• Dinamosaur
    2.7k
    jedino logično mi je lisicaBlue Label

Baš to je najmanje logicno ocekivat s obzirom da je i sam Kovacevic rekao (nakon tekme kod Vale u studiju) kako je vidio da mu treba neki defanzivniji igrac na toj poziciji i da ce naci neko rjesenje do tekme. Ako bude KTC spreman mislim da ce njega stavit desno
  • Jos-Optimus
    7.7k
    Strah je sranje. Imamo desnog beka na klupi i decko ce zaigrati valjda kad ce imati 30 godina. Em je protiv Lokomotive morao zaigrati Jakirović, em je protiv Rijeke morao zaigrati Mikić. Sve drugo su sranja od alibija. Koga se bojimo, čega? Pa brate mili, nisu debilo, talentirani su i upadaju uz 10 standardnih. Ako je mogao Pavić u LP, onda valjda mogu i oni protiv Rijeke i Celte.
  • NKDZ86
    6.2k
    rotirat sve i čuvat se za istru, to je nama eu liga, da ne bi ko u Vukovaru bilo drž gaće.

šalu na stranu, al nisam daleko od istine.
  • Praskaton
    4.5k
    Nevistic-Mikic,Galesic,Ktc,Vinlof-Villar,Misic-Vidovic,Mudri,Stojkovic-Beljo

Bez nekog podcjenjivanja ili davanje manje važnosti EL,mislim da bi ova ekipa imala sta reći na terenu.

Skupili smo vec sad dovoljno bodova da jednu utakmicu krenemo s nominalno drugom postavom.Mora se i ove momke razigrat.
    S obzirom na stanje u hnl-u,ovaj tjedan je ipak fokus na Istri
  • Masto
    350
    Ocel ta najava
  • Maximo
    821

Dovoljno bodova za šta? Imamo 7 bodova...možda da gledamo uzet bodove težim protivnicima ko Lille i Betis...ili da skroz odustanemo od europe i fokusiramo se na HNL...ko ekipa s juga....
  • Praskaton
    4.5k

Dovoljno bodova od maksimalno mogucih do sad.U ovome je i problem što se ne vjeruje u ove momke s klupe pa se njihov nastup automatski označava sa odustajanjem.
    Onda je najobicnija floskula koju trener(i) govore da imaju 23-24 igrača na koja jednako računaju.
  • Maximo
    821

Razumijem te da...ali sam više pobornik da je trebalo davat ovakvoj momčadi šanse otpočetka u hnlu...mislim da bi imali jednako ako ne i više bodova, jer bi ti momci grizli i proitv vukovara i protiv gorice...
  • Praskaton
    4.5k
    ali sam više pobornik da je trebalo davat ovakvoj momčadi šanse otpočetka u hnluMaximo

Apsolutno..Mi moramo dobit Galešića,Vinlofa,Villara,Vidovica,Stojkovica
    Bez njih neće bit uspjeha
  • Fan
    1.6k
    Nema odmaranja.
    Ovo se mora igrat sa prvom ekipom i ić po pobjedu.
    Ono što priželjkujem je da igramo bez straha. Kompaktno, uz određeni posjed i napadat kad se za to otvore prilike, ko protiv Fenera pa šta bude.
    Ono čega se bojim je da ćemo opet igrat ko zadnje pi*ke, bez poriva da idemo po gol i da ćemo čuvat remi jer "se treba veselit svakom bodu u Europi".
    Ipak, Kova je pokazao da može igrat protiv jačih od sebe pa se nadam da ga zadnjih nekoliko utakmica nije skroz odrezalo i da će se vratit na taj kolosijek kao nakon Vža i Gorice.

Ovo i Istra su mu zadnje dvije kvalifikacijske utakmice čini mi se. I uopće ne pričam o rezultatu jer mislim da neće biti bitan. Ako mi pobijedimo uz očajnu igru, nema tu kruha. Ako pak ne pobjedi, a plan i ideja su bili jasno vidljivi i jednostavno nije htjelo uć, s tim se da radit. Daj Bože da obje uzmemo uz top igru...
  • Dzoni
    2.6k
    Mi nismo Tovari ili bahati PL klubovi da rotiramo u Europi i odmaramo igrače za HNL. Ako smo već zapostavili akademiju i prodaju igrača kao što se da primjetiti sa ovim ignoriranjem mladih igrača zbog straha, Europa je naš glavni izvor zarade i funkcioniranja kluba.
    Hrabro i odlučno po tri boda i neka drhti cijela Europa!
  • emilperska
    12.3k
    Čim pročitam da će KTC startat kao desni bek nije mi dobro, a onda se sjetim da su alternative Lisica i Mikić s 30 seniorskih minuta da se školuje protiv gornjeg doma La Lige.
    Kako god, s KTCom desno smo dobili i Milan ako se ne varam. Bilo je to i vise nego dobro, nadajmo se sličnom scenariju.

Inače bi ovo bila jedna od utakmica koju bi igrali bez presinga, no s obzirom da na nezadovoljstvo u svlačionici, stanje na treninzima, nesiguran status "Good guy Kove", nužan nam je jedan rezultatski i igrački impuls koji će Kovi dat snagu da uspostavi kontrolu nad svlačionicom, okruženjem i generalno cijelom situacijom oko prve ekipe gdje bi on trebao biti taj General i prvi među jednakima.

Celta je u naletu i sto se tice rezultata i sto se igre tiče, mi smo u krizi igre, rezultata toliko i ne. Kako god, na Maksimiru su padale i dosta jače ekipe od Celte u nepovoljnijim okolnostima.

X je nešto što se mora postaviti kao minimum jer se inače Kovi gadno piše.
  • Crni86
    16.6k
    Ktc na jednom i goda na drugom beku, 3 sestice i to sve doma na maksimiru…. Ne igramo sa realom vec sa celtom…

Daj malo onog dinamovskog i purgerskog sportskog fakinstva.
  • dinamo u srcu
    2.4k
    Ktc će sigurno odigrat odlično, daje uvijek 100% i u obrani je 90% siguran bez nekih većih grešaka. Protiv Rijeke je kriv Lisica gdje mu se igrač zavukao ispred i zabio, to bi KTC rjesio bez problema. Za mene bolja odluka Ktc desni bek, a Lisicu gurneš gore.
  • dinamo u srcu
    2.4k
    Ako mi pobijedimo uz očajnu igru, nema tu kruha. Ako pak ne pobjedi, a plan i ideja su bili jasno vidljivi i jednostavno nije htjelo uć, s tim se da radit. Daj Bože da obje uzmemo uz top igru...Fan

Pa ja bi odmah potpisao, katastrofa igru uz dvije pobjede. Igra se na rezultat, ne na ljepotu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.