno i vjerujem da može naći 10 puta boljeg trenera koji će u Dinamo integrirat osnove igre koje trenutno nemamo.
  • Zagi
    12.8k
    Kaj ako se Bobanovo razmišljanje o situaciji razlikuje od tvojeg i čvrsto ostaje uz trenera?
  • NitkoBitan
    32.7k
    Onda Boban ne zna a Fan zna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.